Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Stoji fendere to što kažeš za našu odbranu sa 3 štopera i da je trulo jer mi po strani imamo kolarova koji ode i zaboravi na odbranu kao i uvek, i rukavinu koji je... Rukavina jbg.
Ali kako ne možeš da se suzdržiš od lupanja gluposti nije mi jasno, 'ajde za juventus što kažeš da igraju sa 5 pozadi (lol, tu su bili bonući, kijelini i barzalji i to je to, da nije dani alveš blejao tu pozadi jeste da), ali eno bre svi timovi u engleskoj sem murinjovog igraju 3-5-2/3-5-3 i sad nije kao. Šta nije koji kurac, pogledaj gde je voker u sitiju, ili totenhem šta igra, ili čelzi npr. Ne lupaj jbg.
Kao i mocni Arsenal, sa Monrealom, Holdingom i Mustafijem pozadi.
https://image.prntscr.com/image/h20DkOY4Si6vbQuOfPMxBA.png
Pa i arsenal da, mrzelo me je da nabrajam dalje.
Čuj prevaziđena osimova formacija osamdesetih godina. Lol, jeste, kad desno imaš RUKAVINU a levo kolarova koji ni ženu svoju ne bi odbranio. Njega u klubovima koliko-toliko krpe u odbrani, u reprezentaciji uvek bude rupetina neprevaziđena, ali jbg dobar je u napadu uvek.
Jbt, kao da je bitno koliko ih igra pozadi, može ih staviti nominalno dvojicu AKO SE OSTALI POVUKU U ODBRANU DA POMAŽU JEBOTEBOG U PIČKU MOŽE IH BITI 10 U ODBRANI ZA 7 SEKUNDI.
Problem srpskih igrača jeste taj što nikad ne trče. Nije fudbal trčanje samo kad imaš loptu, naši stoje kao ikebane.
Jest, čim se rastrčimo stvaramo prilike. Znači, problem je bol u kurcu.
Pa kako se uzme, čistač da kao korektor odbrane, ali libero/štoper, koji ume da iznese smireno loptu iz svog kaznenog (čak i do protivničkog kao nekad Belodedić ili Zajec u ex-yu ligi ili Kuman u Barsi, Psv-u) uvek treba. Problem je što su ovi sa loptom i tehnikom na ''vi'', paničari i čak i kad dođi u kontakt sa loptom, oni je durnu napred/u aut/u korner.
Koliko je Osimova taktika to, ne znam, ali sam iz priča i iz nekih snimaka zaključio da je Branko Stanković to forsirao u vreme dok je Muslin igrao u Zvezdi. Gledao sam neku utakmicu Zvezde iz sezone 78-79 i identična je formacija bila tipa:
štoperi: Miletović, Muslin (libero valjda), Jurišić
bočni: Jovanović/Krmpotić, Jovin
sredina: Pižon, Blagojević
polutke: Šestić, Milovanović (valjda)
špic: Dule Savić
E sad, to su bili bolji igrači dosta pa je bolje funkcionisalo.
Fendere trazili te maestro i tilmo
ahahahha
Murinjova faca je sve rekla. U fazonu ''Matiću jebo sam te usta što sam dolazio u Beč, pa me ovo spopalo za slikanje''.
https://pbs.twimg.com/media/DLiY1oTXcAANDGS.jpg
Свеједно, ми немамо играче који могу да играју 3-5-2 и 3-4-3, која се по потреби трансформише у 5-3-2 (Петковић форсирао ову формацију) или 5-4-1. Да би могао да играш овако мораш да имаш звери на боковима, који могу да ти трче 12-13 км по утакмици. А ми имамо Коларова који игра са великим болом у курцу већ 5 година и Рукавину који има 50 кила са креветом. И Михајловић је експериментисао са овом формацијом па смо изгубили и од Македоније (јеботе, кад се сетим, са све несрећним Лекићем и Шћеповићем у нападу). Ми смо за 4 играча у линији и готово.
Ако, ако... Лололо
Da fender imalo prati fudbal video bi da danas svi igraju 3-4-3, ne samo spanci i italijani
Dakle i Siti i Arsenal i Celzi i Totenhem, ponekad i Junajted
Немци и Енглези играју 4-2-3-1 и шта им фали?
Бразилци играју 4-3-3, а могу да играју како хоће.
Ми нисмо ни Арсенал, ни Челси, ни Манчестер Јунајтед и Сити. Нама би била корисниија три офанзивна везна него три штопера. Тачно фали Љајић иза Митровића.
Даље, Муслинова прича о Сергеју Милинковић - Савићу не пије воду. Лацио игра формацију 3-5-2 или 3-5-1-1, где он игра полушпица као Тадић и Костић. Значи, његов менаџер није добар са Кокезом.
https://www.instagram.com/p/BZ8q7IODkAh/
Какви бре Осим и Бранко Станковић? Који бре курац ви причате? Те формације са три штопера је Мацари вратио у моду, Италијани су је додатно унапредили и онда су је и остали покупили кад је Конте почео да јебе по Енглеској са њом....
Фендере, батали формације на Лајвскору, већ погледај неку утакмицу па види како се крећу формације у нападу, одбрани, како се крећу играчи и игру тих екипа.... Немци, Енглези и Бразилци могу да бирају како ће играти, ми не можемо, а и ти Немци су са том формацијом са три штопера сад узели Куп Конфедерација.... И Михајловић је само у прве три утакмице тако играо, после је играо ту 4-2-3-1 формацију где му је Ђуричић био као неки повучени нападач и са тим је изгубио од Македоније....
Ова формација нам је донела прво место за сад и функционише боље од те са 4 дефанзивца, а одбрана нам је неорганизована курчина на челу са Банетом капитеном, али јбг, неће да зове Басту, неће да зове Милинковић-Савића (јер су се посвађали за оне три пријатељске, али онда нека отворено каже и готово).... Можда ће та одбрана деловати боље са Максимовићем и Спајићем, чак и са Крнетом пре Стефана Митровића....
Бранко Станковић и Ивица Осим дали формације Челсију и Ситију јеб'о те....
Da da napoli je oziveo tu formaciju ono kad su igrali kanavaro brat, madjo, laveci itd. To sam i ja teo sve da ispisem, bilo mi mrsko
Madjo i zuniga spartali ko na baterije po bokovima. Sto polemisete sa fenderom jbt on misli da se igraci klizaju jer imaju 6 krampona lol
KAZU VEC IMA 35 HILJADA NA MARAKANI
DO PONEDELJKA CE BITI 150000
Fender dođe, nalupeta se jebi ga, ali onda skonta da je ispao i počne da tera drugu priču, da nama ta formacija, koja se ipak igra i nije prevaziđena formacija osamdesetih godina, ne leži zbog tromosti ivanovića i ostalih. Tako i sa kramponima onomad i puno puta, ali jbg, maksr shvati da je usrao pa okreće vodenicu na drugu stranu iako ne priznaje da je ispao, i to je bolje nego k'o neki što su doveka gluperde i ne shvataju kad ispadnu gluperde
Sto polemisete sa fenderom jbt on misli da se igraci klizaju jer imaju 6 krampona
Što polemišu? Ovo je jedna kulturna razmena mišljnja. Ti i boh ste ozbiljno zabrazdili sa nekim "spuštanjem" ljudi jbt.
Mislim realno, koga boli kurac za bilo šta na forumu, ćaskaju ljudi, koj se kurac ti mešaš i donosiš zaključke, pusti ih
Što je tilmo promenio nik?
EDIT faca murinja je sjajna gonzo haha