Фудбалска репрезентација Србије

1. Stoji fendere to što kažeš za našu odbranu sa 3 štopera i da je trulo jer mi po strani imamo kolarova koji ode i zaboravi na odbranu kao i uvek, i rukavinu koji je... Rukavina jbg.

Ali kako ne možeš da se suzdržiš od lupanja gluposti nije mi jasno, 'ajde za juventus što kažeš da igraju sa 5 pozadi (lol, tu su bili bonući, kijelini i barzalji i to je to, da nije dani alveš blejao tu pozadi jeste da), ali eno bre svi timovi u engleskoj sem murinjovog igraju 3-5-2/3-5-3 i sad nije kao. Šta nije koji kurac, pogledaj gde je voker u sitiju, ili totenhem šta igra, ili čelzi npr. Ne lupaj jbg.

2. Kao i mocni Arsenal, sa Monrealom, Holdingom i Mustafijem pozadi.
    https://image.prntscr.com/image/h20DkOY4Si6vbQuOfPMxBA.png

3. Pa i arsenal da, mrzelo me je da nabrajam dalje.

Čuj prevaziđena osimova formacija osamdesetih godina. Lol, jeste, kad desno imaš RUKAVINU a levo kolarova koji ni ženu svoju ne bi odbranio. Njega u klubovima koliko-toliko krpe u odbrani, u reprezentaciji uvek bude rupetina neprevaziđena, ali jbg dobar je u napadu uvek.

4. Jbt, kao da je bitno koliko ih igra pozadi, može ih staviti nominalno dvojicu AKO SE OSTALI POVUKU U ODBRANU DA POMAŽU JEBOTEBOG U PIČKU MOŽE IH BITI 10 U ODBRANI ZA 7 SEKUNDI.

Problem srpskih igrača jeste taj što nikad ne trče. Nije fudbal trčanje samo kad imaš loptu, naši stoje kao ikebane.

5. Jest, čim se rastrčimo stvaramo prilike. Znači, problem je bol u kurcu.

6. фукнција либера, чистача, тј. трећег штопера је непотребна.

Pa kako se uzme, čistač da kao korektor odbrane, ali libero/štoper, koji ume da iznese smireno loptu iz svog kaznenog (čak i do protivničkog kao nekad Belodedić ili Zajec u ex-yu ligi ili Kuman u Barsi, Psv-u) uvek treba. Problem je što su ovi sa loptom i tehnikom na ''vi'', paničari i čak i kad dođi u kontakt sa loptom, oni je durnu napred/u aut/u korner.

Koliko je Osimova taktika to, ne znam, ali sam iz priča i iz nekih snimaka zaključio da je Branko Stanković to forsirao u vreme dok je Muslin igrao u Zvezdi. Gledao sam neku utakmicu Zvezde iz sezone 78-79 i identična je formacija bila tipa:
    štoperi: Miletović, Muslin (libero valjda), Jurišić
    bočni: Jovanović/Krmpotić, Jovin
    sredina: Pižon, Blagojević
    polutke: Šestić, Milovanović (valjda)
    špic: Dule Savić

E sad, to su bili bolji igrači dosta pa je bolje funkcionisalo.

7. Fendere trazili te maestro i tilmo

8. Murinjova faca je sve rekla. U fazonu ''Matiću jebo sam te usta što sam dolazio u Beč, pa me ovo spopalo za slikanje''.

https://pbs.twimg.com/media/DLiY1oTXcAANDGS.jpg

9. Свеједно, ми немамо играче који могу да играју 3-5-2 и 3-4-3, која се по потреби трансформише у 5-3-2 (Петковић форсирао ову формацију) или 5-4-1. Да би могао да играш овако мораш да имаш звери на боковима, који могу да ти трче 12-13 км по утакмици. А ми имамо Коларова који игра са великим болом у курцу већ 5 година и Рукавину који има 50 кила са креветом. И Михајловић је експериментисао са овом формацијом па смо изгубили и од Македоније (јеботе, кад се сетим, са све несрећним Лекићем и Шћеповићем у нападу). Ми смо за 4 играча у линији и готово.

