Па немам неку логику то могу одмах да ти кажем, само ми много једноставнији расплет, португал добије све, ми добијемо све сем португала и одемо ко други даље. Овако кад су сви уједначени сви се више напале, мало је текми и један кикс два, ето ти је нека шиптарија за вратом.
Заправо, логика је,
-сувише добро звучи,
-ми смо срби, засраћемо
Стефан ме пријатно изненадио. Гледао сам га прошле године на 2-3 утакмице кад сам се кладио, није могао да се састави у Ваљадолиду. Мада и ово није неки показатељ да је добар штопер.
Ђуричић у очајној форми, још једном потврђено.
Тошић створен за измену, оно да уђе фазон у 70ом, 80ом минуту. Овако дрви курац цео меч.
Гудељ ниш' посебно, просечан играч, јбг. Данас се вртео у месту цео меч.
Што се тиче игре, безидејно, споро, кад играч има лопту - сви остали стоје и то... класика. Мада су играли боље у другом, а и тек је почео Адвокат, видећемо...
Ako im ne igra Ronaldo dobiće tuki. Nama ako Albanija treba da bude glavni konkurent onda da ga jebem baš. Bićemo prvi u grupi lagano, Danci drugi, Portugal treći i dobiće neku Slovačku u baražu i eto i njih na prvenstvu.
Meni je Đuričić loš igrač generalno, nema to veze sa formom.
Ovaj momak što je igrao štopera korektno. Nisam ga pre gledao, ali naravno da Subotić tu mora da igra. Opet igrao je protiv dobrih igrača sada i pokazao da može. Štoper onako klasičan. OK je. Kuzmanović umesto Gudelja, koji se suviše trudio da ne pogreši i treba mu još ovakvih utakmica iskustva, ali sa klupe. Što se Lazara tiče, nadam se da je ovo ova utakmica samo i da će probiti led uskoro, pa početi da igra onako kako može. Solidan je Đorđević igrač. Ne na ovoj tekmi nego generalno. Imamo njega uvek tu solidnog i kao drugog štopera Mitra koji je neko ko će možda postati odličan. To je sasvim pristojno za napad. OK je sve. Trebalo bi da odemo na evropsko.
Tvrdo igraju. Pod onim da treba da im daš gol da ih otvoriš nisam mislio na punjenje, nego ako povedeš generalno možeš da kontrolišeš igru protiv njih, jer nisu tehnički prejaki i idu na o-ruk.
Tošić je odigrao ovu utakmicu tri puta bolje od Lazara Markovića.
Što nije merodavno, jer je Lazar odigrao kao kurton.
U stvari merodavno je, jer ako je ovaj seljački livadar odigrao tri puta bolje tekmu, onda Zarla treba da se ozbiljno zapita....
Nadam se da će vlasnici Liverpula shvatiti kakvog precenjenog igrača su doveli i da će ga već u januaru proslediti Lutonu na pozajmicu.
Da, jebem ti, Lazar me podsjetio na Kežmana kad je zaboravio kako se igra fudbal.
Па немам неку логику то могу одмах да ти кажем, само ми много једноставнији расплет, португал добије све, ми добијемо све сем португала и одемо ко други даље. Овако кад су сви уједначени сви се више напале, мало је текми и један кикс два, ето ти је нека шиптарија за вратом.
Заправо, логика је,
-сувише добро звучи,
-ми смо срби, засраћемо
Стефан ме пријатно изненадио. Гледао сам га прошле године на 2-3 утакмице кад сам се кладио, није могао да се састави у Ваљадолиду. Мада и ово није неки показатељ да је добар штопер.
Ђуричић у очајној форми, још једном потврђено.
Тошић створен за измену, оно да уђе фазон у 70ом, 80ом минуту. Овако дрви курац цео меч.
Гудељ ниш' посебно, просечан играч, јбг. Данас се вртео у месту цео меч.
