Фудбалска репрезентација Србије

1. Dokle god Adem Ljajić ne igra za reprezentaciju, neću ni da je gledam.

Je l' imaš informaciju zašto ne igra?

Recimo da neće igrati dok god igra Bane.

2. Možda na kraju i jeste fora da se izbaci neki igrač iz tima iako realno zaslužuje da igra.
    Takav smo narod majku mu jebem. Kumovi se guraju, kum ovaj kum onaj, korupicija na sve strane, ruka ruku miluje i kad se kristališu oni koji imaju veze onda jebiga kad si već došao u prvi tim pokaži se i tu ne smeš prema kumu da budeš arogantan, nego ono "AJDE KUME DA IM JEBEMU MAME". Na tom principu je Atnićeva reprezentacija uspela, iako je zilion boljih igrača moglo da igra pre svega Sulejmani (tada) i Boško Janković.

Ove prozapadne fore, da se boriš i izboriš za svoje metu u prvom timu jednostavno ne piju vodu kod nas . Tako je bilo i kod Santrača, znalo se ko mora da igra pa makar proveo celu sezonu na klupi.

3. tako nekako se sad kolarov i ivanovic ponasaju, kao da su bogovi i rade sve osim onoga sto treba- da igraju bekcine

Tek me oni nerviraju jako. Proveo sam dosta vremena igrajući desnog beka i što se tiče napada bile su dve solucije: prva - iznesi loptu do pola i predaj je nekome iz veznog reda i druga - iznesi je do pola, dodaj desnom krilu, protrči napred, pošalji centaršut i šibaj nazad. A ovi sporo iznose loptu, driblaju iako im to nije posao, centaršut nijedan nije bio upotrebljiv. Jebem mu majku il' gađaj napadača u glavu, il je zavrni po zemlji pa ili da neko naleti i da napucaš protivnika da da autogol/igra rukom i slično.

4. Ma ko jebe i ljajica i kolarova i ivanovica i sve! Kad vidim da nema krvi mamu bi im jebo jako u dupe. Subotic faca jebena ispao-ne igra mi se sada i kraj. Necu da se povredim opet a necu ni da igram kao picka da se ne povredim, skapirajte kako hocete. A ovi dodju kao nacionalnost, naboj, himna, trobojka, ocila picke materine a deluju kao KUD. Mrs.

5. Не разумем зашто толико величате Љајића, као да је Пеле јеботе. Мислим, од Тошића је бољи свакако, али да сад причам како нећу да гледам утакмице док њега не позову...смешно. А и дечко ништа посебно у Роми не показује, чак је у последње време више на клупи него на терену.

6. ih miki pa sta su onda dobili ako neko drugi da gol? ivanovicu je fora da izvuce korner a kolarovu slobodnjak

7. Tosica majku ti jebem, obe ruke slomio.

8. Realno ne zna se ko šta treba da radi. Inače, ako već igra sa 3 zadnja vezna, onda oni treba da pokrivaju odbranu dok bekovi oranizuju napad.

9. Ajmo da pozovemo citavu u19 repku u prvi tim, bolje bi igrali.

10. ivanovic je u tripu "ne sme meni ljajic da glumi manekena" pa buraz sme jebeno. na tvojoj poziciji imamo jos 3 dobra igraca a na njegovoj ne. nije jebeni bek glavni igrac u timu, spusti se na zemlju, igraj sta ti trener kaze ili odjebi iz repke.

11. Treba zvati Di Kanija za selektora, ne bi ništa postigao, ali bi nam pola repke bilo u gipsu (za utehu).

12. Хахах стручњаци пљују по Банету, а он је фазон један од најбољих десних бекова у Европи тренутно, ако не и најбољи. А и никад није показивао курцобољу кад игра за репрезентацију, уз то је и капитен. Капирам пљување по Тошићу, Лазовићу, Гудељу и другим фудбалским медиокритетима, али не разумем зашто њега стављате у такав негативан контекст. Можда не видим оно што ви видите, просветлите ме, молим вас.

