Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nek je sa srećom.
Ja mislim da je prekinuto prokletstvo, tj. da ćemo da živnemo malo sa reprezentacijom.
Tj. to mislim svako malo, klasično loženje i optimizam, al sad stvarno mislim. Sazrelo je.
http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/muslinovi-orlovi-za-mundijal-katai-na-spisku-za-irce-povratak-duska-tosica/2ew0xt0
ako neko uopste i prati ove.
vidim, vlada bas veliko interesovanje
uzavrela atmosfera. cekaj samo ako slucajno dobijemo irce,pa da pocne trip da smo dobro startovali,da smo spremni za zlato.
Крећемо. Нека је са срећом.
3:0 za Irsku poz
Izjebali bismo ih, al nakvašen teren, njima više odgovara.
Ižčiji kuća je ovaj Vuković jebeni?
Да л је ово јебено могуће?!
Šta je bilo, na poslu sam, ne merem gledati?
Neugodan teren, zato smo dobili gol. Parodija
Obratite pažnju na banetovu zaboli me kurac gestikulaciju kod gola
haha kad su pre uspeli da prime gol
Ekipa kojoj je Rukavina jedan od najboljih nema svetlu perspektivu. Krv ti jebem, pola tima ne poznajem ko su uopste
Нике ни чудо што је италијанска лига пропала кад пола ових наших клошара игра тамо.
A reko sam da necu da gledam brt koji je meni vise kurac
Костић једини ваља овдје...
Ps, na sk6 imaš braću, igraju sa fincima. xD
"tadic pokazuje da mu smeta los teren" je bio znak da promenim kanal. Nisam ih gledao do dolaska muslina od utakmice sa albanijom u beogradu i sada opet ne planiram da ih gledam dok mi neko ne kaze da smo pobedili 4 utakmice za redom.