Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zvižde šiptari ...
Шта ће Шиптари који желе да се отцепе, на утакмици Македоније? Је л' можеш да замислиш да на утакмици Србије ови из Санџака, што се радују кад Турска победи, звижде химни Русије? А мислим да звижде зато што су их ови наши мајмуни испровоцирали оним циганским плаво-белим заставама.
Мислиш на Рамаданизентацију? http://www.transfermarkt.co.uk/en/lian-sports-gmbh/details/berater_13.html
Наравно да су шиптари, играју шиптари и у репрезентацији па оће да се одцепе, само до тад што да не одиграју коју.
Šiptari su tu da bi provocirali. Boli njih kurac i za Makedoniju i za fudbal.
Svaka utakmica nova reprezentacija.
Ojsa, oter'o Baneta i nater'o Kolarova da promeni broj. Samo di'ciplina, bre!
A mislio sam da će sa Mihajlovićem biti bolje.
Нек буде и да су пола публике Шиптари. Звиждао је цео стадион. Грци су им веће зло направили од Шиптара и заслужили смо звиждање због застава. Тренутно сам бесан због неке скроз десете ствари, али морам да кажем и да су млади фудбалери такви шабани да је то невероватно. Шиштавци глупи.
Нека, нека.
сад убачи мићка и нек чува ово, угураћемо им један у новоме саду ваљда
Oprosti im Gospode, ne znaju šta rade..
baciste me na kladionicu. ladno izgubise od makedonaca, a igrao sam sigurni x. mada i crnogorci me bacise, dobise ukrajinu, ai tu sam igrao siguran x.
i ja sam imao siguran x na Kipar ahahahhahahah
CIGANI CIGANI CIGANI
Македонија је Грчка, а ова шиптарско-бугарска колонија може да ми се сагне!!!
Ово је тако кандићевски звучало, да не могу да ти опишем.
ја сам игро јебене украјинце кеца, а слепци две шансе нису створили. све ми прошло сем њих и јебених чеха, ладно су промашили 5 шанси које се не праштају. а и брани онај бугарин добро леб му јебем! Што му нисмо претке побили у балканским ратовима...
иначе холанђани су били зицер иако је квота била 1.9 да сам имо 100 иљада сто иљада би на њих ставијо, ал имао сам само 100 кинти па сам моро да их мешам с нечим. и тако.
Што се нас тиче, добро је нисмо лоши лепо играмо само још да дамо гол неки
Што сви причају да Томовић игра уместо Банета? Ево ја сад укључио игра Бане, а нема Томаре.
то и ја кажем, ал мајмуни сви серу како смо лоши
и оћу да полудим што само гол да дамо не можемо
peki tomare nema jer mu majka bugarka pa pravi kartone crvene boje jer je ćale makedonac. kako god okreneš usro nas je. A švabe što igraju utakmicu pa oni su haos. dve tekme ukupno 13 golova a još ima dvajes minuta da se igra. švabe lude.