Фудбалска репрезентација Србије

1. Ali ne igra Lane istu poziciju kao ova dvojica. Ko će da igra desetku?

2. Михајловић је го курац. Још гољи курац него играчи које је турио на травнату површину у народу популарно названу терен.

3. I tamo razvalili sami sebe.

Pa šta bi ti? To nam je specijalnost. Ja ti se kunem da je bolje što nećemo otići u Brazil. Opet bismo napravili nešto slično. Fazon dobili bismo Brazil na sred one nji'ove Marakane a pukli od Tunisa kad bi nam bilo najpotrebnije. Beži bre.

4. Ma ne kažem da je ovo dobra reprezentacija, daleko od toga. Jedan čovek je lepo rekao da mi trebao da ugasimo reprezentaciju.

5. Ali ne igra Lane istu poziciju kao ova dvojica. Ko će da igra desetku?

Adem Ljajić na primer, bilo ko.
    Ovako ne idemo ni na prvenstvo za mlade niti u Brazil, ma nigde. Zažto? Zato što igraju deca posrana koja ne igraju nikome u svetu.
    Nije ni bitno. Neka igraju sada. Neka popuše kurac od Hrvata i u Beogradu i neka postanu iskompleksirani gubitnici.

6. Otišao drugar u toalet, i čuje radujemo se mi svi u dnevnoj, izlazi sa kitom u ruci, misli da smo dali gol, ono Šćepa se povredio, ne može da nastavi. To je bio najbolji trenutak večeri.

Mihajloviću se treba zahvaliti govnjavom motkom na uloženom trudu. Da mu oprostiš što je glup, i što ubacuje Ramadanijeve pulene, ali Tadića ne ubaciti je bogohuljenje. Radovanović i Stevanović nisu vredni pominjanja. Šćepakadabra upisao nastup još jedan za repku, znači verovatno ga spremaju za Englesku, pa mu treba radna dozvola.

7. Ma ne kažem da je ovo dobra reprezentacija, daleko od toga.

Grešiš. Ovo jemodlična reprezentacija do 21 godine.

8. I tamo razvalili sami sebe.

Poslije 12 godina se palsirali na svjetsko ili evropsko. To je izuzetan uspjeh jebemu mater u pičku. Šta su trebali, osvojiti svjetsko bez primljenog gola da budeš zadovoljan? To je bio uspjeh, i to je bila osnova za dalji rad. I onda je neko odlučio da je to bio debakl.

9. Inace nam je falio samo jedan gol da prodjemo dalje, bio nam dovoljan x protiv Australije.

10. ja sam ponosan jer me predstavljaju goveda ništa bolja od mene... verujte, ja ništa bolje ne bik odigrao, i zato na miru idem da gledam škote i velšane sve navijajući za kipar protiv švajcaraca... e, to će biti prodaja guzova

11. Poslije 12 godina se palsirali na svjetsko ili evropsko.

Neće biti. 2006. svetsko.

12. Ček, zaboravio sam 2006, al to jeste bio debakl.

13. Neka, eto neka igraju ovi klinci šta ima veze. Neka igrači, iskusni, u punoj snazi gledaju kako se ponižavamo protiv prosečne ekipe kakva je Hrvatska.

14. Pa znaš šta Johnny nisu baš oni prosečni.
    Hrvati su po FIFI-noj rang listi 9. NA SVETU!
    To nije mala stvar tj. dokazuje da godinama igraju dobro, a pogotovu na domaćem terenu.

15. Zato što igraju skoro svaki šampionat, a tu baš i ne urade ništa ali uglavnom se kvalifikuju.

Prosečni jesu. Pa pogledaj im sastav.
    Ne bih da se ubeđujem puno oko toga, jer dugo gledam fudbal i znam za razliku od većine šta je jaka i vrhunska reprezentacija, a to Hrvatska nije. Prosek neki. Ne spadaju ni u prvih deset, a ne treba mi FIFA rang lista da mi to kaže.

Samo u Evropi su od njih bolji:
    Englezi, Italijani, Španci, Portugalci, Francuzi Nemci i tako joše neki, a po meni su bolji i Rusi, Ćesi, Poljaci, Šveđani i da ne nabrajam.
    Ako su Strinić, Šimunić, Ćorluka i tako još neki, vrh svetskog fudbala, onda ja stvarno ne znam. A mi smo sa ekipom koju izvodi Mihajlović u rangu Moldavije. Sa "talentima"
    Hrvati....prosek onako.

16. Јебо ме свак ако БиХ није боља и од нас и од хрвата.

17. Neka, eto neka igraju ovi klinci šta ima veze. Neka igrači, iskusni, u punoj snazi gledaju kako se ponižavamo protiv prosečne ekipe kakva je Hrvatska.

Koji igrači ? Lane, Pantela, Žigara...
    Jedini iskusni igrač koji treba biti pozvan je Janković ( I Vidić, al neće govedo)...
    Ti iskusni su se pokazali u prošlim kvalifikacijama za Evropsko..

18. Pa znate šta ... ne gleda se samo kvalitet pojedini igrača, pa HRVATIMA SE VIDI DA SE KIDAJU I TRUDE ZA REPREZENTACIJU i to mora kad tad da da neke dobre rezultate.
    Ja ti kažem da oni mogu dosta da doguraju na SP, samo da ne dobiju neku ekipu tj. reprezentaciju iz J.Amerike.
    Za Nemce i Špance se slažem,a ove ostale Hrvati mogu da dobiju na Maksimiru bez problema.
    Zato što su to napuvane reprezentacije i igrači se ne trude.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.