Фудбалска репрезентација Србије

  1. Dobar je Šaponja brt. Jes nekako deluje gnjecavo, ali ima 17 godina, jebi ga.

  2. Mlad je to stoji, ali promasaji, kretnja njegova i neverovatna sporoca su mi prosto katastrofalni... Ako izraste jos koji santim, bice kao Krauc.

    uzme crncu loptu, proseva ga, protne mu kroz noge... stvarno los igrac

    Decko u svakoj utakmici masi sa metar prazan gol. Tacka.

    Uostalom, vreme ce pokazati. I ne, ne pricam ovo jer igra u Partizanu.

  3. lik je magare
    dao je 2 ljigava gola glavom, nije skocio
    protiv malija sad imao 1na1 na nekih 10ak metara u 121. minutu, vode 2-1, omasio gol za jedno 2-3 metra
    zivkovic je bruka igrac

  4. Hahahaha rakun baca fleš hahaha pa jeri moguće!!!???

  5. Šaponjić7 BOGOTAC! Svaka duga njegova, čak i protiv cigana iz pustinje.

  6. Kod one prečke sam se setio Dekyja i to već kod prijema lopte.

  7. Agilni svaku pojavu povezuje sa virtuelnim svetom i ljudima koje poznaje u istom. Tu je bezbedan i tu nema zlih čikica koje mu nisu dale da bude u odboru DS-a podruma rendom zemunske zgrade. Bajaga.

  8. S vido Agi? lolo
    Bvldga brate ništa se ne slažem sa tobom :)

  9. Deky, ne igraš loše taj virtuelni fudbal, lolo.

  10. Mlad je to stoji, ali promasaji, kretnja njegova i neverovatna sporoca su mi prosto katastrofalni... Ako izraste jos koji santim, bice kao Krauc.

    Ovo je stvarno tačno - spor je previše. Ali lepo on sačuva svaku loptu, odloži, ode u prostor. Radi lepo i zrelo posao za svoje godine. Ali je mnogo spor, slažem se.

    Mali Sergej je strašan. I sviđa mi se što bocka, gura kroz noge. Ok je to za mladog igrača

  11. Bushido
    Agilni svaku pojavu povezuje sa virtuelnim svetom i ljudima koje poznaje u istom. Tu je bezbedan i tu nema zlih čikica koje mu nisu dale da bude u odboru DS-a podruma rendom zemunske zgrade. Bajaga.

    Glup si Buš, Bajaga je pravio paralelu sa evidentnom fudbalskom mađijom koju posedujem i stvaram i onim što je mladi Gajić uradio. Glup si pozz

  12. Osećam da ono govno sada hoće da pojede svoja patetična muda što nije pustio Jovića i Ristića. Smrad

  13. Ima dobar prijem, slazem se.

    Za Sergeja sam pricao, previse jede govna, i da igra mozda jednostavnije, bio bi korisniji... Ovako se zapetlja, izgubi sigurno par lopti zbog gluposti.

    Zivkovic, Babic i Rajkovic su mi najkonstantniji..

  14. Bushido
    Osećam da ono govno sada hoće da pojede svoja patetična muda što nije pustio Jovića i Ristića. Smrad

    smanjio si glupost za trećinu, samo tako nastavi, prijatelju

  15. Glup si Buš, Bajaga je pravio paralelu sa evidentnom fudbalskom mađijom koju posedujem i stvaram i onim što je mladi Gajić uradio. Glup si pozz

    Pa čisto sumnjam da ste se upoznali kod tebe u Makišu, kada je isti dolazio da traži nerazdevičenu mandovku da skine mrak sa 25 godina. Zdrava logika mi kaže da je jedino mogao da te upozna na okupljanju vukajlijaša u cilju hleba i igrara, ili neki sajt za vetekude gde se iste okupljaju i igraju tablić.
    Nadam se da sam bio jasniji ovom prilikom, poz

  16. VELJKOVIĆ Zivkovic, Babic i Rajkovic su mi najkonstantniji.. ĆIVOKLJEV

  17. U kom periodu i zbog čega naši fudbaleri prestanu da se "igraju" i zaborave šta je to dribling? Nekako mi je logičnije da ti zent bude kad si klinac, a da se kasnije opustiš. Kod naših obrnuto. Seniori se boje driblinga, pa uvek igraju "siguricu" unazad.

    Klinci objasnili kako može da se spoji i ozbiljno i igra.

  18. I Bušido, sjaši već jednom s istim fazonima, smorio si jbt.

  19. Pa čisto sumnjam da ste se upoznali kod tebe u Makišu, kada je isti dolazio da traži nerazdevičenu mandovku da skine mrak sa 25 godina. Zdrava logika mi kaže da je jedino mogao da te upozna na okupljanju vukajlijaša u cilju hleba i igrara, ili neki sajt za vetekude gde se iste okupljaju i igraju tablić.
    Nadam se da sam bio jasniji ovom prilikom, poz

    Znamo se od malih nogu.
    Pozz i tebi dobri čoveče

  20. Los je Saponjic, kao sto je pre njega bio los i Scepakadabra, kao sto je i Markovic puki prosek sa malo jacom brzinom. Ali vi to ne mozete da vidite jer ste u principu glupi ko kurac i padate na klasican marketing. Zivkovic je dobar, moze biti jos mnogo bolji, samo ima taj slepac mentalitet kao naprimer Lola Smiljanic. Gledajte malo objektivnije sve pa cete moci da skontate ko je kvalitet, a koga mati gura i koga komentator hvali na svaku gresku.

"Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“"

Danas | 06. Novembar 2008.