Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ma meni je naviše krivo zbog žreba.

    Osmina finala: SAD
    Četvrtfinale: Urugvaj/J.Koreja

    Ovako nešto se dešava jednom u 100 godina. I još imamo kvalitetniji tim od svih ovih. Samo da se uhvatiš za glavu i kukaš.

  2. Od toga smo Dvajte i Urugvaj i Južnu Koreju tepali skoro :)

    jao mogu da zamislim kakvi bi posteri ovde osvanjivali da smo igrali s Amerima, počele bi ove paljevine i Slobu da hvale kako je junački pobedio :)

  3. То је најтужније... можда за следеће и будемо имали јачи тим и бољу игру али не и овакав жреб.

  4. Treba imati iskustva za SP.

    Evo sad su stekli iskustvo da ne puše i piju pored prozora, jer se uvek nađe neki tarzan da to slika.

  5. Ne kontam zasto ikome smeta sto su se momci opustili jedno vece... I oni su ljudi, jebem mu. I to jos Srbi, da stvar bude gora. :D

    Bice bolje na sledecim prvenstvima, i evropskim i svetskim. Sad mozemo svakog da pobedimo.

  6. Da ponovim: ja bi im i kurve doveo :)

  7. Требали су им довести и неке курве. Да се опусте и смање притисак, јбг. Озбиљан сам сад, мени је то ок, не знам што су сви диглу буку. Бразилци су тако освојили. А ја сам јуче попио и испушио за све тимове са СП. Тако да не глумите светце...

  8. Влајко, претече ме за курве... ;)

  9. Evo sad su stekli iskustvo da ne puše i piju pored prozora, jer se uvek nađe neki tarzan da to slika.

    Da bre, ko da nikad nisu čuli za zavese. :)

  10. Влајко, претече ме за курве... ;)

    :D

    Da bre, ko da nikad nisu čuli za zavese. :)

    :D

  11. Знате зашто се мени срце кида?
    Зато што сматрам да је ово једина генерација која је била способна да уради нешто и направи неки огроман успех (за мене је то улазак првих 8).
    А на следећем светском, не да неће бити оваквог жреба, него неће бити ни Антића, вероватно ни Видића, а овима ће до тада да остарају кости па и неће бити играчи као сад.
    Другим речима, ја вероватно никада нећу у своме животу (мислим на период до 35-те, 40-те године, после тога не верујем да ће ме толико занимати) видети да наши нешто ураде на том СП у фудбалу.

  12. Ма имамо, Зеко, и доста добрих младих фудбалера. Само нек се овако ради, ко у задњих годину - двије, и резултат ће доћи. Ја мислим да је Антић, коначно, за сва времена, увео "правило" да сам саставља тим, без уплитања менаџера и лопова.
    А Видић хоће бити, али нажалост никад више у оваквој форми. Кад смо већ код Видића, он је по мени синоћ одиграо врхунски. Оно код првог гола је сплет несретних околности...

  13. Antić je u prvom poluvremenu išao da da gol,i da posle u drugom menja požutele(vidića,ivanovića) zbog druge faze...potpuno smo sve uložili u prvih 45 minuta,igrači crkli,nisu dali gol,u drugom su se posle kratkog vremena ponovo umorili,zato se dešava najgore:krasić izmenjen,australija uzima ofanzivu,nadjačavaju nas u skoku,i puf-gol.Drugi gol velika greška ostavljanja igrača potpuno samog,i naravno vidića koji nije ušao u šut i sprečio gol,naši i dalje umorni,niko ne može da uradi išta ozbiljno,jedino jovanović ali on se ne vidi,i to je to,pokušavamo kako god možemo,trudimo se,dajemo taj gol,ali da se dvaput desi takva situacija,teško,i mi gubimo...sudijske greške su bile,za crveni i penal su nas zajebali,ali jebiga,ni u tome kao ni u prilikama nismo imali sreće...

  14. мени на Гугл огласима пише: љубав, емоције, у пичку, фудбал.
    :-)

  15. Ма имамо, Зеко, и доста добрих младих фудбалера. Само нек се овако ради, ко у задњих годину - двије, и резултат ће доћи. Ја мислим да је Антић, коначно, за сва времена, увео "правило" да сам саставља тим, без уплитања менаџера и лопова.

    Како он буде напустио репрезентацију, тако ће и то правило да је напусти.

  16. Тога се ја плашим.

  17. Nadajmo se da nece. Srbija je ovo, ali moramo i mi nekad da se opametimo.

  18. Da kazem koju pre nego se zatvori ova tema do nekog narednog svetskog ili evropskog prvenstva, jer sam malo sabrao utiske nakon jucersnjeg soka.

    Juce za pretalicne kengure je vazilo ono "kad oce i vepar se oprasi" i sve je pocelo promasajem Krasica, koji da je zabio loptu u prazan gol, kenguri bi popili jos dva u prvom i verovatno bi prosli sa petardom, ali jbg to je sta bi bilo kad bi bilo. Druga stvar koja je spasila Australijance je slucajno postavljena Svarcerova ruka bas gde je sutnuo Bane, jer se ono ne brani, onde se nema vremena ni za kakvu reakciju.i posle takvih sansi u prvih 20 minuta naravno da te zanece.

    Inace za primljene golove,gledam na sve to laicki, najvecu krivicu po meni snosi Lukovic. Kod prvog gola Vidic sam skace protiv dvojice napadaca Australije na 10m od naseg gola, drugog centralnog nigde nema. Kod drugog gola vecu krivicu snosi nesrecni Stojkovic, koji, mucenik, ne zna gde mu se nalazi sredina gola, ali jebiga sut je bio otvoren, jer Vidic je morao i da pokriva pas i da blokira sut, a Lukovica opet nigde...ne znam, protiv Gane je odigrao fenomenalno, odlican je duel igrac ali cini mi se da i ne tako dobar poziconi , mozda se samo tako slozila juce situacija ali mislim da je za prvi gol kriv 70%, a za drugi deli krivicu sa jos nekoliko igraca i naravno sa Stojkovicem.Ono sto se desavalo posle nema veze sa fudbalom, Australijancima odjednom dolazi iz dupeta u glavu da mogu i oni da prodju dalje pa jure da nabiju jos koji gol, mi jurimo izjednacenje, u sustini ne zna se ko kosi ko vodu nosi,i u celom tom metezu najlosije se snasao jebeni sudija a Tosic i Pantelic su propustili priliku da postanu nacionalni heroji.

    Jebiga, da smo juce pritisnuli bar jednom dugme za talicnost za razliku od Australijanaca koji nisu skidali prst sa njega, za par dana bi istresli kurac na Amerima, a sve posle toga bi bilo istorija, ovako kao sto precesto biva sa nasom reprezentacijom opet od put pukovnika do pokojnika, a imali su sansi da lepo prodju na ovom svetskom.

  19. Jebiga, da smo juce pritisnuli bar jednom dugme za talicnost za razliku od Australijanaca koji nisu skidali prst sa njega, za par dana bi istresli kurac na Amerima, a sve posle toga bi bilo istorija, ovako kao sto precesto biva sa nasom reprezentacijom opet od put pukovnika do pokojnika, a imali su sansi da lepo prodju na ovom svetskom.

    Тачно тако. Ово је била историјска шанса, не могу да прежалим за дуел са Америма, а можда и нешто више, јбг, могли су у "СОС Сећања", овако курац, сви ће заборавити несуђени пенал и онакве шансе, гледа се само пласман...

  20. Него, кад смо код тога, што ће Бађо на снимку? То ми никад није било јасно...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.