Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ma i u klubovima to rade...a u repkii su imali veliki pritisak...sad ću da nađem jedan blic strip koji je objasnio:
    http://www.blic.rs/Strip/890/Marko-Somborac

  2. Пантелићу је будала. То што он прича није од притиска.

  3. Пушили су пре утакмице са Немцима, очигледно да то није утицало негативно на разултат. Вероватно је то био начин да убију трему. Ја овом не бих придавао значај.

    Нисмо искористили шансе које смо одличном игром створили и то нам се осветило, као што најчешће бива. На почетку другог полувремена видели смо у пуном сјају словенски менталитет. "Шта ако не успемо да дамо гол" уместо "идемо још јаче, храбрије, па шта буде". Одлучујући фактор је ипак била лоша реализација.

    Ја сам у целини задовољан залагањем, донекле и игром. Имамо лепу екипицу за будућност, следи ЕП за 2 године, па после и светско. Чекам их са надом да ћемо коначно научити како се играју велика турнирска такмичења.

  4. Чекам их са надом да ћемо коначно научити како се играју велика турнирска такмичења.

    То си лепо рекао. Они јесу добри кад је лига у питању, али куп :Ѕ

  5. Nemojte jos lock, ovde ima jos da se raspravlja.

    Ruku na srce ovo su 23 najbolja sto imamo, mozda uz 2-3 diskutabilna imena, ali to je to. Ovo je najbolji trener sto imamo i koga cemo ikad da imamo.

    Igrali smo protiv Australije odlicno, ali jebiga, to je odlika svih luzerskih ekipa, useru se kad je najpotrebnije. Sta je tu je, nismo imali srece, nekog smo i pobedili (i to Nemce). Idemo dalje. Zivela Srbija!

    Ali, ovo ovo Italijanima i tim jakim ekipama jednostavno ne moze da se desi, uvaljace neku svinju od gola Slovacima i idu u katanaco svi i gotovo.

    PS Krajnje je diskutabilno mesto napadaca. Posto vidim da bolje od ovih nemamo i ovako ne moze, predlazem 2 resenja: Ili da se odmah gurne u vatru neki klinac, ili da se unajmi neka crncuga...

  6. Napadacki tandem: Danko i Darko Lazovic :)

    Bas bi kul zvucalo, ako nista drugo. :)

  7. Какв смо жреб имали. Штета, да смо победили, могли смо проћи и Амере. Јбг. Задовољан сам утакмицама против Немачке и Аустралије. Само ми није јасно што је толико форсирао Жигића. Спор је, смотан и једноставно квари сваку акцију. Играли смо добро, Аустралија је реално јако лоша и синоћ су јадно одигрли, јбг, да смо дали гол пре њих, добили би их сигурно али онакве шансе се не пропуштају.

    Драго ми је пре свега због Пателића што је дао гол тј 2, штета за онај офсајд, а колико сам онако пијан приметио, био је и у оној последњој акцији кад је промашио. Која туга за њега, како бих вам јебао маму свима овде да нас је он одвео даље... ал' јбг. Лазовић је био слаб али је иначе бољи од Жигића, па верујем и да би Мрђа боље одиграо. Жигић је и могао нешто бити да је играо у Валенсији али нема он утакмица у ногама. Тошић уместо Красића, то ми исто није били јасно.

    Углавном, остаје туга, ипак је једном у четири године, а сад смо имали лепу шансу да уђемо и међу осам.

    Играчима свака част, борили су се, само ми није јасно како тако паднемо па се дигнемо брзо... и треба задржати Антића, добар је он посао урадио.

  8. Погледаће и нас Бог једном....

  9. А шта сте ви мислили???
    Да ће група од двадесетак момака, од којих сваки има по које милионче на рачуну, да седи у карантину 10 дана и да не изађе ван собе???

    Могу да се кладим да су и остали то радили, само њих нису сликали.

