Фудбалска репрезентација Србије

  1. Vamo ćera igrače da pjevaju himnu, lafo patriotizam, a taktiku na italijanskom piše usta ga jebem ona škrbava borovska vukovarska. Jebo ga Emilio De Leo u dukat.

  2. DOVEDI NAM ADEMA DA JEDEMO BADEMA OPAAAA

  3. Pa ni deca mu ne znaju srpski, al aj ne bitno, bio je dobar igrač. Mihajlović nije za trenera, budimo realni, bolje da je došao onaj Jovanović iz Apoela.

  4. Lik se ladno preziva Ignjovski... da me neko pitao ja bi rekao da to prezime ne postoji nigde, a ne kamoli kod nas...

  5. ОЋЕМО И ДАНКА СРПСКОГА ЈУНАКА! ОПАААА

  6. дајте гол слепци

  7. Ovaj Tadić je sedam puta bolji od Darka Lazovića.

  8. AJDE UGURAJTE GA ŠKOTSKIM INDIJANCIMA!!!!

  9. Како су зиљаве ове пичке у сукњама невера!!! АЈДЕ БРЕ УДРИ БАГРУ!!!!!

    ЏОНИ ЗАВРШАВАМ ПЕСМУ:

    СВИ У РЕПКУ НЕК СЕ ВРАТЕ ПА ДА ЈЕБЕМО ХРВАТЕ! ОПАААААААААА

  10. Можемо да играмо још хиљаду година и нећемо дати гол, јеботе ово је као кад имаш женску, она хоће, ти хоћеш да јебеш, све је ту, само си импотентан..и онда покушаваш млитаву курину да убациш у ваџајну, немеро то тако.

  11. Добро је! Бар бод мада могла су 3 комада, боља игра но што сам очекивао.

  12. ово је као кад имаш женску, она хоће, ти хоћеш да јебеш, све је ту, само си импотентан..и онда покушаваш млитаву курину да убациш у ваџајну, немеро то тако.

    Lepo rečeno.

    Rezultat kao rezultat i nije toliko loš, naravno ukoliko se pobedi Vels za koji dan.
    Neće se ni Belgijanci ni Hrvati naigrati u Škotskoj. Imaće i oni problema.
    Da ne drvim o tome ko je dobar, ko je loš i šta nam fali jer je to već prežvakano, tako da ono, ništa specijalno nismo odigrali, rezulat ono kao ajde i to je to.
    Na žalost Belgijanci i Hrvati nisu kiksnuli na početku, pa je bilo idealno da pobedimo ove drvoseče prvo kolo ali nismo i ide dalje.
    Primetno je samo da neki igrači još nisu dorasli da igraju u A selekciji i trebalo bi izbegavati njihovo uvođenje od prvog minuta, nego im ukazivati šasnu samo ako negde bude prostora za to (Lazović, Mijailović, Nastasić i Đuričić), jer od njih može da nastane neki dobar igrač, ali koja ozbiljna selekcija igra sa klincima.

  13. Стојке нам је по ко зна који пут гујсце спасио! А ви само наставите да га пљујете...

  14. Moglo i bolje ali solidno. Definitivno Lekić mora da igra. Valjda će on i Tadić početi protiv Velsa. Ne znam šta kenjate za Ignjovski, čoek je prejebo kako je igrao. Nismo boljeg zadnjeg veznog imali, ne pamtim.

    Fejsa je odigrao bolje od Mijailovića i verovatno mu preuzeo mesto na poziciji.
    Jebena je Škotska, dobro su se momci nosili. Malo koja ekipa može da se pohvali da je uzela 3 boda od njih u gostima, čak je i Španija na guzove uzela.
    Toške brate pa uzmi sebi jednu loptu pa se igraj sa njom, nevera koliko je škrt.
    Krivo mi je što Janković nije pozvan, neam pojma što.
    Nadam se da će protiv Velsa da konačno pobede i bilo bi lepo da se tako zaokruži početak sa relativno dobrih četiri boda. Samim tim što Belgija i Hrvatska igraju medjusobno.
    (Keca na Belgiju ko iz pičke igram)

  15. Ne znam šta kenjate za Ignjovski, čoek je prejebo kako je igrao.

    To sam ja malo kenjao, ali nije loš. Kuzmanović je jednostavno trenutno bolji. Ninković nije za reprezentaciju takođe. Možda da Miha malo spusti loptu, Adem nauči himnu i da teramo tako.

  16. Стојке нам је по ко зна који пут гујсце спасио! А ви само наставите да га пљујете.

    Stojke je dobar bio i nabolji je golman kog imamo. Brkić za sada drugi golman.

  17. Михајловић је појео једно велико говно на овом мечу са тактиком без нападача, па ми смо са јебеним Лекићем у последњих 5 минута направили више него скоро цео меч са Ђуричићем. Да пита човека неко шта је хтео са Ђуричићем као нападачем против противника као што је Шкотска, апелујем на све новинаре, и такође да га пита зашто Настасић пре Суботића, исто тако зашто му играчи иду уназад када приме лопту, и не знају да истрче контру. Ја не знам шта сте ви очекивали, али ово је било дно од игре, ови Шкоти нису одиграли лошију утакмицу одавно. Тошић и Лазовић данас лоши, први мрси муда и мисли да је јебена звезда, други опет одиграо као пичкица (мислио сам да је против Бордоа коначно стасао, јер је гризао 180 минута). Красић и Лане и даље играчине за обојицу, као и Бошко Јанковић. Средина нам је добра без лопте, са лоптом криминална, умеју да се крећу у одбрани и помажу, али када треба да се организује напад, то је мучно за гледати. Мустафа најбољи данас уз Коларова, Бане солидан, Тадић унео живост, ови остали благи ужас. Тренер нам једе говна, када буде престао то да ради и позове играче који су изнели претходне квалификације, можда нешто и урадимо.

  18. @Johnny

    Kuzma je povredjen, kao i Sulejmani. A Ljajić nije ništa bolji igrač od Tadića ili Djuričića tako da i nije neki faktor da bi Mihajlović pojeo svoje govno i vratio ga u reprezentaciju.

    Nema igrača to je problem. Sistem igre je oke, ima smisla. Ali nema napadača, nema kvalitetnog veznjaka ni u ovim penzosima ni u ovoj djeci.

  19. Svidja mi se Lazovic u spicu i sto su mladi svi, mislio sam da cemo gori da budemo ali sam pozitivno iznenadjen. Nisam gledao celo prvo doduse pa ne znam kako je tad bilo, ali solidno u principu. I dalje mislim da ce Belgija da nas pojede.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.