Još jedan igrač nam fali, ali ovaj tim je toliko moćan, da nam jednostavno nije potreban.
Jebali bismo Brazil da je ovakav tim igrao, ali ne, Mihajlović mora da izvodi nešto i da zove Matića, konj. A i siguran sam da bi Leo pevao himnu iako je rom.
sad sam malo čitao vaše postove i vi mnogo ne znate ali to je jezivo koliko ne znate, pogotovo ovaj Johnny Kurajber.
@ Johnny Kurajber
Pišem ti po prvi put u nadi da ćeš mi odgovoriti: mani se sportskih tema ili bar fudbalskih, ne ide ti, blam me je kad kažeš da Đuričić ne treba da igra za Srbiju.
S poštovanjem
Žemo Snifić
Nije jer nije ni trebao da se naigra. Njegovo neigranje mi je opravdano. Eto čovek lepo odigrao za omladinsku i doneo zlato. Sada malo za onu do 21 da igra, pa onda tek u A tim. Gde je žurba? Kako su lepo Bane, Kolarov, Krasić, Janković i ekipa igrali finala u svojim uzrastima i sada ove kvalifikacije i Brazil koji su trebali da im budu vrhunac uz još neke igrače kao što je Vidić, Danko Lazović i tako još neki, ispade da igraju 18- godišnjaci. Nemamo mi pojma. A usraćemo i ovu generaciju.
Vidić, Stanković, Žigić.
Da smo mi dali tri takva igrača repki sigurno bi imali makar jedno četvrtfinale većeg takmičenja.
Ne možemo se ponositi Kežmanom, Krstajićem i Bambijem
Pa meni bi pre ove kvalifikacije i Brazil igrao Žigić nego Mitrović.
ko da se sada taj mitrovic naigrao...
Ali što je najgore, ne zna se šta je da li je bolje da ona imbecilčina Mihajlovićevska ode ili ostane.
Bajković - golman
Tomović, Rnić, Slavoljub Djordjević, Vešović - odbrana
Raća, Gulan, Filip Mladenović, Leo Lerinc - sredina
Šćepakadabra - napad.
Još jedan igrač nam fali, ali ovaj tim je toliko moćan, da nam jednostavno nije potreban.
Jebali bismo Brazil da je ovakav tim igrao, ali ne, Mihajlović mora da izvodi nešto i da zove Matića, konj. A i siguran sam da bi Leo pevao himnu iako je rom.
šomi fali ti stevanović pa da tim bude potpun
sad sam malo čitao vaše postove i vi mnogo ne znate ali to je jezivo koliko ne znate, pogotovo ovaj Johnny Kurajber.
@ Johnny Kurajber
Pišem ti po prvi put u nadi da ćeš mi odgovoriti: mani se sportskih tema ili bar fudbalskih, ne ide ti, blam me je kad kažeš da Đuričić ne treba da igra za Srbiju.
S poštovanjem
Žemo Snifić
Nije jer nije ni trebao da se naigra. Njegovo neigranje mi je opravdano. Eto čovek lepo odigrao za omladinsku i doneo zlato. Sada malo za onu do 21 da igra, pa onda tek u A tim. Gde je žurba? Kako su lepo Bane, Kolarov, Krasić, Janković i ekipa igrali finala u svojim uzrastima i sada ove kvalifikacije i Brazil koji su trebali da im budu vrhunac uz još neke igrače kao što je Vidić, Danko Lazović i tako još neki, ispade da igraju 18- godišnjaci. Nemamo mi pojma. A usraćemo i ovu generaciju.
Treba da počne negde od 2016.
ne treba!
Sad treba da igra.
Treba. Oanko smešno da igra oko Kompanija dok ga ovaj tera k'o muvu onako "iš" Ljajić je trenutno za njega Maradona.
Jeste al je ptraši.
Da se pitam ja bih ubacio da igraju Matić, Milivojević i Petrović sredinu. Ostatak tima nije bitan...
realno Džoni od kad Zvezda propada propada nam i fudbal.
Al kad je dovukao Alena Stevanovića da igra...nisam mogao da verujem.
Alen je igračina. Može da nosi u zubima Krasića i da tako odigra dve utakmice.
Vidić, Stanković, Žigić.
Da smo mi dali tri takva igrača repki sigurno bi imali makar jedno četvrtfinale većeg takmičenja.
Ne možemo se ponositi Kežmanom, Krstajićem i Bambijem
Pa ljudi moji kostur reprezentacije čine igrači Radničkog iz Obrenovca. Da je Zvezda ko nekad i Partizan ko sad mi bi bili Bosna
Кад је извлачење за квалификације за ЕУРО и кад крећу квалификације? Крајем 14?
Zvezda 91 davala 4 igrača u reprku pa ti vidi....
kakva je to liga bila jebo te God of iron
Zamisli koliko je loše stanje kad dođeš u situaciju da čitaš ovo: