Фудбалска репрезентација Србије

1. Izvlačenje negdje u februaru, kvalifikacije vjerovatno od sledećeg septembra.

2. ne baš tako daleko, nego zvezda žigare, baste, jankovića, stojketa

3. Pa ljudi moji kostur reprezentacije čine igrači Radničkog iz Obrenovca

Raća je ponikao u Jedinstvu sa Uba, Đurićić u Zvezdi, Matić u Kolubari...

4. Da je jugoslavija velika sada gde bi nama kraj bio sada

5. Oni su svi završili u Obrnovcu jer im je tamo rekao menašer didu...

6. Kad će se znati na kog idu kurvati u baražu

7. dobro Bosnu je usrao Alah pa im dao Džeku,Ibiševića i Pjanića u jednoj generaciji.
    Oni će tekme u grupi završavati sa 4:3 ili 3:4, al bole ih kurac

8. Za 6 dana.
    EDIT

Oni će tekme u grupi završavati sa 4:3 ili 3:4, al bole ih kurac

ovo je samo plus.

9. Treba da počne negde od 2016.

imas sjajnu sovjetsku filozofiju fudbala.da kada dodje do smene generacije,zamenimo 30 ljudi,pa da nas nigde nema 10 godina dok se ne sastave.nije bitno koliko igrac ima godina,vec da li nesto vredi.a od ovih mladih nemamo bolje.postepenu smenu rade svi,citav svet.svi treneri ubace po kog mladog u tim kako bi se uklopili.a u danasnjem fudbalu vise nije igrac sa 21 klinac,vec formiran igrac.teraj i nastasica,tu je iskusni bisevac.englezi su volkota sa 17 godina vodili na svetsko.

10. Biće ovo dobro ljudi, imajte malo vere. I nade.

11. Sasvim obrnuto. Većina ljudi kod nas ima tu filozofiju, ja nemam. Ja sam baš za postepenu promenu, a ako je ovo bila postepena promena onda OK.

12. vec da li nesto vredi.a od ovih mladih nemamo bolje

Imamo bolje na svakoj poziciji.

13. englezi su volkota sa 17 godina vodili na svetsko.

Pa da, naigrao se u kvalifikacijama za to svetsko :)

Neko drugi mu je izborio da ide i tako treba. Ja ne znam reprezentaciju u kojoj igraju 21 godišnjaci. Može jedan da bude, dva eventualno. 18 i 19 godišnjaci....nigde.

14. Nemačka iz J. Afrike.

15. A ko su bili glavni igrači u toj Nemačkoj reprezentaciji (izuzev Milera)?

16. Ma nema veze. Može sledeće godine Andrija Živković u prvu. Talentovan je.

17. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/241481/Parmina-stogodisnjica-Savina-majstorija-i-deda-Aspriljin-salto-uz-pomoc-trojice
    oćemo 102 tekmu za Sava!

Pa da deki, nije ni Jovetić ponikao u Partizanu tako, ni Vidić u Zvezdi. Zanimljivo je to da su ti igrači jedan deo karijere proveli u Radničkom iz Obrenovca, a sada ih evo u A timu, a znam da se plaćalo da igraš tamo.
    Ja da sam imao par hiljada evra možda bi bio makar Alen Stevanović sad :((

18. Stevan Jovetić nije bio u Radničkom iz Obrenovca.

19. Ja sam i ranije pricao da je Mihajlovic idiot, i stojim pri tome. Ovo nije podmladjivanje reprezentacije, ovo je klasicno guranje igraca menadzera kojima Mihajlovic dudla djoku. Recimo, poslednji svezi primer su Jojic i taj mali Zikovic. Zajebite me sada prepucavanja Partizan-Zvezda, vec budite realni. Na osnovu cega je taj mali zasluzio poziv u reprezentaciju? na osnovu 4-5 odigranih utakmica? Jel vi mene zajebavate? Ajde Jojic igra koliko toliko konstantno, pa se za njega slazem, ali ne cenim nesto preterano njegove kvalitete. I sad vi meni objasnite ovo, mlada reprezentacija igra kvalifikacije, a stariji se sprdaju sa Japanom, zar nije logicnije, ako su oni super mega talenti, da igraju za mladu i pomognu mladoj repki da dodje do 3 boda (do kojih nisu dosli), ili da igraju na oprostaju Dekija? Oni su samo poslednji primer, a takvh je dok je ovaj govnar na klupi-previse. Samo kod nas ima da imamo ne znam ni ja koliko debitanata, i da se u prijateljskim utakmicama ne uigrava tim, vec se zove gomila novih igraca, kako bi im skakala cena i kako bi se prodali. Sve ih treba oterati govnjivom motkom, mamu im jebem. Odrice se ''starijih'' igraca, koji su za vecinu ovih izmislili fudbal. Nemojte da me zajebavate-Ignjovski, Radovanovic, Stevanovic, Scepovic, da ne nabrajam.. Umesto da covek uzme, i na onaj kostur Anticev, doda Tadica, Matica, Nastasica, Markovica i eventualno jos jednog, on drvi kurac, menja celu ekipu. Imamo talentovane igrace, ali ne mozes ih sve odjednom gurnuti u vatru... Nadam se da ce govnar da ode, i da ce doci neko kome menadzeri ne sastavljaju tim, jer ce onda taj izmisliti novog Radovanovica i ostale, pa cemo ga izduvati i za to Evropsko.

20. михо остани. наравно да ће да гура тај неки следећи неке своје и све из почетка ни случајно то не сме да се деси.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.