Фудбалска репрезентација Србије

  1. Sad čitam na Mondu i staviše ovu formaciju: Brkić - Tomović, Ivanović, Vidić, Kolarov - Petrović, Ninković - Tošić, Sulejmani, Jovanović - Pantelić.
    Ja bih malo to izmuljao
    GOL: Brkić
    ODBRANA: Neka je ovakve kakva jeste, valjda će Tomović igrati bolje po desnoj strani od Baneta. Mislim da im neće ništa moći u skok igri, pored Nemanje i Baneta. Kolarov neka nastavi kako je igrao i u prošloj, sa nadom da će malo bolje da centrira.
    VEZNI: E sad ovde nemam pojma šta će da radi sa krilima, po meni bi bilo dobro da stavi Laneta i Tošića na krila, u sredinu da ubaci Ninkovića i Milijaša, a za polušpica da stavi Ljajića. Pižon zna nekad da iznenadi sa postavom, ko će ga znati šta će da napravi.
    NAPAD: Pantelić. Ne znam koliko je Žigić spreman za meč, ako može da igra od starta, onda vjerujem da bi mogli odmah da krenu sa dva napadača. U tom slučaju bi Milijaš ili Ljajić ostao na klupi. Mogao bi i Sulejmani da uđe, bar jedno poluvrijeme.

    Lijepo se igrati selektora, nakon mnogo sezona Menadžera i igranja PESa ovo mi dođe kao hobi :D

  2. На ком је каналу текма? Жигара јебе!

  3. Dobijamo mi njih tamo kao oni nas ovde... ZNAČI lagano.

  4. Dobijamo mi njih tamo kao oni nas ovde.

    +1 i Patrik!

  5. Tomović, Petrović, Jovanović sa ovim se ne slažem, ostalo može da prođe.

  6. НА КОМ ЈЕ ТЕКМА?

  7. Kakav je taj Tomović? Odakle je on? Iz kog je sela? Petrovića mi je pun kurac, on je ko Ngog, stalno ga guraju, a on ništa, Ljajić je mamara za njega, iako je promašio onaj zicer protiv Sjevernoiraca.

  8. На РТС 1.

    А што се тиче Томовића, он је играо у Звезди, а сећам се само када сам играо менаџера да је стално био најбољи у Србији. Е сада какав је у стварности, нисам га пратио нешто.

  9. Buksno, ako ne nadješ nigde ima ovde sigurno :)
    http://atdhenet.tv/

  10. Хвала Зола и Предражињо. :)

  11. Овај Томовић је играо за Звезду, сад је ваљда у Лећеу, али не знам у каквој је форми, слабо пратим Италијане.

    Petrovića mi je pun kurac, on je ko Ngog, stalno ga guraju, a on ništa

    http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6661804/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=26959 :)

    Биће зајебано, али мислим да добијамо 0-1 или 0-2.

  12. Sad rece Aca Englez postavu;

    Brkic

    Ivanovic, Bisevac, Vidic, Kolarov

    Petrovic, Milijas ?, Ninkovic, Jovanovic, Tosic

    Pantelic

    ?*Nisam siguran da li je on.

  13. jedno znam, a to je da ne primamo GOl! dakle 0:2, 0:3!

  14. Nije loš Tomović, ali ume da bude tolika kiksara da je to neverovatno, ostaje mi u sećanju njegove partije na derbijima, pogotovo ona u "ofsajd" utakmici u kupu...Ne znam odakle ideja da on starta utakmicu... Petrović je hedara, ali sigurno je i takav bolji od veznih igrača Estonije jebote. On u Partizanu uglavnom dobro odigra bitne utakmice, ja ga lično ne podnosim, ali ajde. Biševac po mom mišljenju zaslužuje da igra u tandemu sa Vidom, jer se solidno pokazao na poslednje dve utakmice, Žigić izgleda nije spreman za svih 90, i možda je i bolje probati sa bržom četvorkom u napadu, kakva i jeste ova sa Sulejmanijem, Jovanovićem, Pantelom (?!) i Tošićem, a da Žigić uđe ako ne uspemo da probijemo u prvom poluvremenu... Voleo bih da vidim Branu Ilića, jeste da je iz naše lige, i dao je tek nekoliko golova ove sezone, ali mislim da bi on imao najveću želju da se pokaže, a napadač je pritom... Mora se jurnuti u prvih 15 minuta da se postigne gol, ako im tada damo gol, oni nemaju šta da traže, kako vreme bude odmicalo, sve će nam biti teže, tako da potpuno podržavam ovu napadačku FORMACIJU, što se ne može baš reći za sastav koji igra u njoj... Utakmica počinje za desetak minuta, tako da, Bože pomozi, šta drugo...

  15. Gde god nadjes dobro mesto, ti turi reklamu. :)

  16. Gde god nadjes dobro mesto, ti turi reklamu. :)

    Ne radim to inače, ali sada nisam mogla da odolim

  17. Приметио сам да све Пижонове тимове краси лоша игра уз одличне резултате с обзиром на то шта пружају на терену. Звезда је играла најгори фудбал у историји, а добијала је и били смо први на табели (после једног пораза попио отказ, а дошао Кратко...). Додуше, то је био тим за НЕ ПОЖЕЛЕТИ, какав год да си тренер. Не знам, скроз ми је енигма тај тупави човек.

    Надам се да добијамо ову.

  18. JA RAZNOSIM PICE PO STADIONIMA!

  19. ЖОНПИ ХИМНУ НИЈЕ ПЕВАО, НИЈЕ ПЕВАО, НИЈЕ ПЕВАО!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.