Фудбалска репрезентација Србије

  1. Интересантно је да ја и Диппер водимо дискусију на два фронта (две теме) и невероватна је чињеница да се за сад не слажем ни са једним његовим коментаром :). Станковић у Интеру константно добар али у репки је увек имао неки ноншалантни приступ игри који ми се не свиђа, у фазону "ја сам звезда, капитен!". Једном је Наполеон рекао "моје победе пашће у сенку мојих пораза". Апсолутно бих овај цитат везао за Видића. Али, у фудбалу имаш нешто што Наполеон није имао а то је шанса да поново пробаш, а не да побегнеш као пичкица и неславно се растанеш са репрезентацијом и буквално одбациш много фанова који су се у тебе клели - Немања Фергијева играчка Видић!

    ЕДИТ: Речју - ПИЧКА!

  2. А и тај Видић, јеб'о те... Што је тол'ко загуљен? Може још 'ладно 4-5 година да игра, ал' јок. А Станковића немој, молим те... Одрадио два-три послића за 10 година. А да не помињем колико је акција и контри сјеб'о лошим пасовима. Слабо је то. Сваки играч у својој каријери обави пар таквих неких "послова". Са обзиром како је игр'о за Интер и Лацио, очекив'о сам много више.

  3. Јеб' га брате Вете, тако је како је :-).
    Деки је у Интеру играо праву, олд скул полутку, док је у репрезентацији имао дефанзивнију улогу и очекивања публике да наследи Пиксија иако нису имали ни близу исте улоге.
    А Видића су људи пљували и терали га да оде, сад кад је отишао онда се љуте јер је отишао. Да Фергусон није беснео због пораза против Ситија од 6-1 и суспендовао практично цео први тим са те утакмице, Видић би попио суспензију јер је одлучио да игра за репрезентацију непосредно после повреде. Јеби га, нека се љуте што је шутирао тај пенал против Словеније, али кад нико други није имао муда то да уради, шта онда да се очекује. А ионако бисмо га издували у баражу све и да смо отишли.

  4. Мени се Деки и више свиђао откако је дош'о Антара и дао му дефанзивнију улогу.

    Не кривим никога што неће да игра за репрезентацију кад видим какве се све неправде дешавају, ко све игра, а кога игноришу. Ко зна шта се још све дешава, јеби га...

  5. А и код Петковића је играо исто дефанзивну улогу (додуше, код њега су сви играли такве улоге, а кад смо се отворили против Аргентине.... па јеби га....).
    А и Видић је, ако се не варам и рекао пред светско у Јужној Африци да ће му то бити последње светско првенство у каријери. Дакле, малтене је и било за очекивати да се повуче ако квалификације лоше одрадимо.
    Једино ми је жао што Јанковић није испунио ни близу свој цео таленат.... Могао је да буде наша верзија Нанија без имало муке, можда чак и бољи да су га повреде заобишле....

  6. Био је офанзивнији. Кад Вукић није игр'о, онда је глумио главног креатора, али лоше.

  7. Relano Spaleti je trenutno u najboljoj formi od svih naših "rasnih" golgetera.

  8. Није Деки за креатора, није никад ни био, ал' као што рекох, јавност је од њега, без икаквог разлога, очекивала да наследи Пиксија у тој улози. Маркизио ме данас највише подсећа на његов начин игре.

    Спалети за капитена!!!

  9. Коначно нешто што тражимо од репрезентације! Показали су зубе и одма иде боље, тако треба и тако сте одувек требали!

    Може ово и многоо боље наравно, млади су и неуиграни, долази све на своје. Ваљда, коначно.

    Нажалост, још један кловн од голмана. Контам да он није лош дечко и голман али кад онако испуца лопту као да није јео леб 2 дана и прими овакав гол онда не могу да бирам речи. Наравно и Томић сноси део кривице али не може онако главом кроз зид, погледај мало ко је испред тебе..

    Радосав Петровић - потпуно беспотребан човек на терену. Осим ако противнички голмани не буду вазда стајали на ивици свог шеснаестерца.
    Игњовски је за њега госн. Доктор Магистар Инжињер Фудбала.

  10. Има наде за нас. Баш лепо играмо фудбал тренутно, без респекта према противнику, то је оно што нам је фалило одавно.

  11. Još da se uigraju i MI JEBEMO!

  12. Mislim da će fino da se odradi ova smjena generacija. Nadam se da će do kvalifikacija biti sve u redu. Drago mi je što, za promjenu, ima igrača i iz JSL. Zavodi se red i disciplina. Ja sam zadovoljan, bar za sada.

  13. http://www.youtube.com/watch?v=-q6H3htH_EY&feature=relmfu
    Ко је овај лик поред Михајловића и како се усуђује (други пут заредом!) да не пева химну?

    Утакмицу нећу коментарисати, јер сам био спречен да је гледам.

  14. Joj, ko je ova što je pjeva? Falšira, stvarno, nema smisla. Nisam gledao prvih pet minuta, pa nisam vidio do sada.

  15. Ona kalaštura što je pevala, načisto nam uništi himnu.

  16. Haha ja mislio ovaj glas neka sprdnja nisam gledao utakmicu tek sad vidim
    Ko da peva onaj gari iz bb šoa sa sve onom zelenom maramom na glavi

  17. Hahaha, upišao sam se na himnu! Kao da je neka baba sa pijace otpevala!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.