U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Portugal je kurac, usrala ih Francuska, komotno može da se desi da budu treći ili čak da ne odu uopšte.
E, jbt, Boško Janković ne igra loše, ne znam što ga ne zovu.
Meni je samo zao Matica, sto mora da igra sa ovim paraplegicarima.
nisam gledo al vidim daa je ispalo sranje. nije ni cudo kad nema baste madjije
матић дечко буквално не греши. ни овде ни у челсију. једино он, митар и баста су константни и у клубу и у репки. стојке маг, би сам у фазону да је сасвим вероватно да ће одбранити, човек обожава ту тензију.
Čekaj, vi mislite da će ovaj tim duradi nešto iako rade u atmosferi linča koja vlada već mjesecima?
Brate, posle Antića igramo očajno.
posle santraca igramo ocajno. a on je oteran zbog loseg vodjenja tima i loseg osmog mesta na fifinoj rang listi.
Oću da kažem da je neki tamo advokati ne mogu da ostvare rezultata, ukoliko se nešto drastično ne promeni.
Ja Stojkovica obozavam kao golmana, ali on zna da primi tako blesav gol, a opet brani nemoguce suteve, penale... Nije mi jasan covek.
Hronično smo najebali na mestu špica. Ne treba nama Ibrahimović ili slično, mi jebote nemamo krštenog igrača koji deluje kao igrač na poziciji napadača, baja koji može makar u 4 meča da postigne jedan gol, tako da iole možeš da računaš na njega, da kažeš kao ajd imamo nekog špicića.
Uzdao sam se u Mitra, ali nekako mu ne daju minutažu, da li zbog menadžera ili čega već nije mi jasno. Filip Đorđević, Danko Lazović, na žalost tri ranga ispod reprezentativnog nivoa. Marković u velikom padu forme, nešto ga muči opasno, izgleda da je skrenuo fokus sa fudbala na neke druge stvare, ali dečko je neosporan talenat.
Tadić mi nije jasan, u PL briljira, a ovde ne može ni prosečno da odigra. Gledam čovek tri puta se nimalo snažna lopta odbija od njega kao od panja, kako bre, kako?? To je za analizu ozbiljnu, za razgovore sa njim, za ispitivanje motiva.
Kolarov mi definitivno ostao nasađen na vrhu kurca, gotivio sam taj kao šmekerski stav, ludilo ovo ono, elegancija, i korektno igra u klubu, ali u reprezentaciji katastrofa. Lik nema motiva i to je to. Nek pošteno kaže, hoće da odmori malo, jedan ciklus šta ima veze. Subotić je car, kapa dole za majstora još jednom. Nije zatvorio vrata repke samo se korektno izmakao, dve tri izjave i to je to. Vidi čovek da mu se ne igra, zašto forsirati.
Stojković ima inteligenciju i presjajne reflekse, ali nekako je zamišljen kad je lopta daleko od gola, kad ide neka kontra, onda se pogubi i greši neočekivano. Na kraju ipak je najbolji golman koje imamo trenutno. Ali šta vredi kad mu sever zviždi i diskredituje ga, tako da se nadam da će ovaj mlađani Rajković iz Zvezde što pre stasati, treba mu dati šansu.
Bambi ima potencijal, sjajan gol je postigao. Ne treba ga pljuvati mnogo, mislim da će se popraviti i biti na nivou.
Kod Kuzmanovića vidim najviše želje i motiva, ali to je ono "Srce hoće, al dupe šklopoće". Dečko hoće, ali nemere da opepeli. Bolje i takav Kuzman nego nezainteresovani Tadić koji je realno mnogo bolji igrač kad hoće da se zauzme.
Mitrović iz odbrane mnogo loše odigrao. Krivac i za gol i za penal. Nastasić nit smrdi nit miriše.
Možda sam lud i grobarsko pristrasan, ali nama treba jedan lik sa mudima tipa Lole Smiljanića, koji će makar da psuje i prekrsti cevanice dvojici trojici njihovih, ali onako nonšalantno, sa bolom u kurcu. Verujem da bi bolje se uklopio od Tadića u ovaj tim.