Fendere trazili te maestro i tilmo

Ако, ако... Лололо

10. Da fender imalo prati fudbal video bi da danas svi igraju 3-4-3, ne samo spanci i italijani
    Dakle i Siti i Arsenal i Celzi i Totenhem, ponekad i Junajted

11. Немци и Енглези играју 4-2-3-1 и шта им фали?
    Бразилци играју 4-3-3, а могу да играју како хоће.

Ми нисмо ни Арсенал, ни Челси, ни Манчестер Јунајтед и Сити. Нама би била корисниија три офанзивна везна него три штопера. Тачно фали Љајић иза Митровића.

Даље, Муслинова прича о Сергеју Милинковић - Савићу не пије воду. Лацио игра формацију 3-5-2 или 3-5-1-1, где он игра полушпица као Тадић и Костић. Значи, његов менаџер није добар са Кокезом.

https://www.instagram.com/p/BZ8q7IODkAh/

12. Какви бре Осим и Бранко Станковић? Који бре курац ви причате? Те формације са три штопера је Мацари вратио у моду, Италијани су је додатно унапредили и онда су је и остали покупили кад је Конте почео да јебе по Енглеској са њом....

Фендере, батали формације на Лајвскору, већ погледај неку утакмицу па види како се крећу формације у нападу, одбрани, како се крећу играчи и игру тих екипа.... Немци, Енглези и Бразилци могу да бирају како ће играти, ми не можемо, а и ти Немци су са том формацијом са три штопера сад узели Куп Конфедерација.... И Михајловић је само у прве три утакмице тако играо, после је играо ту 4-2-3-1 формацију где му је Ђуричић био као неки повучени нападач и са тим је изгубио од Македоније....
    Ова формација нам је донела прво место за сад и функционише боље од те са 4 дефанзивца, а одбрана нам је неорганизована курчина на челу са Банетом капитеном, али јбг, неће да зове Басту, неће да зове Милинковић-Савића (јер су се посвађали за оне три пријатељске, али онда нека отворено каже и готово).... Можда ће та одбрана деловати боље са Максимовићем и Спајићем, чак и са Крнетом пре Стефана Митровића....

13. Бранко Станковић и Ивица Осим дали формације Челсију и Ситију јеб'о те....

14. Da da napoli je oziveo tu formaciju ono kad su igrali kanavaro brat, madjo, laveci itd. To sam i ja teo sve da ispisem, bilo mi mrsko

15. Madjo i zuniga spartali ko na baterije po bokovima. Sto polemisete sa fenderom jbt on misli da se igraci klizaju jer imaju 6 krampona lol

16. KAZU VEC IMA 35 HILJADA NA MARAKANI

DO PONEDELJKA CE BITI 150000

17. Fender dođe, nalupeta se jebi ga, ali onda skonta da je ispao i počne da tera drugu priču, da nama ta formacija, koja se ipak igra i nije prevaziđena formacija osamdesetih godina, ne leži zbog tromosti ivanovića i ostalih. Tako i sa kramponima onomad i puno puta, ali jbg, maksr shvati da je usrao pa okreće vodenicu na drugu stranu iako ne priznaje da je ispao, i to je bolje nego k'o neki što su doveka gluperde i ne shvataju kad ispadnu gluperde

18. Zivojin Misic
    Sto polemisete sa fenderom jbt on misli da se igraci klizaju jer imaju 6 krampona

Što polemišu? Ovo je jedna kulturna razmena mišljnja. Ti i boh ste ozbiljno zabrazdili sa nekim "spuštanjem" ljudi jbt.

Mislim realno, koga boli kurac za bilo šta na forumu, ćaskaju ljudi, koj se kurac ti mešaš i donosiš zaključke, pusti ih

19. Što je tilmo promenio nik?
    EDIT faca murinja je sjajna gonzo haha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.