Фудбалска репрезентација Србије

1. Једино Матић одигро како треба. И афрички тигар да...

2. Mene nervira kod Kolarova, Đorđevića i još nekih kako ih boli kurac za reprezentaciju. Gledam ih po klubovima kad igraju, grizu po terenu, trude se, a ovde ne znam šta rade i koji im je kurac.

3. Meni Kolarov prejak kad se sprema za potez, doks e on namjesti kava prokuva, jebote ko moj tetak Čedo

4. Utisak utakmice Kolarov koji gubi loptu u pokušaju driblinga i ostaje tu gde ju je izgubio (na 20 metara od njihovog gola).

5. занима ме да ли си и даље мишљења да је Лазар Марковић вансеријски таленат

a on je inače igrao svih 90 min?

Verovatno što sam malo omatoreo i sad malo više gledam lični a ne srbski interes

znači zato si na temi o košarkašima pisao kao da idu u rat

6. Коларов не игра у Ситију ништа боље. Тамо су његове лоше партије неприметне јер има саиграче којима се лопта не одбија од ноге као Тошићу и Гудељу.

7. Mene nervira kod Kolarova, Đorđevića i još nekih kako ih boli kurac za reprezentaciju. Gledam ih po klubovima kad igraju, grizu po terenu, trude se, a ovde ne znam šta rade i koji im je kurac.

+100000

8. Питање о Марковићу није обухватило његову данашњу партију, већ и његову игру у Енглеској.

9. Коларов не игра у Ситију ништа боље.

Sada da, ali prošle sezone je bio prilično dobar (bar na tih par tekmi koje sam gledao).

10. Питање о Марковићу није обухватило његову данашњу партију, већ и његову игру у Енглеској.

Realno, lik je 1.75m i ima 60 kg, fizički nije jak za premijer ligu, kad se setim štopera tima sola kembela koji je imao 120 kg.....pojeo bi ga k'o list salame. Nema snagu, tehnika mu i nije neka, kurcobolja preovladava, propao je nekako, više ne može ni da trči....sve u svemu l'pool je sjebao pare, a mi imamo igrača koji nije ni za seosku ligu jer bi ga tamo slomili.

11. Šomi dobio si odgovor. Ako si ti na osnovu njegovog starta u Liverpulu zaključio da on nije vanserijski talenat onda ne treba dalje polemisati. Ako misliš da ceo skauting tim Liverpula ne zna ništa, kao i da ljudi koji su za njega platili 30 miliona prate njihovo neznanje, onda ti treba dati platu od 10 miliona godišnje u Liverpulu i uštedeti im i novac i muku. Ne zajebavaj.

12. Jes, Sol Kembel im'o 120 kila sa 20 godina.

13. Бушидо, рекао сам ти и на чету тад да мислим да је дечко прецењен. Да можда има знање за Португал, Белгију и тако неку осредњу лигу, а да за Енглеску једноставно није. Пратио сам га и док је играо и за Партизан и за Бенфику и осим брзине он ништа није показао. Ја се надам да грешим и да ће дечко да експлодира и да буде вођа репрезентације, али нешто ме не греје сунце. Највише што му предвиђам то је нека каријера у рангу Фламинија у Арсеналу.

14. Jes, Sol Kembel im'o 120 kila sa 20 godina.

Pa nije sa 20, ali ni marković ne igra samo protiv dvadesetogodišnjaka.

15. kakva jebena pobeda su 3 zadnja vezna, kakav je jebeni car ovaj advokat. ej 3 zadnja koja krpe rupe pozadi jer ivanovic otima tosicu loptu napred, guras se u tudj posao ivanovicu dechko.

da ne komentarisem tosicevu igru (koja je grozna) nacicu opravdanje u tome sto covek ne moze da pokriva svoj deo terena od ivanovicevih upada, u isto vreme mora da igra 3 pozicije a ne igra ni 25 posto od jedne. u ovakvoj postavci manje nego beskoristan ali vecim delom nije sam kriv.

djordjevic ocajan, tadic najgori veceras. markovic je igrao sigurnije sa 17 nego sa 21, sad glumi neku kilavu picku. verujem da mnogo klasicnih majmuncina u liverpulu samo odmazu. liverpul je mali klub, ogranicen, klasicni balotelijevci.

stojkovic sef.

DANKO U STARTNU PROTIV SIPTARA!

16. ej 3 zadnja koja krpe rupe pozadi jer ivanovic otima tosicu loptu napred, guras se u tudj posao ivanovicu dechko.

da ne komentarisem tosicevu igru (koja je grozna) nacicu opravdanje u tome sto covek ne moze da pokriva svoj deo terena od ivanovicevih upada, u isto vreme mora da igra 3 pozicije a ne igra ni 25 posto od jedne. u ovakvoj postavci manje nego beskoristan ali vecim delom nije sam kriv.

Jedan od smislenijih postova koje je Janpara osmislio još od dolaska na sajt.
    Svaka na mestu u ovom slučaju.

17. nisam gledao i ne mogu da komentarisem!!!

18. Gledao sam i ne mogu da komentarisem!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.