Слабо се разумем у репрезентацију, али ме занима каква је ово утакмица на РТС-у? Је л' ово нека реприза или су неки омладинци? Је л' Италија толико прсла да је Србија гузи или је Србија почела да игра како ваља? Додуше, ево управо је сада смањена разлика на 2:1.
Мени су готивни, избацио би' овај продужетак лево или шта већ, а овако су скроз кул. Аутентични и једноставни. Не знам само каква је резервна комбинација.... или главна, пошто ће ово ваљда бити резервна...
реално, кога боли курац за у21, а наравно да треба да узме играче одатле кад је ово последња пријатељска пред квалификације, + се ослањамо на њих и то дебело.
реално, кога боли курац за у21, а наравно да треба да узме играче одатле кад је ово последња пријатељска пред квалификације, + се ослањамо на њих и то дебело.
Upravo to. A i šta ima Lazar Marković, Mitar ili Nastasić da igraju za mladu kada su već dugo A reprezentativci. To je kao da promovišeš igrača iz omladinaca, on se ustali u A timu, a ti ga povremeno vraćaš da igra omladinsku ligu kako bi pišao po sirotinji. Debilno skroz, ne znam šta koj kurac seru čoveku
Zato što smo verovatno izgubili i učešće na OI 2016. zbog prijateljske sa Francuzima.
Повлачим питање.
ne da bih mu dao otkaz odmah nego mu ne bi dao da udje u avion sa fudbalerima. peske za beograd mamu ti jebem.
Jebote, Rajković sedi na klupi, vidim nešto mi čudno. Krš postavka, sramno.
Клинци развљају, никад нисмо имали јаче млађе генерације... штета што је тренер ментол ал' јбг.
Иначе, нови крсташки дресови:
https://pbs.twimg.com/media/BwybnH2CEAA6hpo.jpg
Мени су готивни, избацио би' овај продужетак лево или шта већ, а овако су скроз кул. Аутентични и једноставни. Не знам само каква је резервна комбинација.... или главна, пошто ће ово ваљда бити резервна...
Da, u pravu si za ovo levo.
Verovatno crveno-zlatno prva varijanta.
Lep dres svakako.
Знао сам да неће разочарати с дресом.
Što nisu samo možda spojili, mada videće se to bolje kako leži kad obuku.
biće NAJLEŠPI na evropskom
Дрес је одличан.
Nekako je....ne znam kako da kažem....aj nek bude kulturan dres.
Sad tek kapiram koliko je Advokat osakatio klince zbog prijateljske sa Francuzima...
Stavio sam na tiket Srbija kec, zato što će orao da natakne na kurčinu galskog petla.
колка квота џони?
а дрес таман за крсташки поход у тирану.
ево и овај неки фукош се слико
https://twitter.com/AnjaDmitrovic/status/507971700378853376/photo/1
Mnogo mi je drago što Advokat sakati u21. Ovi što prate misao Nebojše TotalSokera mogu da ližu jaja.
Upravo to. A i šta ima Lazar Marković, Mitar ili Nastasić da igraju za mladu kada su već dugo A reprezentativci. To je kao da promovišeš igrača iz omladinaca, on se ustali u A timu, a ti ga povremeno vraćaš da igra omladinsku ligu kako bi pišao po sirotinji. Debilno skroz, ne znam šta koj kurac seru čoveku
Kvota je 3 u Balkanu.
Zato što smo verovatno izgubili i učešće na OI 2016. zbog prijateljske sa Francuzima.