Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ено и Белгијанци повели. Готово је што се тиче квалификација.
Naši se tako brzo dodaju da se Makedonci šetaju na terenu
Ахахахах па ми губимо од репрезентације која нема чак ни онај семафор за измене са два двоцифрена броја да стану, него један, па куца два пута судија.
немогуће да немамо шансе за пласман
Па нема то, кад Швабо направи...
Безвезе што нас неће бити у Бразилу, али баш онако светско које сам хтео да одгледам и да игра моја репрезентација, али курац. Али баш у Бразилу, нема бољег места за светско.
Имамо само теоретске. Ал' ја не видим како ми можемо да победимо Белгијанце у гостима и Хрвате 2 пута.
belgija povela dva nula. kako strpljivo igraju svaka im čast. kapiram da su i protiv škota prepustili inicijativu njima i karali ih sad na brzaka iz prvih šansi. dobra belgija dobra kroacija a bogami i makedonci nisu loši
inače imamo naravno šanse za plasman al treba se pobediti redom. Hrvati tamo, belgija tamo, hrvati kući, makedonija kući, škoti kući, i vels tamo. mislim da ako to uradimo prošli smo. čak i ako bismo karali samo belgiju tamo i kroaciju kući mislim da bismo prošli. al moramo sve ostalo da dobijemo. jbga
Још једном доказано да ако си био добар фудбалер то не значи да ћеш бити и добар тренер ( Михајловић и доказа и са репком и са клубовима). Ко још игра фудбал са једним шпицем и то клинцем? Упоредите Партизан и репку ИСТИ фудбал се игра. Страшно.
E jebiga, sad moram da otkažem rezervaciju karata za SP u Brazilu.
Она репрезентација са Жигаром, Пантелом, Видаром, Декијем, и са све Ненадом Пурњам-две-пакле-дневно-и-шутирам-слободњаке Милијашем је бре објашњавала у односу на ове љаљане. Као све идемо на неко подмлађивање, неки млади играчи. Па не можеш без искуства на светско мајку му.
да или свих 6 да добијемо или да добијемо 5 а не белг тамо или једну с хрв.
ЕДИТ: који је бре вама курац, опет смо добро играли, само смо ретардирани не дајемо голове, АЛИ СМО ДОБРО ИГРАЛИ ОПЕТ.
švabe vodile 4 0 do 64. sad 4 3, i ima još 15 minuta do kraja IDEMO ŠVEĐO
inače dve zaredom švaba pada 7 + NAMEŠTENO BRE! LEV KUPIJO! TOLE PRODO!
пролазимо ако победимо све редом до краја
има времена до марта, таман да се ствари промене на боље
Синиша Михајловић 16.10.2012.
Људи, ајде да се не зајебавамо. Квалификације су за нас готове.
Статистика каже да смо ми са Михом одиграли 8 утакмица до сад, и да смо у само две дали гол, рачунајући и шестицу Велсу. Овај тим можда може да се уигра за следеће квалификације, али да победи преосталих шест утакмица нема теорије.
Једино ће бити интересантно гледати мечеве са Хрватима, постоје добре шансе да се ту покољемо, па да нас избаце, јер ионако имамо шурнаест опомена до сад.
ај сад да разапињемо синишу михајловића и све у пичку материну...
Davide, jel nas jebeš? Pošto su me sad silovali sa sprovodom devedeset i pet minuta, pa ne osjetim više ništa.
http://vukajlija.com/bio-sam-ziv-kad-je-srbija-dala-sest-golova/602236 Opet ja khm khm..
http://www.youtube.com/watch?v=3h7AqRdKQLA
Да, победићемо свих шест или бар пет од шест... Ма нема од тога ништа. И ако накантамо Белгијанце и Кроате, сјебаће нас тамо неки Велс.