Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
JA PREDVIĐAM SLEDEĆI SCENARIO
DANAS DOBIJAMO BELGIJU 30 RAZLIKE POSLE ČEGA ĆE SE FLAMANCI I VALONCI SVAĐATI ČIJI IGRAČI SU KRIVI ZA PORAZ.SUKOB ĆE DOSTIĆI VRHUNAC MASOVNOM TUČOM U BRISELU SA MNOGO POVREĐENIH VALONACA.VALONCI TRAŽE PRAVDU ZA VALONCE ISPRED VLADE BELGIJE KOJU OPTUŽUJU DA ŠTITI FLAMANCE.SUKOB ZAVRŠAVA PALJENJEM FLAMANSKE VLADE U KOME ĆE PREDNJAČITI DZO BAGERISTA KOJEG ĆE NAŠI TU PODMETNUTI JER IMA ISKUSTVA.PRECEDNIK FLAMANAC PRIZNAJE PORAZ I ODVODE GA U HAG.BELGIJA SE RASPADA I MI IDEMO U BRAZIL DIREKTNO JER ĆE BARAŽ VEĆ BITI GOTOV
BRAZIL ŠPANIJA KOLUMBIJA SAMBA RUMBA ČAČAČA
Јбг, ја нисам ни видео тог играча Велса који је заостао. И мени је било чудно што помоћни судија не реагује, исред Ђорђевића у тренутну шута Ђуричића, тек се из сурпотног угла види да један Велшанин стоји код гол-аут линије.
сере млатони, кад су се етфовци разумели у фудбал јбт! офсајд је био
може да буде офсајд једино ако је овај што је јурио коларова био иза голаут линије а мислим да није а и да јесте ко му јебе матер у дупе баш
koga uopste boli kurac da li je ofsjad ili nije.da smo dali 78 golova iz ofsajda,savrseno nebitno.bas bi voleo da smo ga dali iz ofsjada.da ne ispadne kako smo mi uvek postenjacine.krajnje nebitna utakmica...
Eno pišu novine da Subotić bataljuje reprezentaciju skroz.
MIHAJLOVIĆU, NASISAŠ SE KURCA!
Taj Subotić mi je komšija, ovdje u Kulašima (kod Prnjavora).
Tako da kad dođe na odmor, prvo ću mu sestru oploditi, a onda ću njega nagovoriti da se vrati u repku. Eto, ne morate mi zahvaljivati.
Ma sere Blic, govnjive novine...
A ako ne seru.. ŠTA SE SEREŠ KOJI MOJ KURAC, IGRAŠ U PRVOJ POSTAVI, JOŠ SI I KIKSO X PUTA PIZDA TI MATERINA, NE ZNAŠ NI KOJE SI NACIONALNOSTI U KOLIKO SI DRŽAVA ŽIVEO.. ŠTA OĆEŠ DA TI SE KURAC POPUŠI SVAKI PUT KAD DODJEŠ U PAZOVUUUU !!!
A ako nije, dobar je momak.. Ne verujem ja u ta govna.
Hahaha, tako nekako, sanše.
Које новине Дабкела? Блиц, као што Санш каже? Исти курац као и Курир.... Шаље ми мој другар неке анализе са Еуробаскета, као диви ово, можда те занима, а анализе утакмица типа, имали смо срца па смо победили, а и дали смо више кошева па смо победили (јес' да нема везе са фудбалском репрезентацијом, ал' само да кажем колико су срање од новина и да им не треба веровати)....
dobra je srbija u fudbalu
Ma Blic piči kampanju protiv Mihe, pa se koristi svim i svačim, kao i svako izdajničko mudo.
Nije to tačno za Subotića, garantujem.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/240607/Pada-rekord-17godisnji-Andrija-Zivkovic-najmladji-reprezentativac-svih-vremena
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/miha-objavio-spisak-povratak-scepovica-148427.html
JEBAĆEMO JAPANA SNAŽNO I PERVERZNO!
Šćepa mađija daje 3 gola minimum!!!!
ŠĆEPA OD HIHONA!
šćepa ulazi u igru i lomi nogu sam sebi
hehehehe i to lomi je rukom nekako.
Јебга Главни, ово смо већ видели. Марко Шћепакадабра се сам повредио против кроасана тамо код њих.