U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E moj Siniša, posro si se na dres pijačar koji nam je bio svetinja.
http://static.limundoslike.com/originalslika-11380810.jpg
Nije taj kizo bio, nego onaj sa belom kragnom.. A dresovi Lacija oni CIRIO sećam se...
Dok su svi svršavali na Zubera, Mijata, Piksija ja sam njega gotivio...
realno,treba ih sve pobiti.nisu ni za kurac.
Brate ti si onda neki buržuj pa si imo original. Sa ovim pijačarom nisi mogo biti trve Miha, jer je kragna bila satkana od snova pa ja stalno padala,
Ма нема ту шта, све је Џерико реко и још пар људи пре њега. Видело се ту одма' да дећко не зна шта ради. Исти систем ко Жонпи: Зови да га пробам. Шта ћеш га бре пробавати, па није колачић, види се све на терену шта зна и уме. Па онда: Да видим да л' ће се уклопити. Па нема шта да се уклапа, твој је посо да уклапаш, јебем те у уста.
Хрвати су скупљи неких 40 милиона од нас. (Увек се уздам у те процене, јер људи који раде са толким парама увек добро знају шта колико вреди)
Скупљи од нас који смо без: Видића, Красића, Љајића, Матића, Јовановића, Јанковића, Лазовића (Данко)...
Видић - 21м
Красић - 8,5м
Љајић - 6,5м
Матић - 6м
Јовановић - 3,5м
Јанковић - 3м
Лазовић - 3м
Ево ти само ову прву четворицу замени са Рајковићем, Радовановићем, Стевановићем и још неким из дрвореда и већ си стигао вредност Хрватске репрезентације.
Hahhahaaha, znam te dresove, kurčina su bili u odnosu na ovaj:
http://static.kupindoslike.com/Uskrsnja-ponuda-dres-adidas_slika_O_1691353.jpg
Ja sam za to da zovemo Kežmana da se vrati iz penzije i da igra u tandemu sa Pantelom od ovih panjeva u napadu ne mogu biti gori lolo
Znam, sad ćete mi se smejati, ali taj Žonpi specijalac ima čime da se pohvali u svojoj trenerskoj karijeri. Srebro sa mladima, prvo mesto sa najraspalijim timom zvezde(kada su ga smenili zbog "loše igre" i doveli Kratka) i najtalentovanija generacija zvezdine dece koju je on vodio i koja je prala sve po ko zna koliko golova, kada je hteo da većinu prebaci u prvi tim, a džaja nije dao. Oni koji su prošli u prvi tim, kasnije su postali igrači, ostali kurac.
Poenta je da Žonpi, za razliku od Mihe ima neke rezultate. Kako god to glupo zvučalo. Uvek sam gotivio mihu, ali jbg. Ne ide. I da je njima cilj EP 2016, kod nas svaki poraz boli iako znamo da nam je ekipa go kurac. Al štaš. To ti je ono, košarkaši uzmu srebro, pičke. Fudbaleri izgube od Španije, pičke. Mentalitet :) A i menađeri. Previše kenjam, jbg. Šta li sam hteo da kažem da se čoek zapita.
Sjećam se kad smo pokupovali svi dresove Jugoslavije i igraćemo mi kao protiv neke druge škole. Uglavnom, na terenu je bilo 148 Mijatovića, 15 Savićevića, 8 Stankovića i jedan Mihajlović.
Ма проблем је што можемо више а то не радимо, не би био проблем да смо Сан Марино и да знамо да су нам играчи курац. Није нека генерација, не знам каква, али далеко је од лоше, тј. далеко од оволико лоше. х)
Hteo si da kažeš JA JEMEN al se bojiš da te banuju.
Postoji i problem što su naša očekivanja trpanje Brazila na sred Marakane u finalu SP sa 5-0. Minimum. E kizo, ja sam uvek dizo kragnu lolo
Па и то. Сећам се у Јужној Африци, Гану и Аустралију смо гледали као сигурних 6 бодова, нико се није ни запитао да нису случајно заправо добре екипе.
Aj Gana, oni trče, al Australija!!!!
АХАХХАХАХАХАХХАХАХА ДРЕС ПИЈАЧАР ЈЕБОТЕ ПЛАЧЕМ!!!!!!!!11
Имао сам ја и Михин дрес, само ово издање.
http://www.solofutbol.cl/Imagenes/Albunes%20de%20futbol/yugoslavia/yugoslavia%201998/mihajlovic,%20sinisa%201998.jpg
Postoji i problem što su naša očekivanja trpanje Brazila na sred Marakane u finalu SP sa 5-0. Minimum.
Тајфајзен.... Победила нас је боља и квалитетнија репрезентација и крај приче.... Проблем је што нас више боли то што смо пукли од Кроасана, јер иако нас је нпр. Белгија отресла са 3-0 у сред Београда (јесмо, имали смо добру игру у већем делу меча, али голови се гледају), о овом поразу се далеко више пише и прича него о том (наравно, у тренутку кад смо изгубили од Белгијанаца, не сад)....
Нека ухвате сад то треће место, где се налазимо по квалитету и ја сам задовољан.... И бићу задовољан докле год нам не дође неки Немац или Холанђанин који ће да уведе дисциплину као Рехагел Грцима или Хидинк свакој екипи коју је водио.... Онда ћу да очекујем и 1/8 финала на светском и 1/4 финале на европском....
Pošto sam ja ovo napisao, red je i da odgovorim. Ne kažem ja da su njih dvojica ni Ferguson ni Murinjo, daleko od toga, ali su ispunili neka naša očekivanja i ispunili neke koliko-toliko realne ciljeve, i više mi smeta ponašanje našeg današnjeg selektora nego ona oba poraza od 6-0 i 6-1.
I sad, pošto se 99% posto nas slaže da Mihajlović ne treba da bude više selektor postavlja se pitanje, ko umesto njega? Jedina 2 imena koja meni padaju na pamet su Rajevac i Jovanović iz Apoela, mada čisto sumnjam da bi i njih dvojica nešto mnogo doprineli reprezentaciji, ali opet, ko drugi?
А зашто би нови селектор морао аутоматски бити наш чоек? Како су Португалци довели Сантоса и ево, за скоро 3 године, човек накупио само 4 пораза (од тога 2 на европском)?
Ако неко и замени Михајловића то ће бити неки тренер типа Ћурчић, Крунић, Достанић и та нова а ла Живадиновић екипа....
Ne kažem da mora, ali za kog bi mi to kvalitetnog stranog trenera imali pare?
Па ни Грци не дају неке велике паре за њиховог.... Неких 400-500 сома.... А Миха зарађује око 400, ако се не варам....
Ваљда би се неко могао наћи јебемлига за те паре....
ЕДИТ: А и ми сви кењамо превише око тактике, играча и осталога.... К'о да се окупио конгрес са Фергусоном, Мурињом, Хидинком, Липијем и осталима па сада размењује стручна мишљења....