Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Коларов је у једну руку и у праву. Јесте лоше одиграо и не оправдавам га. Али такав нам је менталитет, да као да једва чекамо да направимо неки неуспех и да кренемо са пљувачином и истоварањем ђубара. Контам да су сви у јебеном грчу и да не праве резултате зато што не умеју и јер их боли курац, него што знају да ће народ пљувати по њима ако одиграју лошу утакмицу и ствара се притисак који ништа добро не може да донесе. Што доводи до закључка да су Срби говна. Исто би се десило и са кошаркашима да су им у четвртфиналу дошли Шпанци и накантали их 40 разлике. Тад би Теодосић био смрад а цигани са Севера би уз бакље и гусле скандирали "САЛЕ ОДЛАЗИ" испред Скупштине.
Da je ostao Miha ova Jermenija bi se lagano pokidala.
Zavisi kako posmatraš. Naš mentalitet globalno jeste takav. Ali šta je on ikada uradio da se poziva na to? Šta stoji iza njega (što se repke tiče), osim toga što konstantno prima palamare i fejluje? Nismo otišli na evropsko, pa na svetsko, pa se sada poziva na mentalitet publike?
Mnogo je sramna ova njegova izjava.
Нека ти имаш мотор тима, а остали нека се котрљају по инерцији, таква екипа ће увек ићи напред. Али кад ти имаш једног који ти је мотор и замајац (Матић), другог који је преносни систем (Тадић), а сви остали изигравају ручне кочнице, не можеш да идеш напред никако.
A kako da ih ne pljuju? Likovi igraju za strašne pare (naročito kolarov), koje ljudi ovde ne mogu da zarade 3 života. Kako da ne ispljuješ takvog lika? Da igra fudbal mu je posao, a on krene nonšalantno sa kurcoboljom da se švrćka po terenu. Jebote, mi smo se kao klinci više trudili i igrali organizovanije i kao pioniri i kao kadeti, pa čak i kad smo igrali ispred zgrade smo davali sve od sebe.
Ovo. Ali ne, Miha nam nije valjao.
pa ti si boksere prvi pljuvao tog mihajovica. oces da ti jurim postove po vukajliji?
Da na primer imaš Ronalda koji je motor u Portugalu i ostali ga prate i kako su odrali Albance haos!
Reko sam vam da cemo mihu praviti od blata. Podrzavao sam ga i sa maticem(ali sam kapirao i matica) i sa ljajicem. Ne mogu nasi da igraju ako nema cvrste ruke da im jebe mame.
Ronaldo je po meni nikakav igrač van Reala. U Realu ima jaku podršku, u reprezentaciji ne, jer im je, verovatno, pun kurac i njega i njegove arogancije. Ja npr. od baraž utakmica Portugal - Švedska, nisam video dobro izdanje Ronalda u reprezentaciji.
Репрезентација после одласка Антаре ни на једној утакмици није добила праву подршку. Оно, да се напуни стадион, да загрме све четири трибине, да се навија свих 90 минута. Битно да 5000 болида оду на север и пљују по Стојковићу. Оно, седе и грицкају сунцокрет током целе утакмице, и Стојке прими лопту, устаје диригент Богданов АЈМО БРАЋО СВИ УАААА и мајмуни УААА. Мислио сам да ово никада нећу да напишем, али босанци су господа за нас што се тога тиче. Кажем још једном, не оправдавам Коларова, јесте испао смрад због изјаве, али га у неку руку и капирам, докурчило човеку. Мислим и мени би било криво да дођем из Ситија где добијам милионче месечно у репку и да после једне лоше партије читам коментаре МАРКА УЛТРАСА Н.Б.Г.Д како ме пљује.
I sa himnom i sa svime sto je smislio. Treba da se znaju pravila i kraj ko nece aj zdravo.
Ma Partizanovi golmani su svi uvijek takvi bili, brane nemoguce a prave indirekte i primaju,blago receno, smesne golove. Lukac je, evo, izuzetak. Mnogo mi se djasvi kao golman.
Mada realno, Stojke nije los zaovakvu reprezentaciju. Imacemo za par godina Rajkovica i onog iz Vojvodine, mislim da je Milinkovic-Savic.
Odbrana kurac na biciklu. Godinama svijet, a i mi, pricamo kako gajimo najjacu odbranu, bla bla kurac palac. Vidica je isto bilo briga za repku koliko i Subotica, Ivanovica, Kolarova... Ma ja bi doveo neke amaterske fudbalere, da ginu na terenu!
Maticu svaka cast, bogotac covek. Toliko. Tosic je... Ma on je dobar igrac sveukupno, ali za reprezentaciju igra sa pola snage. Jojic da dobije priliku. Basta takodje. Tadic ce se popraviti.
Napad je petnest kurceva na biciklu. Ja bi izbacio Lazovica i Djordjevica, ladno bih doveo ove igrace u napad: Mitrovic, Mrdja, Zigic. DA, ZIGIC, JER ZA BOLJE I NISMO. MAKAR BI DAO DVA TRI GOLA GLAVOM.Formacija 4-4-2, da navijaci zaprete smrcu ovom selektoru kojeg boli kurac... Ma da se dovede neko bre ko ce da se prodere na igrace, da im utera strah u kosti.
Inace, gledao sam utakmicu Solomonska Ostrva - Novi Zeland... Pa oni drkaju u sebi samo zato sto su ih pozvali u repku. Trce kolko idje mogu, lome, ruse, sto bi mi rekli - divljaci. Ali ti divljaci su bili bolji od nas na SP 2010, pa vi vidite.
Juri janpi
upravo si objasnio zasto nasa repka igra lose. dodje ti zadnji vezni deki stankovic ili vidara u repku, ponasaju se kao da su popili svo fudbalsko znanje ovog sveta, sastavljaju timove, izbacaju jednog kezmana iz repke, sjebu sve i posle tripovi necu ja da igram.
zamisli koji nabedjeni retard od igraca treba da budes pa da uzmes da sutiras odlucujuci penal protiv slovenije. i naravno promasis.
tako nekako se sad kolarov i ivanovic ponasaju, kao da su bogovi i rade sve osim onoga sto treba- da igraju bekcine
Da jebote, čovek igra u Dortmundu prvu, a ovaj ubacuje Kuzmanovića koji nije video teren u Interu.
Nemojte srati. Nije bilo većeg raspada od tima pre 10-ak dina. MIhailovićeva struja, Piksijeva i Crnogorska, Mijatović, Savićević pa su sa svakim mogli da odigraju egal.
Šomi, kao što rekoh, stoji to da smo nezahvalna govna koja će da teraju Saleta za godinu dana, sve si to lepo rekao, ali jbg Kolarov je zadnji koji može da se poziva na to.
Ja bio na svadbi juče. Gonzo se oženio. Doš'o kući, pogledao rezultat, umro od smeha.
Dokle god Adem Ljajić ne igra za reprezentaciju, neću ni da je gledam. Nikako da shvatimo da nam treba što više igrača, posebno na sredini, koji ustvari znaju da igraju fudbal.
Ja samo da jebem opet Bambiju Tosicu, EJ BAMBI, sve po spisku. Pukli ti ligamenti dabogda seljacino koliko danas do 3.