Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
JEBEM IM MATER
treba se zabrani fudbal
Bogdanov dučini nešto
De ba, sramota jedna opšta...trener mrcina jedna nedoprcana
Preorati sve fudbalske terene i a u picku materinu. Od kuce fudbala u pazovi napraviti javnu kucu i zdravo.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/srbija-bleda-stojke-junak-utakmice-198090.html
kakvi sve likovi imaju pristup internetu lol.
Veće jeste javna kuća.
Nisam znao jbt sve iso kod makija u banovce
jebiga, tamo sad jebu advokati
nikolic bio na tekmi, obicno izgubimo lol
http://www.b92.net/news/pics/2014/10/11/359403495543983becdead245622647_640x427.jpg
ОВАЈ РЕМИ ЈЕ ТАКТИЧКА ЗАМИСАО ПРАВОГ ПРЕДСЕДНИКА ЕФ САВЕЗА ИЗ СЕНКЕ, ОДНОСНО ИЗ ХАГА. ТАЧНИЈЕ ПЛАН ЈЕ ДА ОБА ПРАВОСЛАВНА ПРЕДСТАВНИКА ИЗ ОВЕ КВАЛИФИКАЦИОНЕ ГРУПЕ ПРОЂУ У ДАЉЕ ТАКМИЧЕЊЕ И ТИМЕ ГУРНУ ПРСТ У ОКО ТУРСКОМ АГРЕСОРУ.
znao sam da postoji logicno objasnjenje one igre partizana u grckoj. ziv bio enemi, progledah
Ovo sto kaze janpi. Koji god predsednik privali bulju da gleda bilo koju tekmu mi puknemo. Treba im zabraniti da prisustvuju
Brate, ali Danko epilepsija Lazović jebe kevu
Ma za njega mi je ok sto ga zvao-mlad je, vreme radi za njega. Bice stub reprezentacije za koju godinu.
шћиптари денмарк 1-1 за сада, ФАВОРИТ ЋЕ ИЗГЛЕДА КИКСНУТИ ПРОТИВ ДАНАЦА
Сол у вр' главе 95кг, мада много ми јереалније око 90.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/08/31/article-0-0AFD7CC4000005DC-60_306x522.jpg
Dobro, preterao sam za 120 kg, ali mi je uvek izgledao ogromno u odnosu na ''sitnije'' igrače.
Zbog toga mislim da većina sitnijih igrača tj. fizički slabijih izbegava premier ligu. Što se tiče razvijanja Markovića, on je trebao da ide u Ajaks ili tako neki tim koji je dobar za mlade igrače. Pa tek onda kao ''formiran'' igrač da ode u neki takav klub kao što je l'pool.
Znaci ne mogu da verujem da sam se ovoliko smorio zbog tekme reprezentacije, a da nije fazon ono sranje sa Australijom. Jebote, da li je moguce da nas covek zajebava, da nas jebe u oci i mozak i u sve delove tela? Prvo Karadzic, pa onda Advokat, pa onda nakon njih i svi na terenu koji svoju klasu ne mogu da pokazu protiv NAPADACE JEBENOG DUDELANZA IZ LUKSEMBURGA!! Sve ti jebem... Ne treba zeleti nikome zlo, ali Tosicu, dabogda rak dobio mamu ti jebem smrdljivu, obecao sam sebi da necu da gledam utakmice reprezentacije kada on igra, sve mu jebem i rodjeno i nerodjeno. Jos ovim golom nece moci da ga isteraju. Gudelj, Mitrovic, DANKO LAZOVIC AAAALOOOOOOOO, Kolarov koji se ne vidi, Tadic jos gori, mali pederko Lazar u jacoj ligi od srpske ne mogu da igram Markovic, ono je katastrofa... Jos jednom, Tosicu, nogu slomio na treningu sledecim, kako taj covek igra jos nije mi jasno. I onda neko moze da se usudi da kaze da Zigic, Krasic, Jovanovic, Stankovic, da nisu bolji od ovih bogalja? PA krasica bih zvao umesto pedera srmdljivog iako ne igra vec dve godine! Lane bi bio 22 puta korisniji iako je zavrsio sa igranjem. Da li je realno da mi pljujemo Vidica, alo kapiten Mancestera, kakav god da je, bolji je od STEFANA MITROVICA i Nastasica, sa svojih 35 godina je BOG za obojicu. Subotic video sa cime ima poslao i rekao gonite se bre u kurac. Dve svetle tacke u timu-Stojkovic i Matic. Sto je najgore, mi cemo dobiti Albaniju, i onda cemo da se busamo, a ustvari smo kurac. I dalje ne mogu da verujem da Jermeniju ne mozemo da dobijemo, da sansu normalnu ne mozemo da stvorimo i da nama Bambi Tosic vazi za glavnog igraca. Crko majci.
Mislim da je pravo vreme da zove Radovića umesto Tošića, gori ne mož' da bude.....
Sve mu jebem jaaaooooO! Znaci bio sam u fazonu da sednem u kola, odem na aerodrom i cekma da dodju, da mu jebem i psujem sve po spisku, iskenjam se u ruku i da ga gadjam, i njega i Advokata sto je zadovoljan remijem, a onda da omazem sve o Tomislava Karadzica, kenjam mu se u usta. Treba ih kunem ti se zatvoriti, ovo je silovanje nacije, genocid...
Ma ajde bre opušteno, bio je blam i kad su na marakani izgubili od estonije. Ja mislim da je to srpskim reprezentativcima u genima. Msm uspeli su da izgube i od azerbejdžana iako smo imali mijata, savu, dejana stankovića, darka kovačevića, zvonimra vukića (za kog mislim da bi sad bio bolji od ovih što igraju), kežmana itd. Jednostavno je tako.