Фудбалска репрезентација Србије

  1. Тренер нам једе говна, када буде престао то да ради и позове играче који су изнели претходне квалификације, можда нешто и урадимо.

    Jesu ih i izneli svaka čast.

  2. Ијао кад помислим шта ће да буде кад крену Бејл и Белами да трче! Ови цигани су спори, ко да повата оне велшке мрцине брзе?

  3. Svidja mi se Lazovic u spicu

    СТИ ЛУД?

    Дајте да се не зајебавамо, сачувасмо дупета а теби Обожаваоче много је било лепо ово

    Мустафа

    ма прелепо, за медаљу.

  4. Ово сам у бесу направио, ако је реклама нека ми мод обрише пост, немојте реакцију.
    http://vukajlija.com/reakcije/21824

  5. Jesu ih i izneli svaka čast.

    Битно је да ће ови да их изнесу са оваквом игром, а и тај тим је водио Жонпи (стоји и размишља, ипак само стоји). Чињеница је да су овом тиму потребни један Красић, Јанковић, Јовановић, Пантелић/Жигић, јер тренутно боље немамо...

  6. а теби Обожаваоче много је било лепо ово
    ма прелепо, за медаљу.

    Хвала. Нећу сигурно да га зовем некако другачије кад је Мустафа.

  7. Једноставно смо лоши, наш проблем је што имамао нереална очекивања.Дајте ми једног играча који је звезда у свом клубу, као раније што су били Југовић, Мијатовић, Ковачевић, Стојковић, Јокановић и остале играчине.

    Осим одбране, што се по мало примљених голова и види, сви остали играчи су нам просек или испод просека, немамо ми више квалитетан тим, погледајте и ранг листу ФИФА сад и некада. Све је јасно. Исто је и са Кошарком.

  8. Како ми иду на курац ови са Бркићем! Па Стојке нам гузицу спашава, 3 чиста гола је само данас скинуо! Бркић на голу па да нам се заређају Азар, Бејл и Модрић као Малуда ономад а?

    Красић, Јанковић, Јовановић, Пантелић/Жигић

    + Качар, Суља, Кузмановић... Треба нам везни ред јак, и центри и крила.

  9. U početku sam i ja pizdeo, al sad nešto kontam, pa bod u Škotskoj ipak i nije toliko loš rezultat, ipak je to reprezentacija koja baš, baš, retko gubi kući, i čisto sumnjam da bi i Hrvatska sa onom igrom od sinoć mogla bolje da prođe. Biće ovo jebena grupa, i mislim da dalje nećemo ići ni mi ni Hrvati već neko treći, (Belgiju sam već upisao kao pobednika grupe).

  10. Ljudi, ne znam ko sve igra u reprezentaciji, a utakmicu sam pratio ofrlje, jer sam malo špartao po netu i po Vukajliji i Tarzaniji, ali me zanima jedna stvar: da li ja tripujem ili je onaj Tošić malo mlatnut mokrom čarapom po glavi. Onaj mu pokazuje: "ćušni mi loptu o'đe", a on nonšalantno vraća loptu ka centru, jer to valjda jedino i zna.

    Ono, imali smo, kol'ko sam video, nekoliko simpa šansi, ali zašto, o zašto, za čijeg tiketa zdravlje, moramo stalno da igramo neku bunkerica igru? Zašto davimo toliko, zašto otaljavamo, zašto uporno čekamo da se protivnik loše istripuje, pa da napravimo neku (što bi komentatori rekli) polukontru, pa da šuknemo neki njah-gol i da onda, u inat progresivnoj fudbalskoj filozofiji, nastavimo da igramo još grđi bunker?

  11. Хвала. Нећу сигурно да га зовем некако другачије кад је Мустафа.

    Набијем ти ја звезду на курац, за мене је Лазовић ретардирани слепац пренапуцани па га ипак зовем по имену јер је репрезентација у питању! То је оно о чему ја причам, не прави се од гована чоколада а циганска говна дођу на стадион да звижде човеку који је најбољи на терену. Ма серем се ја у твоју звезду кад државу своју због зиљаве звезде заборави!

  12. Циклон, у пар речи. Немамо квалитетног играча средине терена, креатора игре, а нападач нам је мисаона именица.

  13. СТИ ЛУД?

    Ma navićiće se čovek, realno ima sve osim jačine(koju će dobiti) za napadača, a ne može krilo da bude jer nije eksplozivan baš. Ima šut, brzinu, neki dribling i samim tim je bolji od Lazara Markovića i Lekića drveta javorovog u napadu sigurno.

  14. Ma navićiće se čovek, realno ima sve osim jačine(koju će dobiti) za napadača

    Обични умишљени квази фудбалер као и већина звездиних играча у овом тренутку. Класичан суперлигашки фрајер.

    ЕДИТ: Није све у шпицу. Ако средимо везни ред може Лекић да буде и златна копачка. Само треба да га лепо "хране" лоптама, а ови наши од центаршута ни Ц немају. Користи бре онолику битангу од Лекића, јебала га тактика без нападача. Где ће они клинци са по шесет и кусур кила да се бију са оним шкотским и белшким горостасима? Не мере ни да га прође ни да га надскочи, једино трчањем али највише је трчао Коларов у 30 година а и ако ови клинци крену дође Шкот и кобјасни му шта је уклизавање!

  15. Ako je Lazović u našem timu nefudbaler onda mi nemamo fudbalere u timu. A u ovom timu su generalno fudbaleri.

  16. Обични умишљени квази фудбалер као и већина звездиних играча у овом тренутку. Класичан суперлигашки фрајер.

    Dobro je majstore shvatili smo, ne možeš da vidiš očima Zvezdine igrače iako se ne zna ko trenutno proizvodi veće invalide Zvezda ili Partizan. Istovremeno pišeš na temi o reprezentaciji, ali si uspeo da provučeš nekako da baš u Zvezdi ima kvazi fudbalera.

  17. а ови наши од центаршута ни Ц немају.

    Tadić, brate, Tadić. Jedina mi je zamerka što on nije igrao od početka i što je igrao Mijailović, lepo se videlo da je Fejsa bolji.

  18. A u ovom timu su generalno fudbaleri.

    Аха, фудбалери суперлигаши. Изашо на Шкотски стадион и усро се од треме, прво полувреме није саставио један једини пас, одбија се лопта од ноге као од букве, трипује да ће да дрибла Британца а овај га елегантно дочека на лакат. Па чекај бато, није то Суперлига па да си заштићен ко бели медвед од стране судија. Иста прича и са Маркецом, да не буде забуне.

    ЕДИТ (у исто време смо писали):

    Istovremeno pišeš na temi o reprezentaciji, ali si uspeo da provučeš nekako da baš u Zvezdi ima kvazi fudbalera.

    Испровоцирало ме је оно "Мустафа" иначе не бих, репку гледам као репку апсолутно. А то о инвалидима си у праву. Исто мислим о Лазовићу и Маркецу!

  19. Набијем ја тебе на курац са тим лажним моралом! Какве везе има да л' га зовем Мустафа или Стојке? Да ли си ти сад већи Србин од мене зато што га зовеш Стојке? Зајеби ме тих прича!!! Је л' сам рекао нешто лоше против њега и његове данашње представе? Написао сам чак да је и био најбољи на терену! То што је он за мене Мустафа је моја лична ствар и немој да ми кењаш и лажно моралишеш!!!

  20. Aj donesi zaključke o ljudima na osnovu jednog poluvremena, boli te kurac. Biće bolje.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.