Фудбалска репрезентација Србије

1. moramo da damo vise golova od protivnika da bi pobedili, a nismo i zato gubimo.

mitrovic odlican gudelj kriv za gol... stvarno glup gol. izuzetno

2. Зорана Тошића одвести негде на Косово и убити, ја не видим друго решење. Човек нам већ годинама пиша по репрезентацији и сваки јебени пут игра

3. jbg isto tako je i deki deja dejance stankovic terao do 100 i nesto. sta da ti kazem, trpi.

4. Naša već tradicionalna i prepoznatljiva igra kratkih pasova, oštrih centaršuteva, brzih kontri i polukontri.
    Inače, kul su kamere odrađene, ako je neko obratio pažnju.

5. Марковић наставља да показује своју прецењеност.
    Шиптари воде против Португала. лол

6. E ne čudi me za Portugalce. Retko luzerska reprezentacija.

7. Jebote, je l moguće da ovoliko ne možemo da damo loptu u prostor jebeno.

8. Kolarov ko Kalinić, siledžijski.

9. Ja zadovoljan. Odlično smo igrali sa jednom ozbiljnom reprezentacijom i nismo bili nadigrani uopšte. Dobar debi Advokata, samo se molim Bogu da shvati da je Đuričić dečko kreten i da ga ne zove više u reprezentaciju. Dečko je jednostavno loš igrač.

Matić = Jaja Ture.

10. Solidna tekma, i dalje nam najbolje kombinuje zadnja linija. :) Nemamo šta ocjenjivati selektora, ništa on još ništa ni pokušao da uradi, polako sa njim.

11. Guraju menadžeri Đuričića, ne vidim drugo opravdanje. Nismo bili loši, čak me i ovaj Mitrović prijatno iznenadio, mislio sam da je neka nubaretina tipa Slavoljub Djordjević ili Nemanja Rnić, ali skroz korektno odradio posao.

12. Nervira me višedecenijska razvezanost veznog reda i napada.

13. Gudelj, Đuričić i Tošić ne mogu nigde. Mada ovaj poslednji kapiram da se toleriše zbog dobrog prekida. Tri gnusobe. Filip Đorđević mi je enigma. Ja ga još uvek nisam video da je odigrao dobru tekmu (još od kad je debitovao za Zvezdu u Glazgovu).
    Ostali sasvim korekt. Ništa specijalno i mislim da ova reprezentacija može tri puta bolje, ali okej s' obzirom na protivnika.

14. kad god gledam francuze ponovo skapiram kolko je ugo dobar golman. ma krca lik. i jos brani za totenhem, uskoro ce opet na jna. po meni u top 5 golmana na svetu.

sto se tice nase igre koja igra lololo. rezultat odlican, napadaci su nam kolarov i ivanovic evo vec petnaesta utakmica. ostalo jebem li ga. videcemo kad krene za bodove

15. Кузмановић, Стефан Митровић, врло добри, Ђуричић ми није био толико лош, ал не верујем да бих га ја уводио икад, седео би на клупи.

Португал пуко од Албаније. То ми се не свиђа уопште.

16. Зорана Тошића одвести негде на Косово и убити

Pa, taj rad.

17. ne znam sta ima da ti se ne svidja poraz portugala. morao si i tvoju logiku da napises posto je ja ne vidim. glavni favorit izgubio kuci od autsajdera? sta tu moze da bude lose?

18. Tošić je odigrao ovu utakmicu tri puta bolje od Lazara Markovića.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.