13. eo da te prosvetlim, ne govori se o igrackim kvalitetima vec o ponasanju u repki. od lazara markovica ocekujem da dodje u repku sa tripom jebite se paori ja igram za liverpul jer je decko klinac.

pa ipak lazar dodje u repku, cuti i radi ono sto mu je selektor naredio.

sa druge strane imas matoru konjinu koja odlicno zna kako treba da funkcionisu stvari u timu, koji cuti i igra u svom timu...

al pazi sta se desi kad dodje u repku. on je vise u napadu nego u odbrani, isteruje igrace, jede govna i cim krene da gubi nema ga nigde na terenu. onda izadje kapitenski pred novinare i popljuje sve osim samog sebe.

od svih mladih igraca koji su prosli kroz partizan zadnjih 10 godina ljajic i markovic su bili najtalentovaniji i najpristojniji. a opet ti ih ne vadis iz usta.

14. Хахах стручњаци пљују по Банету, а он је фазон један од најбољих десних бекова у Европи тренутно, ако не и најбољи.

Jeste on fenomenalan u Čelsiju, ali to baš i ne pokazuje u repki. Da je juče igrao kao što igra u čelsiju, svi bi ga veličali.

15. Bane i pizduljina Ljajić ne smeju bre da se pominju uopšte u istom kontekstu. Prvi je igračina a drugi smrdljivi fićfirić.
    Mrzi me da čitam šta ste izasrali sve al moram da kažem jebo vas Ljajić živeo Delio Rosi.

16. И у Челзију више игра у нападу него у одбрани. Шта, тамо сме да крене у напад, овде не сме ? За истеривање играча нећу да коментаришем, јер нисам довољно упућен, а и ако то ради, може му се, капитен је.
    За Марковића сам изнео своје мишљење и стојим иза њега, мрзи ме да се понављам. Али се најискреније надам да нисам у праву и ће за неку годину постати вођа репрезентације. За Љајића ништа лоше нисам написао, само да не разумем зашто се толика фама подиже око њега, кад је просечан играч, као и сви остали фудбалери који играју на тој позицији у репрезентацији. Једини разлог што бих ставио њега у тим пре Тошића је тај што је Тошић малоуман, а овај није. Бар то није показао до сад.

ЕДИТ:

ivanovic je u tripu "ne sme meni ljajic da glumi manekena" pa buraz sme jebeno. na tvojoj poziciji imamo jos 3 dobra igraca

И да ли си ти свестан шта си написао овде ? Која су то три добра играча на позицији десног бека ?

17. I Bambiju Tošiću posišite kurac kao i Stojketu, nije vas sramota. I još jednom jebo vas Ljajić, pederko mali.

18. И у Челзију више игра у нападу него у одбрани. Шта, тамо сме да крене у напад, овде не сме ?

Ne kažem da ne sme, ali niti su to bile dobre akcije kao u čelsiju (nema s kim da ih napravi), zadnji vezni se ne trude da pokriju prazninu u odbrani i jednostavno je sve bilo bez ideje. A npr. u Čelsiju mogu da se iskoriste banetovi potencijali kad imaju normalan tim i normalnog trenera. Realno, u repki je izgubljen jer ne zna gde bi pre krenuo.

19. Nije sve ni crno ni belo. Ljajić je dečko debil. Boli ga kurac za repku. Ne igra jer ga je posle utakmice sa francuskom Bane Ivanović uhvatio za vrat i pribio uz zid, rekavši mu "nemoj više da sam te video da si se pojavio ovde, nas si došao da jebeš." :)
    A rekao mu je to jer nije ostao sa igračima da pozdravi publiku posle utakmice već je utrčao u svlačionicu.

Ali postoji i druga strana medalje, a to je da ne može Bane ivanović da bude selektor reprezentacije i da se ponaša tako na terenu.

20. За истеривање играча нећу да коментаришем, јер нисам довољно упућен, а и ако то ради, може му се, капитен је.

може му се, капитен је.

може му се

Ti si puko majke mi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.