Фудбалска репрезентација Србије

  1. Џанки, само се бламираш тиме што причаш, јер ти већ пети или шести пост на овој теми вечерас има једнако смисла као и Жонпијева тактика против Естонаца у Бг-у. Покушаваш да глумиш неког про хејтера, али само лупаш у празно.

    Ако мислиш да имаш нешто паметно да кажеш, пробај да то кажеш да има смисла, ћирилица ти не помаже уопште у томе...

  2. Тако ти то иде кад оћеш да идеш у Ливерпул, а немач си појма

    Džanki Liverpul je njega hteo. Brz je igrač i zato može da bude koristan. Samo što je postao katastrofa umišljen. To je njegov problem. Krasić je još gori slučaj, uvek pravi potez više, znači u svakom napadu, i na kraju izgubi loptu. Tošić je i dalje ok, ali i on će biti takav kroz godinu dve ako ode u bilo koji ozbiljniji klub.

  3. Baš to što ti je Peki rekao, znači samo sereš, ništa konstruktivno nisi rekao.

  4. Džanki Liverpul je njega hteo. Brz je igrač i zato može da bude koristan. Samo što je postao katastrofa umišljen. To je njegov problem. Krasić je još gori slučaj, uvek pravi potez više, znači u svakom napadu, i na kraju izgubi loptu. Tošić je i dalje ok, ali i on će biti takav kroz godinu dve ako ode u bilo koji ozbiljniji klub.

    Слажем се ово што кажеш за Ланета, али за Красу никако... Ако пратиш Јуве, знао би да тамо има далеко већу слободу у игри, и много прилика за дриблинг 1 на 1. Овде нема никако, јер је Ивановић навикао на одбрамбене задатке у Челзију, и слабо се сналази напред, тако да Красић мора, али не може, све сам.

    Имај и у обзиру да су његови дриблинзи изрежирани... Није он себичан, него му је Пижон рекао да иде да дрибла, е сад, не може увек да прође...

  5. http://vukajlija.com/posteri/ne-brini-zonpi-brate-83181.jpg?1301096898
    Poster objasnio pižonov problem lolo
    slažem se sa stivenom rano je još za bilo kakve hvale ili kritike treba mu dati vremena i ako ne prođemo dalje

  6. Jeste Peki, ali tamo ide 1 na 1, a ovde sam ga n puta video da ide 1 na 3. I konstantno pravi potez više, u redu prođe jednog, dvojicu, ali u trenutku kad treba da doda, da bi napravio nekom šansu, on čovek ide i na trećeg, naloži se. Jebi ga, nekad smo važili za evropske Brazilce, pas igra, brzo oslobađanje od lopte i šta ti ja znam šta. Sad ako nam se igra svodi na to da dobacimo loptu do Krase i on da proba da naniže pola njihove postave i da gol, jebi ga, onda definitivno nemamo nikakve šanse.

  7. treba mu dati vremena i ako ne prođemo dalje

    Е виш, то је наш проблем, немамо стрпљења са тренерима. Тренер који је једну екипу тренирао већ годину дана, ће у наредних годину дана да уради више него било ко други. Уместо да се уигравамо са једним тренером и играчима, ми мењамо без потребе. То доводи до тога да није требало мењати Антића још на почетку, ал' ајде сад, готово је то...

    Једно је сигурно, Жонпи ради сад за свој посао. Ако се не квалификујемо, добиће шут карту, ако се квалификујемо, даће му нови уговор, мада то опет неће ништа да значи, јер ако се квалификујемо, па одиграмо лоше (као са Антићем), опет ће да добије шут карту. И онда доведемо неког новог Клементеа, па све јово-на ново.

  8. Džanki Liverpul je njega hteo. Brz je igrač i zato može da bude koristan. Samo što je postao katastrofa umišljen. To je njegov problem. Krasić je još gori slučaj, uvek pravi potez više, znači u svakom napadu, i na kraju izgubi loptu. Tošić je i dalje ok, ali i on će biti takav kroz godinu dve ako ode u bilo koji ozbiljniji klub.

    Тачно, али биће наставак као код Тошића..грејаће клупу пар месеци и посла ће га у неки слабији клуб.

    Слажем се ово што кажеш за Ланета, али за Красу никако... Ако пратиш Јуве, знао би да тамо има далеко већу слободу у игри, и много прилика за дриблинг 1 на 1. Овде нема никако, јер је Ивановић навикао на одбрамбене задатке у Челзију, и слабо се сналази напред, тако да Красић мора, али не може, све сам.

    Имај и у обзиру да су његови дриблинзи изрежирани... Није он себичан, него му је Пижон рекао да иде да дрибла, е сад, не може увек да прође...

    Видео си шта је вечерас радио, претрчи 2,3, играча, оће четвртог, е па не може, ниси Роналдо.
    Тачно је за ово за Красића што си рекао али ипак, мало више тимске игре није на одмет.