Sve u svemu Srbija-Albanija golovi 0-2, moguće i bez golova. Advokat za sada mnogo loše vodi selekciju.
https://www.youtube.com/watch?v=JaP3jJl36uI
Sa punim pravom sere čovek. Puši kurac hrvatima i svima ostalima, ne ide na evropsko, pa izduva za svetsko, pa na sve to uzima da sere po narodu koji još uvek ima strpljenja. Mrtva kanturina koja cevanicama vodi loptu i očekuje da ga tapšu po ramenu jer ne može da se ubaci 5 puta na utakmici i uz to se vrati u odbranu.
Jebeni nadobudni debil. Ovakvim govnima se treba lepo zahvaliti, pa makar to značilo da će Karleuša igrati. Makar će dečko da pogine.
karleusa bi bukvalno poginuo.stao bi na pertlu i polomio vrat.
dali smo user gol i izvukli se.ja sam zadovoljan bodom.vise nisam ni ocekivao.to je nasa realnost,ne treba tu neka dublja analiza.opet bi se vracali na to kako igraju u klubu,a kako u reprezentaciji.tako vec milijardu godina.jednostavno,razlikuje se i kraj.
nisam pogledao tih 37 sekundi.ne mogu da slusam kolarova.bog otac ljaksea.
Nikad mi neće biti jasno zašto se ložimo na fudbal kad veze nemamo.
тадић је одиграо 90 посто текми у репки до јаја истини за вољу, само је јуче био слаб.
Ovo sto David kaze. Do juce ste Tadica hvalili na sva zvona, sad odjednom ne valja. Jeste lose odigrao, ali da se kaze da nije za reprezantaciju.. pa ko onda jeste?
tadic nam je najbolji igrac,tu nema dvojbe.svako ima pravo na losu tekmu.
ali da nam treba lola smiljanic...leb te jebo...
Neka vrsta modernog Borote.
A nije igrao Tomović koji je sasvim dobar u Fiorentini.
On je vodio dobre klubove tipa zenita i psv-a, ali jednostvano su imali jake igrače i mogao je da osvoji po neku titulu ili bar da se plasira u prva 3-4 tima lige. Ipak njegov najveći reprezentativni uspeh je bio sa prejakom Holandijom (van der sar, stam, van bronhorst, koku, overmars, van nistelroj, makaj....) igrao polufinale, a u relativno lakoj grupi su se jedva provukli. A šta on može sa ovim panjevima da uradi? Da nam je samo jedan napadač kao Makaj ili Van Nistelroj i bar dva vezna što je bio kao Koku da ume da pošalje koji kršten pas i da stvori priliku za gol, već bi mogli da pričamo o nekom uspehu. A i naravno da se ovi zalažu na terenu kao Holanđani to bi bilo super.....
Коларов - тркачки коњ у Ситију, липицанер у репрезентацији.
Napraviće Advokat nešto od ovoga, u to sam siguran.
Jednostavno prejeben trener sa odličnimi izborom igrača nema šanse da omane.
Ako to znači da će iz reprezentacije da leti neko ko je nezainteresovan kao što je Ljajić ili Subotić pa i Kolarov ako treba na klupu, okej.
Ja koliko sam gledao Mitrovića odigrao je sjajno. Onaj penal je jednostavno nafaka onog igrača da u se lopta odbila od medju i njemu kroz noge, da je bio Vidić isto bi uradio.
Ivanović je omašio gol glavom sam sa metar i po i niko to nije video, plus su mu centaršutevi bili krš. Uvek sam voleo ovu formaciju 4231 sa dva krkana u pozadini kao što su Matić i Gudelj (Mada bi možda bilo bolje da je Petrovića stavio, ili Ignjovskog)..
Definitivno je juče bio problem sa ofanzivnim redom koji nikako nije pratio pre svega Matića. Tošić se najviše otvarao, ali je škrt i uvek pravi potez viška. Marković ne postoji na terenu. Tadiću je ovo najgora utakmica od kad znam za njega.
Djordjević kao istureni špic ništa nije prikazao, jednostavno čovek je gol igrača i teško se izguruje i postavlja kao što to radi Mitrović.
Neću da pljujem ovu reprezentaciju na početku jer je prejeben tim koji je igrao sjajno onda kad ih je vodio Mihajlović (u drugom delu kvalifikacija)...