U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ђуричић и Тадић ће бити класа за пар година.
Брусо, отприлике. :)
Не, стварно, могућ сценарио.
ма брате шта оћете ви, кад играју леваци. чуо сам само за одбрану остали неки анонимуси. туга мајке ми. Док красић јанковић и још пар ликова не добијају позив ови изроди се шепуре по репки. немамо ми шансе ни да будемо четврти у групи а то ће нам показати шкоти сад у новом саду. видећете
enemy, oni vec jesu klasa, ali iz ne znam ni ja kog razloga, 90% igraca za reprezentaciju odigra ispod mogucnosti. Tadic je sa 22 godine bio najbolji asistent Holandske lige i to u Tventeu. Djuricic je jedan od najboljih mladih igraca te lige i potpisao je ugovor sa Benfikom. Subotic je stub odbrane masinerije zvane Dortmund.
Dok jedan Modric, koji je zvanicno proglasen za najgore pojacanje Primere, u kakvoj god da je formi u klubu, uvek ostavlja srce na terenu za reprezentaciju.
E
jebeni Tole nam oterao selektora, i sad imamo kurac od reprezentacije
Ми смо фудбалску репрезентацију вазда подмлађивали тако што смо избацивали играче, који су у најбољим годинама и на њихово место постављали балавце, који су тек научили да ходају.
Dosta toga se radi pogrešno, od odabira vremena novog selektora, do biranja samih selektora.. Da je Antara ostao (ili da je neki normalan trener bio ) i očuvao taj kult u kvalifikacijama za Evropsko i tad već počeo polako da izbacuje igrače ove matorije (Lane, Pantela, Stankelja..) i da povremeno daje šansu Tadiću, Djuričiću, Ljajiću, Matiću i da ti momci u ovim kvalifikacijama već postanu uigrani..
Mihajlović je selektor od juna, Tole govedo nije hteo novog selektora da mu ne bi džaba davao platu pa je onaj nosonja bio selektor privremeni.. Umesto da je od kraja kvalifikacija odmah doveo Mihajlovića (ili nekog drugog pa da čovek ima vremena da sastavi tim a ne da pravi tim 3 dana pre meča sa Španijom, Švedskom i Francuskom...
Mihajlović je imao želju, i dalje ne verujem u priču o Ramadaniju, al je lik izuzetno tvrdoglav i pokušava nekom strogoćom i kurčenjem da zavede red, ali to je toliko jadno, isforsirano i prenasilno da je osudjeno na propast..
Kad su ti balavci pod Ramadanijevim ugovorom.
Ми смо фудбалску репрезентацију вазда подмлађивали тако што смо избацивали играче, који су у најбољим годинама и на њихово место постављали балавце, који су тек научили да ходају.
И јел се ти питаш зашто је то?
JA SAM I DALJE UBEĐEN DA BI ŠĆEPA DAO BAREM 4 GOLA DA SE NIJE POVREDIO
Mrzi me da tražim po starijim stranama na ovoj temi al se sećam priče kad nas je Estonija naguzila u Beogradu da je bolje klinci da igraju jer oni imaju htenje, drskost i željni su pobeda i dokazivanja, a sad je opet priča obrnuta. Ne bih da imenujem nekog sa teme, al me mrzi da tražim tamo negde.
Има наравно и утицаја разних менађера, не само Рамасмрадија, али тај неки рад, Папете.
Вала, ако Рамадани и компанија не умачу своје прсте у састав тима, ја онда дајем пуну подршку Михи за увођење реда у репрезентацију. Нека траје и 20 година, ал' једног дана ће постати опште познато како један репрезентативац Србије треба да се понаша, а тада могу и неки резултати да се очекују.
Koji ste vi mazohisti i bezumni optimisti, iz vasih komentara zakljucujem da ne samo sto ste utakmicu gledali, vec ste se i nadali nekom mirakulu!
Miha je bio govno od coveka, i govno je i ostao. Kad su tek poceli probni baloni da se objavljuju da ce ovo govno biti selektor, iskreno sam se nadao da se to nece desiti, eto da kazemo bio sam bezumni optimista ko vi do pre par sati.
Od trenutka kad je govno preuzelo reprezentaciju, nisam odgledao NIJEDNU utakmicu, jer sam znao da do ovoga neminovno mora doci.
Covek je GOVNO, glumi nekog Srbina sa pevanjem himne i drugim besmislicama, o fudbalu ni ne govori, jer se u to slabo razume. Govno glumi Srbina, a deca mu ne znaju ni rec srpskog. Toliko o govnetu.
E sad, ne mogu da kazem da sam navijao da izgubimo, ali ako treba nesto da se desi da se ova nagomilana fukara u FSS, koju predstavlja i govno Miha, onda bi bilo najbolje da nas Hrvati naduvaju i u Beogradu sa 3-0, ali bas naduvaju, da bi desetina ekstremnih navijaca posetila ovaj sljam na kucnim adresama, prevrnula im aute i silovala rotvajlere naocigled sitne dece.
Brate, ti nisi glasac DSS-a, ti si jebeni Kostunica licno.
Хахах.. Ово је за мене комплимент, тебра.
Пљувачина какву и заслужује.
Obično neko ko ima krizu identiteta baš najviše i glumi Srbina/Francuza/Antigvobarbuđanina. Znao sam nekog nacklija u srednjoj, on je kao Srbin, kurac-palac, klasičan nadrndani balavac i dosta puta je ponavljao ono čuveno UBI UBI UBI ŠIPTARA. Odem mu slučajno na kevin profil (ružna je k'o racku, nie zbog radi kanjadr olol), kad tamo među jezicima koje zna piše - albanian! To ti je otprilike taj fazon.
Da su u timu bila bar dva Krajišnika, sad bi išli na prelo i pevali "Milice kćeri".
Једну ствар ћу рећи:
1) Треба овим клинцима времена, само да је поверења и мањка Толета
2) Одушевљен сам узајамним поштовање играча једне и друге репрезентације према противницима; то је највећа победа вечерас.
Ne znam jel neko video kadar sa Toletom gde se smeje u loži oko glave. Ja mislim da me više ni jedan horor neće užasnuti koliko ta slika