Фудбалска репрезентација Србије

1. šta je reko? daj link ako ima

2. "ne treba se zvizdati reprezentaciji,al to se desava i sa klubovima i reprezentacijama.tako ti navijaci pokazuju da se ne trudis,da si los.nisu u novom sadu dobili zbog podrske vec zbog toga sto nas je kenjalo.sve sto smo sutnuli,upalo je u go."

Baš da vidim gde to još ovolko zvižde svojoj reprezentaciji? A zvižde Stojkoviću ne zato što ne zna, nego zato što je prešo u Partizan, jaka stvar. Pogledaj kako Irski navijači navijaju kad iIrska gubi od španije 4:0, što se na njih nekad ne ugledamo? Ne može da nas kenja 6 golova, to si odvalio, da kažeš da nas je ukenjalo 1 ili 2 pa ajde ali 6 golova ne može da nas ukenja. Mnogo smo bolje igrali nego oni, nisu znali gde se nalaze, mislim da smo preko 20 šuteva imali, pa ti vidi jel to sreća.

3. Хахахаха, Кизо наставља да плоди!

Nek dođu u Bana Luku, platiće Dodik sve troškove.

Је л' би могло то стварно? Мислим, постоје ли нека правила која то забрањују?

4. MA KAKVA PRAVILA DA ZABRANJUJU? OVO JE SRBIJA! DODIČE, DODIČE!

Vjerovatno ne može.

5. JEBI MIHO
    http://www.zurnal.rs/2012/09/18/mihajlovic-oni-su-svi-hrabri-kad-odu-u-svoju-zemlju/index.html
    Hahaha al dobro je kako jebe Beograd koje uživanje je čitati komentare "internet beograckih navijača" milina
    Dovešće miha to sve u red i navijače i igrače ima da imamo reprezentaciju ko svet sve je bolje od mutavog pižona

6. Ma može kizo zamolimo vučića da zaratuje snekim pa se utakmice igraju u inostranstvu ko kk partizan onomad lolo

7. TO DUŠANE! Pa eno onoliko Bugara besposlneih, što da ne?

8. pomenuo je neko stadione.na vosin moze da stane maksimalno 13 hiljada ljudi.i to kada bi se sve tribine koristile.mislim da je 5 stadion po velicini u drzavi.

ima,zvizdi se,bojkotuje,svasta.austrijance bilo sramota svoje reprezentacije pre pocetaka prvenstva,trazili da ih izbaci(to je klasicno proseravanje,al ima primera),na utakmici malija i jos nekog uleteli navijaci na teren i prebili sve redom,jos jedan igrac bio rasecen nozem,cak mislim i da je kanute.ako ti je stojkovic dobar golman,sam sebe diskvalifikujes u daljem polemisanju o fudbalu.i nije mala stvar preci iz zvezde u partizan,pa traziti da ti oproste proslost,a 3 godine pre toga slavio titulu sa zvezdom na glavi.to znaci da je smrad.ne znam gde sam napisao da nas je ukenjalo 6 golova?kenjalo nas je sve na toj tekmi,od odbijanja lopte nama,do prolaska pored njih kao da ih nema.ne moraju samo golovi da budu neki user.oces da kazes da smo mi toliko dobra reprezentacija da mozemo da gazimo vels sa 6 komada?odmah svi polete u nebo,a kada popusimo onda prvi pljuju.treba biti iskren i reci da smo imali srece protiv velsa,a da cemo protiv beligije moliti boga da ne izgubimo.

9. ali njemu ne zvižde zato što je loš.

10. nego zato sto je smrad.bolje onda da je los.

11. Njemu zviždi samo par njih, a svi ostali zvižde ovima što zvižde, ako me razumeš...

12. Brate ono kako je Teo dao koš sa pola terena to je oser.Onaj crnogorac također ga usralo neviđeno.Kecmanova čuvena trojka je user.
    Al jebote kako može 6 golova da te usere jes ti svestan kolko to glupo zvuči.
    Samo piši malim slovima da nas pižon ne čuje odma će da se žali da on nije imao sreće a miha je sad eto imo sreće za 6 golova lolo

13. MIHO ZAŠTO SI POTROŠIO TOLKU SREĆU ODJEDNOM

14. Pa mi ne moramo da budemo uvek najgori i među najgorima, možemo da im damo podršku za tolko i ne treba zviždati kad ekipa igra loše, jel su Velšani zviždali sad kad su gubili, nisam video, a nikako nisu igrali. To prolaženje pored njih kao da ih nema nije kenjanje nego igra, ko njih tera da se ne brane? Nemožeš da imaš toliko sreće da daš 6 golova, imali smo sreće što nismo izgubili od Škota, a ovo nije bila sreća, nego ubedljiva pobeda i to treba priznati. Da li smo mi igrali dobro ili oni loše to je drugo ali onakva ubedljiva pobeda nije sreća. Ja ne kažem da je Stojković dobar golman, zbog njega smo i primili onaj jedan, mene on nervira, jer jednu utakmicu brani dobro a sledeću pojma nema. Da se ja pitam on ne bi branio, ali ne kad vidi šta su druge opcije onda vidim da mora tako. Ne utiče zviždanje samo na njega nego i na ostale. A to da se zviždi jer je prešo iz jednog smešnog kluba u drugi smešni klub to je nenormalno. Zviždite koliko hoćete kad igra za klub, ali za reprezentaciju da se zviždi to je sramota.

15. Pa ja bi onda prije zviždo onim govnarima koji su IZDALI SRBIJU I IGRAJU U INOSTRANIM KLUBOVIMA! ako ćemo tako.

16. jebote,jel citas nesto sto ja ne vidim?nesto izmedju redova.gde pise da nas je usralo 6 golova?sve nas je islo,kenjalo nas je.sve nasm se na nogu odbijalo,tumbalo,prolazili smo pored njih kao pored duhova.super,dobili smo ih.ne treba leteti.nismo mi toliko dobri da ugazimo vels 6:1.reprezentacija koja to uradi je favorit protiv belgije.jesmo favoriti?

17. @kizo
    TAKOE!
    Mi gladujemo, a oni zarađuju milione!

Ja mislim da je Stojković dobar golman, a zvezdaš sam.

18. Mislim da patimo od preteranih očekivanja. Ići na utakmicu i zviždati, tako izražavati nezadovoljstvo protiv saveza i protiv jednog igrača je tako kukavički. Otići na politički miting neke stranke i lažovu sa bine jebati majku, a da te svi čuju...to je druga stvar.

19. Ne čitam ja izmešu redova nego, vadim zaključak iz onogo što pišeš. Ti kažeš da nas je ukenjalo što smo pobedili, a rezutat je bio 6:1. Znači nas je tolko kenjalo da smo dali šest golova. Da je bilo 2:1 pa da kažeš ukenjalo nas, ali ovo je bila zaslužena pobeda. Nismo favoriti, Begija je skroz duga reprezentacija, ali ne treba da se kaže da za svaki poraz naši nisu imali pojma ili se nisu trudili itd, a za svaku pobedu čista sreća, pa čak i kad je ubedljiva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.