    И да напоменем, Љајић је очајно играо, лоши пасеви, лоше кретање

  9. Иако је Ивановић стварно сјајан играч, игра он мало превише дефанзивно, па би можда Нинков био добро решење уз Красића.

  10. Jeste Peki, ali tamo ide 1 na 1, a ovde sam ga n puta video da ide 1 na 3. I konstantno pravi potez više, u redu prođe jednog, dvojicu, ali u trenutku kad treba da doda, da bi napravio nekom šansu, on čovek ide i na trećeg, naloži se. Jebi ga, nekad smo važili za evropske Brazilce, pas igra, brzo oslobađanje od lopte i šta ti ja znam šta. Sad ako nam se igra svodi na to da dobacimo loptu do Krase i on da proba da naniže pola njihove postave i da gol, jebi ga, onda definitivno nemamo nikakve šanse.
    Т

    Све си сам рекао, то нам и јесте тактика... Само је питање да ли одбрана зна да издржи, с обзиром да смо и ту танки... Видић већ годинама игра у најбољу руку просечно у репрезентацији, киксира пречесто за неког ко важи за најбољег штопера Премијер лиге. Суботић таленат, осваја титулу са Дортмундом, а у репрезентацији исто склон киксевима... Бишевац, па добро, он и није довољно показао да га оцењујемо... Треба нам продоран десни бек да се повеже са Красом, и да напокон вратимо Банета на штопера.

  11. Све си сам рекао, то нам и јесте тактика... Само је питање да ли одбрана зна да издржи, с обзиром да смо и ту танки... Видић већ годинама игра у најбољу руку просечно у репрезентацији, киксира пречесто за неког ко важи за најбољег штопера Премијер лиге. Суботић таленат, осваја титулу са Дортмундом, а у репрезентацији исто склон киксевима... Бишевац, па добро, он и није довољно показао да га оцењујемо... Треба нам продоран десни бек да се повеже са Красом, и да напокон вратимо Банета на штопера.

    E vidiš, onda nam ne valja taktika, a za taktiku je zadužen trener, što nas opet vraća na Pižona. Odavde možemo da zaključimo da ne valja, a onamo ga branimo i kažemo davalja. Paradoks. Začarani krug. Ja samo kažem da mi se godinama unazad ne sviđa igra naše reprezentacije, a nije mi se sviđala ni igra Zvezde sa Pižonom, jedino imam utisak da je malo lepša igra bila 2004. kad je vodio mladu reprezentaciju, al' opet manji je pritisak na trenera tamo nego ovde.

  12. E vidiš, onda nam ne valja taktika, a za taktiku je zadužen trener, što nas opet vraća na Pižona. Odavde možemo da zaključimo da ne valja, a onamo ga branimo i kažemo davalja

    Ја никад нисам рекао да ваља, само кажем да му резултати углавном ваљају. Што се мене тиче, можемо као Грци да освојимо ЕП са формацијом 5-5-0, докле год побеђујемо, кул је. Кад кренемо да губимо, одма' ћу да серем по њему. :)

    Играмо очајно, рекох ја то још после првог полувремена, па и после утакмице. :)

  13. Gle ovako, ja se trudim da ostanem budan dok gledam utakmice naše reprezentacije, jednostavno nije mi to to. Ali pogledaj te iste Grke, osvojiše to EP, i posle toga ih nema nigde. A ako ćemo realno, on nema neke vrhunske rezultate sa reprezentacijom, al ajde. :)
    Mislim da ipak, ovakva igra ne može da donese ništa dobro našoj reprezentaciji, prva ozbiljnija ekipa će nas nabušiti. Evo ti moji utisci. :) Nisam ovo linkovao da bih se reklamirao nego, da vidiš kako ja vidim naš stil igre.

  14. Pričao o Marku Panteliću kao velikoj neznalici i drvetu je i više nego prepumpana...Momak ima zavidnu karijeru i mislim da nijedan klub nije napustio pognute glave i sa malim kontom golova...U reprezentaciji ne briljira, ali mislim da je sve preuveličano zbog njegovog ogromnog perioda bez postignutog gola...

    E sad Marko daj onih 50 evrića što si obećao kad ovo napišem...:)

    EDIT: Stvarno mislim ovo što sam napisao...

