Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ne mislim da je ovaj Zoran "Bob Rock" Tošić neka igračina, al' realno, svaku tekmu u reprezentaciji čovek JEBE!

  2. Ne mislim da je ovaj Zoran "Bob Rock" Tošić neka igračina, al' realno, svaku tekmu u reprezentaciji čovek JEBE!

    Njega treba samo da krene, evo prvo poluvreme se nije video skoro, ali kad poveze par lopti onda je kidalica...

  3. Замисли још и да је Жигара играо!

  4. Јао Боже, Раћа Петровић.

  5. И у игру је ушао пулен српског фудбала, гигантски таленат, Радослав Петровић...

  6. Радослав

    Радосав, без л. То ти је као да не знаш пуно име Роналда, Луиз Назарио Да Лима Роналдо.

  7. Реално, уз мале измене ван терена( лопови у савезу), имамо екипу за ЈЕБАЊЕ

  8. Упућујем јавно извињење нашем великом играчу, без кога наша репрезентација не би могла да буде овако успешна. РАДОСАВЕ извини!

  9. Ахахах, саћемо да се напалимо опасно. Реално, ово није ништа. С. Ирска је у најбољу руку просечна екипа, и чека нас много дуг посао. Против Естоније без Красе, биће зајебано.

  10. Кад год видим оног Бркића како излеће на лопту, само ме нешто пресече у пределу стомака. Ал добро, како смо се надали, добро смо га увалили. Ево и Словенци губе, бараж није тако далеко.. И мора то много боље, слажем се наравно.

  11. бараж није тако далеко..

    Најгоре је што друго место не гарантује бараж...

  12. Ја сам мислио да најбоља друга екипа иде директно, а остали у бараж... Ако није тако како иде?

  13. Ја сам мислио да најбоља друга екипа иде директно, а остали у бараж... Ако није тако како иде?

    Није тако. Ај погледаћу сад, знам да сам гледао, и да је зајебано.

  14. Најгоре је што друго место не гарантује бараж...

    Jebalo ih takmičenje onda! Kad nas već smatraju za treći svet, lepo idemo da peremo Mongolce i gotovo!

  15. Sad smo drugi, sve nam zavisi od ovog meca sada sa Estonijom, bice tesko, jeste da je to JEBENA Estonija, ali oni su nas dobili u sred Beograda 3:1, mislim da bi trebao Sulejmani umesto Krasica, i Jovanovic i Ninkovic moraju da odigraju bar deo utakmice, iako Jovanovic nije loptu sutao dva meseca, uneo je brzinu a to nam je trebalo, Ninkovic odlican, Pantela moze na klupu, a Ziga sam da banderise...

  16. Ипак си ти у праву, извини. Иду даље победници група и најбоља другопласирана (то је 10 екипа). Осталих 8 другопласираних играју бараж + Украјина и Пољска. Извини, опет. :)

  17. Ма ок је, шта ми се који курац извињаваш ко да смо код Луне Лу у емисији. :) Него сам ја чуо овако па ми било чудно како другачије може.

  18. Нинковић је заслужио стартну у следећим мечевима. Верујем да ће наставити с оваквим партијама, ако му пруже заслужену прилику. Не допада ми се Љајићева склоност да промашује зицере, штета за тако талентованог играча. Треба и он што више да игра. Могли бисмо да добијемо Естонце, чини ми се...

  19. Не могу да верујем да сам забринут због утакмице са Естонцима. Зар се тај балтички фудбал толико поправио или је стварно потребна огромна промена у репрезентацији? Ваљда ћемо их добити у уторак, па ћемо даље да видимо. Мада данас добише они Уругвајце. Биће зајебано у Талину.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.