Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ŠĆEPA ZVEZDA SEGUNDE IMA DA IZDOMINIRA JAPAN
ŠĆEPA KUPIO NIŠANSKU SPRAVU NA LIMUNDU
OTIŠO U ŠPANIJU I JEBO SEGUNDU!
Јојић јебени
scepovica ima k'o govana.miha ce i matorog zvati.
Nešto kontam, ako ova dva Šćepovića budu imali po dvoje muške dece za 20 i nešto godina u reprezentaciji će biti 4 Šćepovića....pa onda 8.....iju
miha objavio spisak scepovica.mali pera ne igra dok ne popravi 4oku iz pevanja.
SVE OD UNE PA DO DRINE NEK SE OVA PESMA VINE
PREKO ŠUMA PREKO GORA
SVE OD SAVE PA DO MORA
AJMO BOSNO BOSNO BOSNO
AJMO HERCEGOVINO
AJMO BOSNO BOSNO BOSNO
AJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMI NISI TI
UVEK S TOBOM TU SMO MI
TVOJE ĆERI I SINOVIIIII
A što smo mi Nišlije Jevreji pa ne mož da dobijemo da se kod nas igra ni jedna utakmica reprezentacije?
Nemam ništa protiv ljudi iz Jagodine, ali je smešno da se igra tamo pre nego u drugom (ili trećem, jebemliga) po veličini gradu u državi.
Sad kad je renoviran stadion nema ni jedan razlog da se ovde ne odigra bar prijateljska s vremena na vreme. Al mi imamo Konstantina, bole nas kurac.
Država d'uradi nešto! Vučko interveniši!
Zamisli i jedan i drugi dobiju trojke.Jebali smo ježa
@Mister_NO
Da li je potpuno završen stadion i spreman za međunarodne utakmice?
S obzirom da nemamo više šanse da se kvalifikujemo, možda ni u Nišu ne bi bio pun stadion pa je bolje ovako.
ne znam zzasto bi se neko otim'o oko toga gde ce igrati reprezentacija.sto se mene tice,sto dalje od novog sada..
@Samitarni
Ali Novi Sad nam je taličan:)
i ljudi fini, poštuju himnu gostiju
hehe
sve je to ok,al sto se mene tice neka idu po celoj srbiji :)
mozda jos tamo neko negde veruje u njih
Vid Baste, vid Baste.
http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/europe/standings/
ми смо ладно могли да одемо на светско првенство да смо добили хрвате овде, тј. да рецимо шимунић није сломио ногу сулејманију.
И да смо могли, нисмо заслужили. Јебем им матер, на 3 утакмице дали 15 голова, а на осталих 7 дали 3 гола.
Шћепа ућуткао зле језике!1 Јебени бајрамовићи одоше у бразил, батаљуј фудбал и све у курац.
nasa nepobediva odbrana primila 11 golova.
Још ће ме овај инвалид Михајловић натерати да кажем да није толико лош.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYqOP1SX3Y
Прво ми није јасно зашто би ико са стране преносио овај меч. Али уопште ми није јасно.
А друго што ми није јасно, како неко кога апсолутно боли курац за исти тај меч шест пута узбудљивије преноси него Страја мађија.
HA! Skontaj da je nko ovo i gledao.
Za Mihajlovića, i dalje je invalid.
Ali pohvale za Bastu.