  15. I ja se slažem da bi Bane trebao igrati štopera, ali ko će igrati desnog beka ? Ninkov ? Obradović ?

  16. Ima sanse da se Vidic vrati za Estoniju, ako se to desi bice odlicno, mislim da ne bi trebalo stavljati Baneta na stopera, jer iako se Vidic ne oporavi, Bisevac i Subotic su bili sasvim solidni sinoc u tandemu, a i Ninkov je imao neku povredu ove nedelje, tako da ne znam da li bi bio u punoj formi protiv Estonije, Obradovic bi mozda mogao da odigra desno, ali je njegova prirodna pozicija levi bek, i mislim da on nece igrati, iskljucivo zbog Kolarova, koji je dosta prodorniji od Obrada. Stankovic i Krasic ne igraju, to je po meni sansa za Ninkovica i Jovanovica (Sulejmanija), ili da se u krajnjem slucaju proba sa Branom Ilicem, jer bi mu to bio debi, i kad da se pokaze u reprezentaciji, ako ne na debiju, protiv jedne Estonije. Tosic je siguran kao jedno od krila, a drugi vezni igrac bi mogao da bude Milijas, iako se nije nesto pokazao juce, mislim da bi dobro funkcionisao sa Ninkovicem ispred njega, a i varijanta sa Ljajicem bi ako bude igrao Ninkovic po meni bila suvise ofanzivna. Napad bi mogli da igraju u tandemu Ziga i Pantela, i to bi bilo to, ostaje ipak da vidimo kako ce to mocni Zonpi sklopiti, nadam se da dobijamo u utorak...

  17. Kako su mi živce pojeli sinoć. Mislio sam da ću razbiti plazmu u kafani gdje sam gledao, nakon prvog poluvremena. Smirilo me to što nemam da platim. Jebao sam i grebao sve redom, i sudijama i Sjevernim Ircima. Gdje skrpiše 11 igrača, onolika državica, i još da nam uvale gol? I još da nam u Srbiji viču Buuu, na Marakani, neki tamo narandžasti u zelenim majicama, bem ih u navijanje. Šupci uefini ih pustili. Nego da se vratim na fudbal.
    Prvo poluvrijeme je bilo očajno, i gol nam dadoše. Stanković se trudi, ali jednostavno, ne mogu on i Milijaš da igraju zajedno, to je onda previše mrtva formacija i nemamo sredinu.
    Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje, izmjene su unijele svježinu u igru i okrenuše rezultat. Pa da krenemo...
    Golman: nije još za prvog golmana, nadamo se boljem.
    Štoperi: nisu loše odradili posao, Biševac i Subotić solidni, ali im je čitava porodica štucala nakon što je lik skočio između njih dvojice i dao gol. Da smo izgubili, bila bi kriva odbrana.
    Bekovi: Bane je bek a igra i štopera i normalno je da je defanzivniji od Kolarova koji igra beka, ali često igra i lijevog veznog. Protiv Rumuna i protiv Francuza, u prošlim kvalifikacijama, Bane mi se činio mnogo ofanzivniji. Kolarov je imao dobrih izleta napred i pravio višak na protivničkoj polovini. Bane je krenuo ofanzivnije tek u drugom pol.
    Vezni: kao što sam već rekao, naš kapiten i Milijaš kad igraju zajedno, to je umrtvljeno, i ide se samo na krila. Stanković mi nije više za reprezentaciju. Nadam se da će i on to skontati uskoro, da ne bi dobili još jednog Savu Miloševića, koji će igrati dok ne obori rekord u broju odigranih utakmica za nacionalni tim, bez obzira na formu. Milijaš treba da se malo oslobodi, nekako mi je stidljiv još uvijek, iako igra u EPL-u. Krila su bila onako, Krasić je bio dobar, trudio se, ali počeo je da škrtari sa loptom i pretjeruje sa driblinzima u nekim situacijama. Tošić je bio tih u prvom poluvremenu, ali se razigrao kasnije i zavalio gol. Ljajić je promašio zicera, nadam se njegovoj boljoj igri za reprezentaciju.
    Napad, Panta bio sam u prvom poluvremenu, kasnije kad su krenuli bolje da igraju zavali ga i to u padu, sa udaljenosti od nekih 11 metara, kroz none odbramenom igraču, i Pipo bi mu pozavidio na tom golu.
    Zamjene: Radosav je meni totalno nebitan lik, ne znam zašto ga toliko guraju. Ninković je trebao biti starter, živnula je igra čim je ušao, onda se probudio i Tošić i Kolarov, i krenulo je. I Lane je vukao dobro, vidi se da ne igra u klubu, na kraju je upisao asistenciju, jeste da je jedva dirnuo, ali da ne tražim dlaku u jajetu, ko zna šta bi bilo da nije. I ono njegovo nećkanje pred golom kad su ga izblokirali me toliko jebeno nanerviralo da sam mislio da ću da pojedem pikslu.
    Imali smo malo sreće, ali i oni su u prvom poluvremenu. Da je bila puna Marakana možda bi bilo više golova, ali 3 boda su upisana, goni se dalje. I da je babi nešto ne bi bila Persa...

  18. Даб објаснијо нико није ни прочитао лололо

    Жигара и Видара играју, добијамо лагано!

  19. А, јебите се... Мислио сам да је нешто за хахбалл...

  20. Фудбалска репрезентација Србије

    Није Хекзболска, јбг. +1

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.