To bi bila velika greška. Može Mitrović samo i to je to. Ako ih bude ubacivao za A, da znam odmah da se ne nerviram i da nas opušteno otpišem, pa samo da pogledavam fudbal pomalo.
A što bi svi oni preskakali reprezentaciju do 21 godine. Tamo treba da igraju.
Ja da sam na Toletovom mestu, zvao bih Mihaela Laudrupa. Čovek je sa Svonsijem dosta toga postigao (s obzirom na budžet), a i zna dobre igrače da izabere. I zna da organizuje igru dobro. Mada mislim da bi bilo najbolje ostaviti Drulovića.
Рекао је Друловић да ће само наставити ово што је рађено на последњих пар утакмица са Михајловићем, кад смо кренули да кидамо. Реко у фазону, што мењати тим који побеђује, играће најбољи и то је то.
Nek se isprsi tole za ser aleksa...kod njega nema sprdnje a i u stanju je retarde da ubedi da su fudbalercine, setite se kerika(on je jos i dobar), flecera, brauna, silvestrea, o sea... I kapiram da bi Bambiju nalupao samare vec u autobusu i vratio ga kuci jer ga zna od ranije.
Zato i postoje mlađe kategorije, da igrači steknu iskustvo na internacionalnom nivou i skapiraju šta je repka. Poenta je da prekoči sve stepnike pre nogeo što dođe do A tima koji je vrhunac, i veliko priznanje, a ako igrača vratiš iz A tima u B tim, iz seniorskog u juniorski to je za njega korak u nazad.
Radi se to i te kako, Mitar je u zadnje dve godine igra za U-19, U-21 i A tim.
Prioriteti su prioriteti.
iskustvo igranja na vosinom stadionu pred 2 soma ljudi,umesto na marakani pred 50 soma se razlikuje.igras malo,pa ako budes dobar igraces opet.ogromna motivacija kada jednom dodjes u seniore.zovemo nekog iz mladih u seniorsku,on se ne pokaze protiv holandije i onda ga ubijemo i ne vratimo ga ni u jednu selekciju.k'o te jebe,mi ne vracamo.u svim reprezentacijama se iz mladih salju u seniorsi tim,vracaju se u mladu kada seniorska ne igra neki zajeban mec.
Ma dobro, rasprava nije potrebna o tome. Nadam se da će Drulović biti pametniji i kao svi u svetu, igraće mu najbolji igrači, a neće praviti novi tim "za 4 do pet godina" na taj način što će da posmatraju evropsko iz udobnosti svog kauča.
Sanitarni, nisam rekoa da ne treba vraćati nikad, pogotovo ne u slučaju koji si opisao, a to što si i sam rekao da je debi za seniore velika motivacija, ubijaš mu vrednost kad ga deliš šakom i kapom, ako do nekle teže stigneš više ćeš se truditi da tu i ostaneš. To je neko moje mišljenje.
Hehehe, a engleski kapiraju...msm meni je sve kristalno jasno :P
VI SE SPRDATE, ZAPRAVO NE ŽELITE DOBRO FUDBALU SRPSKOME!
Santrač je bio domaći trener, pa ga niko, bez prevodioca, nije razumeo...
Roberto Karlos za selektora.
Божу Дунстера за селектора, да наши играчи играДу коло по терену.
http://www.nadlanu.com/upload/images/articles/2013/03/28/boza%20dunster%20nebojsa%20ilic.jpg
Није Лазовић за младу, из простог разлога што има 24 године лоло.
Vermeza za selektora
on je nešto najbliže boži što imamo
a i ima taj ludački pogled lolo
http://srbijadotokija.com/pics/vermez3.jpg
Vermez ko onaj kroasan što je vodio Dinamo u LŠ.
Leptejebo ja mislio on klinac neki kad ono drtina.
A što se protiv Drulketa, meni je on ok. Fantastičnu priču je napravio sa mladima, što mu ne dati šansu.
Nisam protiv njega. Neka bude. Nego još nije. Ljudi više pričaju o alternativi ako njega ne odaberu za slektora.
Džoni, ako Drula ostane logično je da će dati šansu nekolicini momaka iz svoje zlatne omladinske selekcije...a koliko shvatam to ti se ne sviđa.
To bi bila velika greška. Može Mitrović samo i to je to. Ako ih bude ubacivao za A, da znam odmah da se ne nerviram i da nas opušteno otpišem, pa samo da pogledavam fudbal pomalo.
A što bi svi oni preskakali reprezentaciju do 21 godine. Tamo treba da igraju.
Ja da sam na Toletovom mestu, zvao bih Mihaela Laudrupa. Čovek je sa Svonsijem dosta toga postigao (s obzirom na budžet), a i zna dobre igrače da izabere. I zna da organizuje igru dobro. Mada mislim da bi bilo najbolje ostaviti Drulovića.
Рекао је Друловић да ће само наставити ово што је рађено на последњих пар утакмица са Михајловићем, кад смо кренули да кидамо. Реко у фазону, што мењати тим који побеђује, играће најбољи и то је то.
http://www.mozzartsport.com/vesti/markec-postaje-najskuplji-srbin-liverpul-spremio-35-miliona-evra/77282
Nek se isprsi tole za ser aleksa...kod njega nema sprdnje a i u stanju je retarde da ubedi da su fudbalercine, setite se kerika(on je jos i dobar), flecera, brauna, silvestrea, o sea... I kapiram da bi Bambiju nalupao samare vec u autobusu i vratio ga kuci jer ga zna od ranije.
Radi se to i te kako, Mitar je u zadnje dve godine igra za U-19, U-21 i A tim.
Prioriteti su prioriteti.
iskustvo igranja na vosinom stadionu pred 2 soma ljudi,umesto na marakani pred 50 soma se razlikuje.igras malo,pa ako budes dobar igraces opet.ogromna motivacija kada jednom dodjes u seniore.zovemo nekog iz mladih u seniorsku,on se ne pokaze protiv holandije i onda ga ubijemo i ne vratimo ga ni u jednu selekciju.k'o te jebe,mi ne vracamo.u svim reprezentacijama se iz mladih salju u seniorsi tim,vracaju se u mladu kada seniorska ne igra neki zajeban mec.
Ma dobro, rasprava nije potrebna o tome. Nadam se da će Drulović biti pametniji i kao svi u svetu, igraće mu najbolji igrači, a neće praviti novi tim "za 4 do pet godina" na taj način što će da posmatraju evropsko iz udobnosti svog kauča.
Sanitarni, nisam rekoa da ne treba vraćati nikad, pogotovo ne u slučaju koji si opisao, a to što si i sam rekao da je debi za seniore velika motivacija, ubijaš mu vrednost kad ga deliš šakom i kapom, ako do nekle teže stigneš više ćeš se truditi da tu i ostaneš. To je neko moje mišljenje.
ja samo ovo tako razume.
onda je moja greska.