Фудбалска репрезентација Србије

1. Daj bre Zajk Englezi bi im dali 5 komada tamo.

2. А наши се као нису трудили???

3. POSEBNO KOLAROV MAĐIJA!

EDIT: GONZOVA UPADICA: I BRKIĆ HOBOTNICA!

4. Игра под Жонпијем је у односу на ову креатуру Михајловића деловала као игра Бразила на светском 2002.

Сваки циклус иста прича, увек је селектор дилеја која извуче неког играча који у својој екипи годишње скупи 15 утакмица и форсира га, док му клупу греје неко ко је у највеће у форми.

Увек је селектор дебилчина која у најбитнијој утакмици остави играча који је у форми, и уместо њега гурне неког е-могло-би-да-га-укења пулена. (читај Ален Стевановић).

Такође, нашу селекцију редовно предводи селектор коме је циљ "подмлађивање репрезентације и стварање екипе која ће кроз пар циклуса квалификација доминирати галаксијом". И увек исти курац. Па не можеш са У21 репрезентацијом на светско.

Пола екипе чине менаџерски играчи.

Селектор је дебилчина и отворено ћу да кажем да је Пижон бољи тренер од њега. Дакле то би требало да му буде највећа увреда.

ФС је најмафијашкија и најкорумпиранија творевина у држави.

После Аустралије сам рекао себи да ћу да пратим репрезентацију, али да нећу да се нервирам. Јебига прекршио сам то и нервирао сам се. Дакле од данас и званично не пратим репрезентацију и апсолутно ме не интересује ништа у вези са њом докле год бар 50% људи повезаних са ФС не буду у затвору. До тад, довиђења пријатно.

П.С. Набијем вас све на курац.

5. Ne sme se zaboraviti du su ih španci jedva dobili a da su se italijani jedva izvukli.
    Pored toga su pre nekoliko godina igrali za njih revijalnu utakmicu pošto su već obezbedili prvo mestu u grupi i direktan plasman na EP a englezima je bilo dovoljno i nerešeno... ishod svi znate

6. Nisu ni oni ništa posebno ali jesu bolji dosta od nas. Poklonili smo im 2 gola i to je to.

Mihajlović zajebao novinare sastavom, svaka mu dala. Nastavlja se nemanje pojma ko je prva postava i drugi igrači svaku tekmu.
    Ne možemo dati gol nikome osim Velsa.

3 iznenadjenja, poreklom iz vrhunskih ekipa su potpuno zbunili Hrvate. Kada su videli da će morati da obrate pažnju samo na slabašnog Djuričića nisu verovali. Tadić udje i bude najbolji na terenu, sjajno izbaci petom naše 1 na 1 sa golmanom ali zašto bi igrao od početka jedan od najboljih igrača igrača.
    Kolarov kao jedan od najbitnijih ne sme sebi da dozvoli ono, i van one katastrofalne greške slaba partija. Brkić zakopan u mestu gleda ovog kako zabija stomakom i svaki put iz drugog pokušaja hvata loptu. Tošić nastavlja da bude bez učinka ali smo navikli.

Prekidi su nam najveći adut a lopta nijednom nije prošla do skakača...

Poslednjih 20 minuta dobra igra ali Pletikosa branio odlično, opet igramo kao protiv Belgije samo u odredjenim delovima utakmice i to daje isti rezultat, a i to smo uspeli tek kad su se ovi potpuno povukli.
    Uglavnom posle užasnog starta kvalifikacija ovo je i možda i bilo očekivano.

7. Znamo šta je bio Rajo i sledeći put kada su se sreli.
    Njihova jedina sreća je što su naleteli na Mihajlovića u grupi inače se ne bi kvalifikovali. Ali kada imaš sreće imaš.
    Suv prosek od ekipe. Ono fazon, Danci i to.

8. Peki j u pravu. Ne treba gledati više.

9. nisam stigo da odgledam tekmu,dobro je...

10. Ma dajte, ljudi, poraz manje-više, ali zna li ko šta je sa Šćepovićem? Tri boda ćemo lako nadoknaditi sa ovakvim selektorom, ali ako je naš vrsni špic ozbiljnije povređen, kako nadoknadiiti taj nenadoknadiv gubitak?
    Uostalom, dok je maestralni Šćepakadabra bio na terenu, suvereno smo držali časnih 0:0, zar ne?

11. Nisu ni oni ništa posebno ali jesu bolji dosta od nas. Poklonili smo im 2 gola i to je to.

Mihajlović zajebao novinare sastavom, svaka mu dala. Nastavlja se nemanje pojma ko je prva postava i drugi igrači svaku tekmu.
    Ne možemo dati gol nikome osim Velsa.

+38765

12. Hrvati imaju dobar tim i zapamtite šta sam rekao, da će sigurno doooosta dogurati na SP.
    Jedino ih može zaustaviti neka Južno Američka reprezentacija.
    Grupu prolaze 100% ... Ne verujem da može nešto loše da se izmeni u njihovoj odličnoj igri tj. kretanje igrača bez lopte na sredini terena ... to i jeste pravi fudbal kad pratiš igru i bez lopte, a ne ko ovi naši dodaju saigraču i stoje.

13. Šćepakadabra uganuo pičku.

14. Ne znam stvarno, ja se možda ni malo ne razumem u fudbal, prestaću i da pišem na ovoj temi samo da kažem da po meni Krasić nikako nije za reprezentaciju, barem ne u ovom trenutku iako mi se on kao igrač nije sviđao ni kad je bio u top formi. Za hrvate sam već rekao, španci su ih prošle godine jedva pobedili, a italijani se jedva izvukli. Uveren sam da će na svetksom otići do četrvrtfinala jer mogu da izbace mnoge jače reprezentacije.

15. Ja za razliku od Džonija jesam za ovo podmladjivanje i smenu generacija, i nisam toliko ljut što smo izgubili od Hrvata, jer ih je usralo realno, ona izbijanje Kolarova i konfuzija kod onog prekida (Brkić tenkre)..

Upravo su Hrvati napravili smenu generacija sa Bilićem, kad nisu prošli na Svetsko 2006'te ali su ostavili Bilića i sad ih boli kurac, realno.. I mi nismo imali druge nego da ovako naglo podmladmimo reprezentaciju jer Pantelić, Žigić, Stanković i Lane višu nisu za reprezentaciju.. Ustvari, možda i jesu ali tad bi trebali da igramo kao Grčka ili kao SiCG 2006'te sa četiri štopera pozadi i duge na Žigića i Bog te vidio.
    Ja bi podržavaoi dalje Mihajlovića da ne postoje stvari koje se kose sa zdravim razumom. To je jebeni Šćepović, to je jebeni Stevanović i ne uvodjenje Tadića (najbolji igrač Srbije, ubedljivo), zatim kuliranje Matića (iako je dečko govedo ispao, umislio da je Jaja Ture pa sad kao ne želim u repku)...

16. Zhajk, molim te, dečko, obrazuj se fudbalski pre nego što ostaviš komentar.
    Odlično kretanje bez lopte znači utrčavanje u prazan prostor, stvaranje viška igrača, a samim tim i stvaranje šansi, a to su Hrvati, ako izuzmemo naše kikseve, tokom cele utakmice JEDNOM izboksovali, ono kad je Modrić (svaka mu čast) izbacio iz igre dva naša igrača.
    Dakle, fudbalske udžbenike u ruke i uči! I, naravno, kao dodatnu literaturu, prati kretnje mlađanog Šćepovića. :)

17. Poštujem ja svačije mišljenje, nemojte pogrešno da me razumete, ali samo se pitam šta još treba da se desi, pa da shvatite da se ovako ne podmlađuje tim?

Pogledaj tadašnji sastav hrvatske....mislim gde je tu podmlađivanje?

18. Ja bi podržavaoi dalje Mihajlovića da ne postoje stvari koje se kose sa zdravim razumom. To je jebeni Šćepović, to je jebeni Stevanović i ne uvodjenje Tadića (najbolji igrač Srbije, ubedljivo), zatim kuliranje Matića (iako je dečko govedo ispao, umislio da je Jaja Ture pa sad kao ne želim u repku)...

+1

19. Izvini Bulgakov izgleda da ti nisi dobro posmatrao meč tj. obraćao si pažnju samo na igru Srbije.
    Gledaj snimak i obrati pažnju na kretanje: Kovačić i Ćorluka

20. nisam gledo tekmu,al moje misljenje je da ovim sisama nedostaje taj osecaj za rivalitet protiv hrvata i da ih boli kurac za repku,da se slucajno ne povrede da bi zaradjivali pare u svojim klubovima u kojem kidaju kako igraju...dok je hrvatima pobediti srbe bitnije od same titule sp