Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Klasa!
http://slimber.com/gallery/pictures2/24/245426/klasa-zigatar.jpg
Baš mi krivo zbog one igre u prvom poluvremenu. Tu je trebalo da vodimo bar 1 ili 2:0, ali jebe nas konstantno to što nemamo nekog dobrog klasičnog napadača. To samo protiv Velsa ili tako nekih slabijih reprezentacija može da se dobije tekma bez dobrog špica. Odma' malo jači protivnik i kurac. A i mi smo ispali slepci što nismo ono realizovali. Doduše, eno Azar šta promaši a čovek vrhunski igrač. Jebaga, dešava se. Sad samo da se Makedoncite ne popale nešto mnogo i da ih dobijemo dole i biće to dobro.
Није ово трагично као што звучи... Да добијемо те слабије репрезентације, може нешто да се уради сигурно. Бар играмо јебени фудбал. Некад полувреме некад целу утакмицу, ал може се видети.
Upravo. Non stop viče ko je ovaj, ko da gledam Sejšele protic Belgije.
Onog malog Mudrinskog ubaciti u A tim, pa kad već eksperimentiše, ko ga jebe.
Па да да гол. Да буде буде стално у шеснест. Па џабе Бане и Коларов центрирају кад нема коме.
pa podrazumeva se valjda da treba špic koji će da se zabode u šesnaesterac u svaku završnicu, ne bitno dal se igra po bokovima ili kroz sredinu ili golman ispucava sa gola na gol
http://www.mondo.rs/slike/vesti/000/973/v97396p0.jpg
1300 кинти на једну шарену. ФОРЦА БЕЛГИЈА УБЕР АЛЕС!
Dub slika govori 1000 reci. Very good bate
http://www.youtube.com/watch?v=XY55rmPzd4M
nije igrao u napadu, a što se tiče odbrane primili smo tri gola. I Marković je bar trčao, pa su pravili faul nad njim, pa
ga dvojica čuvala i uvek je išao napred.
Ovo dovoljno govori o tvom kapiranju fudbala. Postoje napad i odbrana, ali samo ako tim ne primi tri gola. Evo ovako. Prvi gol, Kolarov je zajebao po boku, ovaj baja centrirao, Ivanović i Biševac (možda i Mijailović) zaboravih već, loše odreagovali. Drugi gol, naši svi napred, čak i jebeni bekovi i tu ovi igrači koji su ostali nazad maltene nemaju šanse. Treći gol je ofsajd. Da napomenem da drugo poluvreme nisam gledao, to jest, gledao sam zadnjih deset-petnaest minuta poluvremena i celo prvo. Mijailovića sam primetio kao nekoga ko je presekao nekoliko napada Belgijanaca i brzo se oslobađao lopte (sličan princip onom koji se fura u ozbiljnim timovima). A evo i zašto je to dobro. Lopta se brže kreće => lakše se šire linije protivnika i oni teže čuvaju igrače i prostor. Sreća pa onaj Ignjoski (koji generalno ima potencijala) za to nije čuo, i igra neverovatno sporo. Slično je i sa Markovićem, Marković je od tih silnih pokušaja, jedno 20 puta izgubio loptu.
Joj ne volim ove velike postove, sačuvaj nešto i za poslije.
Koji igrač vuče 2-3 protivnička na sebe?
Koji igrač ima skok 99?
Koji igrač zna da udari u 16 i van 16?
Koji igrač igra srcem za Srbiju?
Koji igrač otvara prostor za saigrače?
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2012//10/12/sp-zigic_310x186.jpg
Bio na utakmici. U prvom poluvremenu vrlo dobra atmosfera kao i igra. Sanse su bile i vise nego dobre. Ali onaj gol Bentekea nas je totalno poremetio, šteta. U drugom poluvremenu igra je bila i suviše loša da bi se išta uradilo. Kada se sve sumira razočaravajuće veče.
Жигара боготац, то причам одавно.
Меч не бих коментарисао, као ни игру, видели сте и сами шта се дешавало, оно што ми је запало за око, су аматерски потези наших играча у пар ситуација. Бишевац код другог гола. Не кажем да је он крив за гол, он је остао у ситуацији 2 на 1, али његова идеја да нападне тог једног који води лопту (налази се на средини терена, тек је прешао на нашу половину) и тако остави овог другог самог да истчи двадесетак метара и уђе аутоматски у гол шансу. Друга и она због које сам окренуо канал на неколико минута. Белгија кренула у напад са више играча него обично, ми коначно узели лопту, шаље Игњовски на страну до Коларова, Коларов претрчава играча, и ту се дешава следеће... Марко Шћеповић (БАШ ТАКАВ МИ ТРЕБА!) уместо да од оних 70-ак метара колико је широк терен Маракане одабере неки који би Коларову оставио шансу за наставак трка или направио шансу да му дода, он од тих СЕДАМДЕСЕТ метара улази у тај метар у ком се налазио Коларов у том трку и тако му блокира сваки наставак ацкије! Исто она последња шанса када је Тадић продужио на старну до Шћеповића (ту могу да га похвалим што је створио себи позицију и побегао од чувара макар), он добија лопту на тацну што би се рекло и уместо да опали то, он шутне лопту из пада, али не зато што се оклизнуо, него због неке његове идеје. Иначе тандем Лекић-Шћеповић је стварно убојит.
Пустиће нас Македонци да победимо а ми ћемо да будемо сељаци па ћемо да им уваљамо 4-5 комада, а онда ће карма да се врати и да нас јебе у остатку квалификација и то је то.
Naturalizovati Andriju Delibašića. Ionako je igrao za mladu SiCG kad su 2004. osvojili srebro. Vrati nam se Andrijaaaa!!!
Ма ми имамо нападаче, не знам како би се уклопили, али бар смо видели да Шћепа и Лека не могу никако да представљају нападачки тандем репрезентације. Имамо Ђурђића што је сад на позајмици у Хелсингборгу, који тресе мреже већ годину дана константно, раније у Норвешкој сада у Шведској и Лиги Европе... Имамо Немању Николића из Видеотона који је међу најбољим стрелцима Мађарске лиге (која је мало слабија од наше) већ неколико година уназад, који ове сезоне игра у животној форми, имамо Жигару и Пантелу који су и даље у свим сегментима игре бољи од ове двојице. Надам се само да ће већ за следеће окупљање Михајловић послушати разум и позвати квалитет а не менаџерске играче, којих у репрезентацији има бар 5 у овој постави која је играла вечерас.
http://habs.theoffside.com/files/2009/05/pantelic051209.jpg