Јебага Лери, фудбал на олимпијским играма је раван Дајмонд болу у кошарци, чак је и Куп Конфедерација битнији од тога....
Сениори имају приоритет у односу на младе и ту је крај сваке расправе око тога.... Неће их Адвокат испробавати и привикавати на тактику у званичним утакмицама.... Већ смо довољно засрали што га раније нисмо довели, кад смо играли оне пријатељске у Америци, и што не играмо и другу пријатељску, а не још да неколико битних играча не игра сад.... А и било би ОК и овако да клинце не води ретард од тренера, прави изданак Бата Ђорине школе....
Дресови су фини.... Занима ме баш домаћа гарнитура как'а ће бити....
јебига, ал опет ово је црвени приоритет, морамо да се пласирамо на евро, све је у другом плану у српском спорту тренутно.
Mnogo dobri dresovi.
http://www.b92.net/news/pics/2014/09/06/278076926540b134faa2bf618076734_orig.jpg
Vrh.
Јебага Лери, фудбал на олимпијским играма је раван Дајмонд болу у кошарци, чак је и Куп Конфедерација битнији од тога....
Сениори имају приоритет у односу на младе и ту је крај сваке расправе око тога.... Неће их Адвокат испробавати и привикавати на тактику у званичним утакмицама.... Већ смо довољно засрали што га раније нисмо довели, кад смо играли оне пријатељске у Америци, и што не играмо и другу пријатељску, а не још да неколико битних играча не игра сад.... А и било би ОК и овако да клинце не води ретард од тренера, прави изданак Бата Ђорине школе....
Дресови су фини.... Занима ме баш домаћа гарнитура как'а ће бити....
Ja bi nekako volio da su nam beli domaći dresovi. Onako komplet belo kraljevski prepoznatljivo. A te crvene ima svaka šuša u Evrop i Južnoj Americi..
Za kaj se zovemo "Beli Orlovi" ?
U fudbalu sam se i naviko, ali u košarci nikako na te crvene varijante..
исто. не могу да сварим црвене у кошарци и баш сам у фазону да имамо плави за баскет кога боле курац. у фудбалу још и може.
Neće se ništa značajnije menjati sa Advokatom, isti kurac k'o i do sada. Mitrović najistureniji, bla bla.
Pa dobro, normalno je da bude tako
Данци преокренуше против Јермена, јбг, било би лепо да су им ови откинули два бода.
El dobijamo nekee bodove ak pobedimo?
ц
Igrao sam keca tu.
Dobijamo za onu FIFA listu izmišljenu.
Јебаћемо Французе к'о Грке.
Французи нас требају тужити што се игра утакмица на њиви а не на нормалном фудбалском терену.
Poluprazan stadion, trebalo je da se igra u nekom drugom gradu
Стефан Митровић ми делује као го курац.
Aca nije reko na koju stranu napadaju Francuzi?
Митровић је одлично играо у првом.
Генерално нам је игра у курац, безидејна. Надам се да ће у другом бити мнооого много боља.
Bjež jebote, ovi Francuzi bunker igraju teški.. Igrajte fudbal retardi ne pika se ovo.