Фудбалска репрезентација Србије

1. Sve što je valjalo sinoć od naše igre je bilo u prvih pola sata. E onda, da li su pocrkali, da li je kiša počela jače da pada, al smo počeli da budemo kurac, ko i pre Velsa. Da vas ja pitam nešto, da li sam ja lud, ili je Siniša stavio onog mršu od 65 kila da se bije sa Kompanijem?!?! Pa u startu smo imali igrača manje. Zašto ne Leka, ako ništa drugo bar je jači. Inače, JAKO sam zadovoljan kako Tadić igra, konačno momak sa idejom u pakovanju lopti, nadam se da smo bar rešili dugogodišnji problem plejmejkera. I dalje me brine pozicija napadača, nek zove Boška Jankovića na centarfora i aukurac!!!!! Ako ne dobijemo BJRM mislim da smo završili ove kvalifikacije

EDIT: Moram priznati da sam se malo ogrešio o Belgijance, ipak su mnogo ozbiljna ekipa, i poprilici sam pesimista posle ovoga sinoć, ne znam baš kako će izgledati kad se budemo klali sa Hrvatima i Belgijancima u gostima u direktnoj borbi za prva dva mesta.

2. lololo napisao sam klali sa Hrvatima

3. Mirko Vučinić koji sam kaže da je Srbin, zašto ga nismo uzeli , ne mogu da verujem :(. Čak i Stevan Jovetić koji za razliku od Vučinića ima i srpski pasoš. Sumnjam da Joveta bar ne bi seo na sto da razgovara o igranju za nas.

4. Надам се само да ће већ за следеће окупљање Михајловић послушати разум и позвати квалитет а не менаџерске играче, којих у репрезентацији има бар 5 у овој постави која је играла вечерас.

Navedi ih molim te.

EDIT: Bio sam sinoć na tekmi, baš sam se izbedačio. Gledao sam sa severa pa i ne mogu baš da komentarišem jer se uglavnom na jugu sve dešavalo, a nema pičke da će RTS pustiti reprizu da odgledam meč.

5. Ja mogu. Bio sam na Istoku. Sabili smo ih u igri, ali ko jebe igru, golovi su bitniji.

6. jbg, kad nam je reprezentacija samo izlog za kurčeve svjedoke.

Jebeš te ultratalente kad je ovaj klasa za njih
    http://static.givemefootball.com/gmf/files/c8/c8147bc5-b13f-4e66-a0bb-5ed5b916b312_08a245ca-9eb4-4a6b-ac77-f986f8fc176c.jpg

7. zašto niko ne zove onoga klea. on valjda ima srpsko državljanstvo i vjerovatno bi bio najmotivisaniji igrač u ekipi :)

8. Nek puši kurac, ionako imamo i previše ovih govana iz Austrija i Australija.

9. Bio sam i ja na istoku, do Bentekeovog gola, koji je pao u nekom 35. minutu sjajna igra, nasih, a to je bila njihova prva prava sansa. Posle toga su nasi igrali mnogoo slabije Belgijanci mudro cekali kontru i zakucali 2 gola. Ukratko.

10. Jes da je tema za Srbiju al da pitam.
    Jeste pratili Horvate? Jeste vidjeli što su bili zvižduci na tekmi? Prejebali su, posebno onog Samira, crnog Horvata. :D

11. zašto niko ne zove onoga klea. on valjda ima srpsko državljanstvo i vjerovatno bi bio najmotivisaniji igrač u ekipi :)

Kako, bre, kad ne zna beeknut' "Bože pravde" ? ... lololo

12. tosic alava kretencina,100 puta je sutirao,ne zna desnom.miha umislio da ima robena i riberija,pa da ih stavlja na sutrotne strane.ne zove jankovica koji bi igrao po desnoj strani.jankovic kapiten djenove.ja stvarno ne znam zasto treba scepovic da igra,ja ne vidim nista sto bi mu bilo +.nista ne zna,kao drvo.i ne znam zasto igra mijailovic,a e igra matic.

13. Tako je, Janković ne igra u reprezentaciji a ljudi kradu bandere po ulici.

14. Ја сам и даље јако срећан што коначно видим нашу репрезентацију да игра фудбал и то леп фудбал.

15. igrali smo mi super,al sta nam to vredi,bitni su golovi.ko da dobro jebes,a ne svrsisi.znam ja da treba da budemo strpljivi,gradi se tim i sve to,al nema se vremena.ako ne prodjemo sada,opet cemo sledece kvalifikacije praviti tim i tako u nedogled.bicemo arsenal.

16. боље да будемо арсенал него, шајазнам, звезда. Или партизан.

17. Ko će da bije Arsenal? Pa dao bi im Arsen gol sa klupe.

18. ono,nisam bas mislio da cemo biti arsenal.bicemo arsenal,gradimo tim,a nikada ga ne izgradimo.to je kao fora presipanje u supljeg u prazno,nemoj brate biti venger ili uradi ko svet il nikako.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.