Фудбалска репрезентација Србије

  1. I veljkovic, zaboravih.. Jbg, nikada mi ti odbrambeni ako nisu Vidic nisu bili bitni. :) A Babic je dominantan pa mi zapao za oko..

    Jel se ja tripujem, ili igramo previse na duge lopte?

  2. Hvala vam Bojan extream-e otvorili ste mi oči. Molim vas dajte još sjajnih analiza.

  3. Samo imenuj odma cu da te izanaliziram

  4. Koliko ove mladjarije je igralo na onom evropskom sto su osvojili?

    Jebote pokoricemo svet. Tole najjaci preSednik ikada.

  5. Jel se ja tripujem, ili igramo previse na duge lopte?

    Previše protiv Malija svakako. S druge strane 6. tekma za 15 dana, 3. od 120 min...

  6. Ma ajte molim vas, to je kao kad ti ne bi mogao da opikas 5 fudbala nedeljno u balonu...

  7. Bojan extream
    Samo imenuj odma cu da te izanaliziram

    Milošević #13

  8. Ne znam ko je taj lik, tako da je verovatno brabonjak slican filipu jankovicu i savicevicu

  9. Daj nekog ko je odigrao vise od 7 minuta

  10. Jel se ja tripujem, ili igramo previse na duge lopte?

    Ne igramo previše na duge lopte, već smo igrali protiv ekipe koja je par godina starija od nas u proseku (npr onaj br 10 ima bar 27 godina), odnosno koja je spremnija i brža za jedno 20 posto od nas. Jebiga, fizički su predominantni, videlo se to najviše kada je mali Milošeić ušao onako svež, pa probao da uđe u trku sa čamcem onim koji ga je otresao u svakom pokušaju i prepišao, iako je starter i bio je fazon osamdeseti minut.

  11. Upravo to. Bunarili su pred kraj kad vise nisu imali snage da je iznesu

  12. Sto se tice Sergeja, lik ima potencijala da bude bolji od Matica, samo da neki strucniji ljudi malo porade sa njim, kad bi uparili njih dvojicu na cm-u mogli bi da igramo lagano sa 2 napadaca jer ne bi bio potreban zadnji vezni, jer su obojica dojaja pokretljivi i spretni, kako u defanzivi tako i u ofanzivi, iz mojih usta u bozije usi.

  13. Raća Petrović tri puta jači igrač od Sergeja.

  14. Raca je u ovom fazonu sto sam ranije pomenuo, igrac na promociji koji tu stoji vec 5 godina ali jos uvek nece niko da uzme to ponudu jer je losa iako je reklama dobra i cena na snizenju...

  15. Dobri su i na lopti mamu im jebem, ovi nasi povezu dva pasa, pa kad treba Milosevic Saponjica da izbaci 1 na 1, on mu da kratku ili iza ledja...Onaj Dumbia pravi carlame, dobro se dodaju, jebe ih sto su crnci.

    EDIT: Na koju foru su samo fazon 4-5 igrali na onom za under 19 evropskom pre 2 godine...

    EDIT2 : A dobro, glup sam, Saponjic fazon ima 13 godina tada.. :D

  16. Fino je Brazil otresao ove crnje, mada su imali sreće kod prvog gola

    https://youtu.be/PdRWGpKZsyg

  17. Ovi Brazilci ima da nas jebu i da nam usi zavrcu :s

  18. dobri ovi... dok ne doguraju do seniorske reprezentacije, tu se obicno dogadja neka transformacija i postaju prejadni.

    mislim kako bi drugacije objasnio cinjenicu da zemlja koja je poslednjih 10ak god za U21 i te mladje reprezentacije medju 3-4 najbolje u evropi bude poslednja u kvalifikacionoj grupi. pomislio bi covek da ce se skupiti malo kontinuitet, probrati igraci, nije to samo jedna generacija. al kurac.

    tj, ocu kazem nije do igraca. imamo mi ok igrace, ne znam koliko njih al cenim da ovi sto su sad seniori, su bili medju najboljim u evropi kao klinci, ali je organizacija seniorske reprezentacije go kurac.

  19. Toletu je zena jevrejka znam iz poverljivih izvora, tako da treba da vam bude jasno kako tako los covek moze tako dugo da bude glavni...

"Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga www.vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“."

Ekonom:east Magazin | 03. Februar 2011.