Фудбалска репрезентација Србије

  1. Kakva fudbalska igra takvo i pevanje himne... mene samo zanima zašto onaj poslednji fudbaler u nizu kleči? E, da, nije valjda da se neki od fudbalera stvarno zove Raduljica? Sve se nešto mislim da me par lajfera troluje...

  2. уштимаће Синиша ово солидно чини ми се. Највећа мисија му је да пронађе нападача који ће да проради, надајмо се да ће то бити Мики Сулејмани, ако не одбије да пева.

  3. Sulejmani je pevao himnu još pre 3-4 godine neka tekma kada je bila, sećam se da sam se čudio.

  4. Ко зна зна, ко не зна игра бека!

  5. Стивен
    Ко је овај лик поред Михајловића и како се усуђује (други пут заредом!) да не пева химну?

    Тај лик не знам је ли зна српски осим да се поздрави (ако и толико). То је онај жабар што га Миха довео за помоћника.

  6. Hahahahaha, kako pevaju, kao bele lale! Upišao sam se dok sam ih gledao, sve mi neobično!

  7. Ja ozbiljno mislim da treba zvati Pantelu i Žigaru i uvoditi jednog od njih u 75oj minuti. Nikako obojicu skupa, to je onda ko da nema ni jednog. Ipak, sretna su to magarad, učačkaće nešto nekad.

  8. To Džonovane. Isto i ja mislim. Ipak možda su prepotentni da sjede na klupi.

  9. Пантелић је превише маторм поготово за ову, Михину нову репрезентацију. Иако јесте био у доброј форми у сваком клубу (а ни у репрезентацији му није учинак толико лош, на 40ак утакмица, 10 голова) прошло је његово време, а и није легенда попут Сколса, Дел Пијера, Пипа и осталих да га се зове због имена.

  10. pantelic igra u grckoj.jaka liga.tesko je tu biti u formi.da ode u spaniju dao bi jedan gol u 47 utakmica.guranje brace scepovic,lekica jer je nekim cudom dao 3 gola barsi.to su mu manje-vise jedini golovi u surnajst tekmi.za neke kvalitetne napadace se i ne zna jer se mora prodati neko iz nase lige,pa je zato i pozvan,a mora i igrati neko ko nema veze,al nabo gol barsi.strasno.sto ne bi zvali prijovica i veselinovica.mladi i dobri igraci.nemaju menadzera i nisu javno eksponirani,pa zato nece ni igrati.

  11. Pa odmah mi je zapala taktika za oko jer je sranje i mislim da će se dešavati da igrač kome nije prirodna neka pozicija igra tu poziciju. Na primer Tomić ono što je igrao u poslednjoj tekmi sa Šveđanima....mislim ako već igra tu taktiku neka zove igrače koji igraju te pozicije za koje se opredelio.
    Po meni nema ništa od svetskog 2014 u Brazilu, ali opet nadam se da grešim.
    Suviše nam fali za ozbiljnu reprezentaciju.
    Golmani loši.
    Ne postoji kreativan vezni igrač.
    Nemamo dobrog napadača.
    Imamo gomilu zadnjih veznih i štopera i to je to.
    Možda nešto bude od onog Đuričića, Lazara Markovića, Filipa Jankovića i Ninkovića za koju godinu (mislim na Ninkovića iz Partizana, ne na onog leša bez krvi iz Kijevskog Dinama), a do tada....bleja.

  12. Srbija do finala u Poljskoj i Ukrajni. Kad mi igramo?

  13. Играли смо већ, освојили 0 бода у Групи са Шпанијом, Француском и Шведском. Гол разлика 1:6. Најбољи стрелац екипе Суботић, голова један, прате га сви остали са 0.

    Мечеви Француска-Шпанија и Шведска-Шпанија отказани. Једино ће Швеђани и Французи да играју из наше групе. Значи прошли су даље. Ми испали.

  14. Европско је за Пољску, Хрватску и сличне.
    Ми смо више за светско.

  15. Valjda će Srna i Olić u penziju do kvalifikacija za SP, inače smo donji.

  16. ТО ТОЛЕ ПУНИ МРШУ ПУНИ МРШУУУ!

  17. Osvajamo šest poena u ova dva kola. Ja bi pustio sledeći tim:
    Brkić - Ivanović, Subotić, Luković, Kolarov - Ignjovski, Fejsa - Tošić, Đuričić, Tadić - Lekić ( jer nema ko drugi).

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.