Фудбалска репрезентација Србије

1. kakav je to igrac koji ne moze da igra pod pritiskom?ako to ne moze da podnese,neka se bavi cvecarstvom.ne treba se zvizdati reprezentaciji,al to se desava i sa klubovima i reprezentacijama.tako ti navijaci pokazuju da se ne trudis,da si los.nisu u novom sadu dobili zbog podrske vec zbog toga sto nas je kenjalo.sve sto smo sutnuli,upalo je u go.u novom sadu smo zeljni fudbala,reprezentativnog.i kada mladi igraju,bude dosta ljudi.ovi nasi kukaju,a da igraju za bocvanu,pojeli bi ih navijaci posle tekme.miha previse prdi o stvarima koje nisu vezane za fudbal.kakav je nas narod,sada ce mu namerno zvizdati na sledecoj tekmi.

2. Ne znam baš da mu zvižde što je loš ili što se ne trudi.

3. Кизо, јеси ово сам црт'о?

4. Si vido kaki sam umjetnik?

5. Кизо, реално, на академију одма'!

6. Da sam ja neka vlast reprezentacija nikada ne bi igrala u Beogradu.

7. ја бих форсиро чаир сад, они тамо бар знају да цене кад им игра репрезентација.

8. BEOGRADE, KOJI SI TI MAĐAROBUGARIN!

Nek igraju u Prištini, i to je Srbija. A i manje će publika zviždati našoj reprezentaciji.

9. Jedan oftopik. Da li je veći stadion sa Karaburme ili Karađorđe novosadski?

OFK je mali stadion, osim istočne tribine koja je malo ''veća'' ostale strane su dosta male. Pogotovo zapad.
    Jedan PATIŠPANJ, imo sam prilike da igram na oba terena i Karađorđe deluje dosta veći i kad si na terenu.
    Ne znam kolko OFKin prima al ne bi me iznenadilo i da prima duplo manje

10. Pezose pravo je čudo da stadion na Karaburmi uopšte još uvek stoji. Taj stadion je tolika ruina da mi je smešno svaki put kad ga vidim na TV.

11. Petre, veličina nije bitna ;-))))))))))))))))

Bilo gde da se mrdne iz Bgda, atmosfera bi bila dobra, i pun stadion (bez obzira na manji kapacitet).
    Kada budemo shvatili tužnu istinu da smo trećerazredna evropska reprezentacija, i očekivanja i rezultati će biti bolji.
    Navijaću za Srbiju (iz fotelje, naravno) bila prva ili poslednja (samo će nerviranje u ovom drugom slučaju biti veće)

12. ma znam dože da nije bitna veličina, samo reko da odgovorim uspu dubu na pitanje....a jest ruina, ona istočna tribina ne znam kako uopšte stoji, ko da nema temelje...

13. ma znam dože da nije bitna veličina,

Ma ko te to slagao da veličina nije bitna lololo

14. pa devojka me laže već neko vreme lolo

15. Jebi ga sve nas lažu devojke lololo

16. La donna e mobile :-(((

17. Nek dođu u Bana Luku, platiće Dodik sve troškove.

18. Kizo, da se nadovežem na onu Prištinu...tu bar Mustafi niko ne bi zviždao.

Miha isprozivao i Prosinečkog danas.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.