Што се тиче игре, безидејно, споро, кад играч има лопту - сви остали стоје и то... класика. Мада су играли боље у другом, а и тек је почео Адвокат, видећемо...
Ako im ne igra Ronaldo dobiće tuki. Nama ako Albanija treba da bude glavni konkurent onda da ga jebem baš. Bićemo prvi u grupi lagano, Danci drugi, Portugal treći i dobiće neku Slovačku u baražu i eto i njih na prvenstvu.
До јаја ово за Португалце. Мада се прибојавам да и нас не сјебу Шиптари, то би био ударац.
Погледао сам сад статистику с тог меча,
шутеви у гол 4:1
ван гола 11:0
Учачкали га шиптари шиптарски, дакле ипак су крш.
Meni je Đuričić loš igrač generalno, nema to veze sa formom.
Ovaj momak što je igrao štopera korektno. Nisam ga pre gledao, ali naravno da Subotić tu mora da igra. Opet igrao je protiv dobrih igrača sada i pokazao da može. Štoper onako klasičan. OK je. Kuzmanović umesto Gudelja, koji se suviše trudio da ne pogreši i treba mu još ovakvih utakmica iskustva, ali sa klupe. Što se Lazara tiče, nadam se da je ovo ova utakmica samo i da će probiti led uskoro, pa početi da igra onako kako može. Solidan je Đorđević igrač. Ne na ovoj tekmi nego generalno. Imamo njega uvek tu solidnog i kao drugog štopera Mitra koji je neko ko će možda postati odličan. To je sasvim pristojno za napad. OK je sve. Trebalo bi da odemo na evropsko.
Previše kosovara imamo u ekipi, to ima da grize, ima da puca na sve strane.
Lepo sam ja rekao još kad smo dobili grupu da su nam Danci najveći konkurenti, ionako redovno jebu Portugalce.
Svi su nešto klimavi, Grci pukli od Rumuna 0:1, Nemci jedva Škote 2:1...
Bićemo prvi u grupi, samo da se spuste jaja.
daj bre jel moguce da Fejse nema na spisku?? lol
Šiptari su godinama unazad nezgodni kući. Mogu bodove svakome da uzmu. Tvrdi su na strani, ali ako ih otvoriš na vreme, laganini.
ma albanija ce definitivno biti ispred jermenije a mozda cak i danske. mada dansku odavno nisam gledao, videcemo.
samo prvu da pobedimo, da se lepo krene, pa cemo lako ostalo
Ček da ne jurim s kim igramo prvu?
Mi imamo zabludu o Albancima, samo zbog toga što su Šiptari lololo
Ja ne pamtim kad su oni primili više od 2 gola.
Jermeni imaju jednog i po igrača.
Tvrdo igraju. Pod onim da treba da im daš gol da ih otvoriš nisam mislio na punjenje, nego ako povedeš generalno možeš da kontrolišeš igru protiv njih, jer nisu tehnički prejaki i idu na o-ruk.
Што само говори како је Марковић играо... генерално ми не можемо да дамо гол осим ако нас усере са 2 метра или ако Коларов опизди са 50 метара.
Ово је контам тренутно наш најјачи тим:
Стојковић Бркић/?
Ивановић Баста
Настасић Бишевац/Пејчиновић
Суботић Митровић/Томовић
Коларов Тошић/?
Матић Кузмановић
Јојић Игњовски/Фејса/Гудељ/?
Љајић ?
Тадић Тошић
Марковић Костић/Сулејмани
Митровић Ђорђевић
Тај неки зон. Попуните упитнике ако имате неку идеју пошто се ја нисам сетио бољих.
Na strani mi je OK ako igra sa Matićem i Kuzmanovićem, ali kući u ovoj grupi treba i Tadić i Ljajić da igraju od starta.
Što nije merodavno, jer je Lazar odigrao kao kurton.
U stvari merodavno je, jer ako je ovaj seljački livadar odigrao tri puta bolje tekmu, onda Zarla treba da se ozbiljno zapita....