    Не смета мени то што су они циркали и пушили, када су већ одиграли последњу утакмицу екстра, али нису имали знања и среће да је тутну у гол. Да су се распадали по терену, е онда би их нападао за циркање и пушење.

  10. Ma bitno smo bolji od žabara :)

  11. Ладно Талијани испали...ајој!

    Ја нисам неки љубитељ фудбала, искрено. Али се трудим да репрезентацију увек испратим.
    И раније када смо губили и испадали са такмичења ја сам лудео, нервирао се, кидао се.
    Али ме обично пар сати после утакмице прође то, и боли ме уво, а овај пут...Ево, како време пролази све ми је горе и горе. Ау три лепе.
    Никако да ме пусти тај огаван осећај.

  12. Гледајте људи на ТВ Кошава, Ивица Краљ је КРАЉ!!!
    Једини брани играче од напада због пушења и циркања, и поставља питања :"Зашто се сада то износи и зашто се сада критикују, а то није урађено после победе над Немачком?"...

  13. Bas to. Treba iskritikovati nase sto se nisu vise uozbiljili i prosli jednu jadnu ekipu kao sto je Australija (gledam njihov "fudba" sinoc i placem, nasi su ih razbili i ocitali im lekciju o lepoti igre) ili dobili jednu realno slabiju ekipu kao sto je Gana.

    Ali dobro, to su odlike velikih reprezentacija, da pobedjuju onda kad se ocekuje i da izlaze na kraj sa problemom kad su okolnosti najteze.

    Nema veze, pokazali su se momci dobro, nisu se obrukali, gledao sam ih sa uzivanjem, pruzili su bar dve dobre partije. Navijam i dalje za Srbiju i jedva cekam da pokazu jos bolje lice na EP 2012.

    Ekipu treba nastaviti graditi, treba zadrzati Antica i peglati greske. Kritikovati da, ali pozitivno. Ne ostaviti ih na cedilu. I oni su ljudi.

    Ziga, Krasa, Deki, Lane, Bane, Vida i kompanija - NAPRED!! :)))

  14. Нема ни ја ништа против овога што су попили које пиво и пушили. Шта има везе, нису то никакве баханалије по дискотекама и ноћним клубовима. Опуштено, уз билијар, 2-3 пива. Не знам што се од овог прави сад нека сензација.
    Иначе, када је у питању комплетан наступ репрезентације, дијелим потпуно исто мишљење са Стивеном и Влајком (дај, Влајко, врати стари надимак, јеби се тамо :-) ). Додуше, нешто слично сам, већ, горе и рекао. И криво је и мени због тога што Пантелић није увалио онај гол из офсајда, готово подједнако као и испадање са првенства.

  15. Ako su izgubili zbog par piva i onih cigara, ja sam onda kralj Švajcarske. Momci su odlično odigrali protiv ovih kinder ustaša i četnika, pravo srčano i to je to. Zato mislim da ih ne treba kritikovati zbog toga. Što Zeka kaže, da su se vukli po terenu pa ajde, ali su se stvarno trudili.

    Loša realizacija, nedostatak sreće i sudijske greške. Dešava se i najboljima.

    A Antića definitivno treba zadržati.

  16. http://www.lifesports.ru/news/28531

    Ма пустите људе, воде здрав живот! Ау, јбт, па они не гледају СП, они играју!

    Borko, jel radiš ti možda u Blicu? :) ova vest ovde pre izašla, nego tamo :)

    ili možda, neko s Vukajlije radi u Blicu... :)

  17. Колико би они народа усрећили у овој напаћеној земљи... да су прошли.

  18. Иначе, када је у питању комплетан наступ репрезентације, дијелим потпуно исто мишљење са Стивеном и Влајком (дај, Влајко, врати стари надимак, јеби се тамо :-) ).

    hehe, drago mi što se slažemo drugar, ali avatar vraćam sto posto, a nadimak više ne, zaslužio je stari seljak Vlajko penziju :)

    E, zbori ovaj Živadinović pametno. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.