Фудбалска репрезентација Србије

  1. То је тај наш чувени обичај да се зајебавамо са неким индијанцима па после да се вадимо против јачих тимова. Сећам се пре пар година, не знам кад тачно, исто смо изгубили бодове против Азербејџана или тако неких палија па смо морали да се вадимо против Италијана на крају. Наравно, испушили смо га, али овај пут мислим да можемо до баража. Ако ништа Словенце има да набијемо тамо па тачно да гори земља.

  2. Sad kad se malo smirila tenzija, da napišem svoje mišljenje o utakmici... Pantelić naš najbolji igrač, Tošić solidan, ali ujedno i krivac, mogao je da reši utakmicu, a i kod gola, što kaže Storma je pratio nekog totalno nebitnog lika, umesto da pokuša da izblokira udarac, Jovanović veoma slab, u ovom trenutku on NIJE igrač za duže od poluvremena na terenu...Milijaš, nit smrdi nit miriše, retko je bio primetan, a kada je imao loptu umeo je i da proigra lepo i da usere nešto. Ninković lepo krenuo, ali se povredio zbog jebenog terena, u ovom trenutku igrač sa najvećom dozom kreacije u našoj reprezentaciji, falio je u nastavku meča. Trivunović, šta znam, solidan pregled igre, ali nekako spor u reakcijama, nekoliko puta nije ispratio onog majmuna što nam je dao gol. Petrović, na momente sasvim dobar, imao je opet nekoliko ČUDNIH dodavanja, ali u suštini, ume on mnogo gore, tako da, solidno. Ivanović, on je apsolutno neprimetan, kao da su mu rekli, Bane, nikako nemoj da probaš da pretrčiš igrača, sav je nekako stegnut, i u odbrani i u napadu... Kolarov dobar, imao je par kikseva u odbrani, ali mnogo produktivniji bek nego Ivanović u svakom slučaju. Biševac, onaj faul (!?) kvari utisak o solidnoj igri, Vidić pokupio sve što je bilo u njegovom dometu, ponekad loša komunikacija sa Biševcem i Brkićem, ali Vidić je bio na nivou, moje mišljenje... Brkić, rizičan sa loptom pred nogama, svako ispucavanje mu je bilo trenutak pre nego da ovi preseku pas... Branio je solidno, mada gol ide i njemu na dušu, lopta NE SME da prođe onako jednog golmana koji je viši od 1,90. Žigić nije ni imao loptu, osim te asistencije ka Panteliću. Pižon kasnio sa izmenom, morao je Jovanović ranije da napusti igru, a da uđe Sulejmani, a ne Žigić. Sudije moraju biti kažnjene što je neko već napisao, onakav propust ne sme da se dešava na jednoj međunarodnoj utakmici...I za kraj, jebem ih u usta linijska i glavna, sudijska...

  3. Posle dužeg vremena sam odgledao pola utakmice reprezentacije i ništa novo nisam video. Možda je malo pristrasno ali je Radosav Petrović trenutno, ponavljam trenutno naš najkorisniji veznjak. Milijaš danas ništa nije pokazao, al od svih naših veznjaka Raća i on su koliko toliko redovni u klubovima. Seljak na mestu selektora pokazao kakva je cavulja. Zove neke polugolmane koji prave kikseve koje ne prave golmani u opštinskim ligama, dok mu najbolji golman ne brani zbog "mira u reprezentaciji", pazi kurca. Sve dok je ova mafija na čelu saveza a i duboko je pustila korenje, mislim da ćemo biti sve gori i gori.

  4. I treba da ih ukinu, mamu im njihovu preplaćenu. K'o pičketine igraju. P-I-Č-K-E-T-I-N-E.

    Raspuštaj ova govna, pusti neke klince od 16-17 godina i bog te veselio. Bar nećeš ništa očekivati, nećeš se nervirati, a možda za 5-6 godina i naprave nešto.

    Sunce ti krvavo, ono se protiv Estonije brani! EHEJ! ESTONIJE! Kad je ta Estonija fudbala igrala, dete im usrano jebem, čitav život samo karling gurali, majke im ga sleđene! I dođe Srbija i brani se. Po snijegu i ledu i kurcima. BRANE SE! Imamo mi Vidića, on će sve. Imate vi kurac. Gola govna, treba to pobit motkama.

    Na klupi mulac, mislim da ne zna da se potpiše a ne da vodi reprezentaciju. Srbiji treba trener a ne ime. Euforija se digla još od Antića (ANTARA VODIO REAL, BRSU, ATLETIKO!) a nisu ništa bolje igrali. Dali Rumunima petardu i ludilo. A Rumune i Bosna nakanta.
    Jamte, ljudi, nema Srbija trenera, nema predsjednika Saveza koji će se založiti za taj isti Savez, nema momke koji će da muda ostave na terenu, nema mentalitet. NACIJO, JEBEM TI MENTALITET, da ti jebem.

  5. Zove neke polugolmane koji prave kikseve koje ne prave golmani u opštinskim ligama, dok mu najbolji golman ne brani zbog "mira u reprezentaciji", pazi kurca.

    I ne treba da igra. Taman se sve smiri, i on odluči da sam sebi dodijeli šut kartu.

    A zašto mi Srbi uopšte gajimo iluziju da smo nekakva fudbalska mraka?

  6. Tragikomična reprezentacija koja ne zaslužuje mesto na evropskom prvenstvu,upravo zbog toga što naši igrači,pre bih rekao imena,igraju po MUFC,Interu,ManC,Čelziju,Liverpulu i opet im uzimaju bodove likovi koji igraju u Kopru i estonskim kaljugama...

  7. Uzgred,Biševac je odigrao do jaja dok nije zgrešio onaj faul.Koliko god dobro da odigra uvek napravi neko sranje,takav je bio i u Zvezdi...

  8. Biševac je odigrao do jaja dok nije zgrešio onaj faul.

    Још реци да је он крив што смо примили гол и то је то. Бркић није смео да прими онај гол. Он је једини кривац. Са 30 метара да примиш гол по земљи ИСПОД РУКЕ.

  9. I za kraj, jebem ih u usta linijska i glavna, sudijska...

    Volim Srbiju, kako god da igraju, jbg...

  10. Stoji da je ono govedo iz Vojvodine krivo za gol,ali opet i Biševac je napravio nerezonski faul,bezveze totalno...

  11. Бишевац је направио фаул, који није постојао. Биће да кењам у празно, али судија је ту погрешио! Јебем ли им мамару. А и Пижон ментол, Жигу убацује у 80. минуту. Јебему матер, он мора да игра од старта па до 75. а не обрнуто. Да је био у првом полувремену кад смо имали оне силне корнере и слободњаке, било би 2 гола разлике МИНИМУМ.

  12. Meni još nije jasno kako Srbija nije pobjedila?! Gol iz slobodnjaka, sa 30 metara, i poništen gol u nadoknadi... Stvarno sam još u nevjerici. Počinjem da mislim da su svi protiv nas.

  13. Ljudi Biševac im je dva puta umalo namestio gol, sa lošim vraćanjem lopte golmanu. Biševac je imao solidne intervencije, ali je i imao više kikseva, nije odigrao dobro bez obzira na to da li je bio faul ili ne.

  14. Po meni je Biševac solidno odigrao, jeste ponekad loše vraćao lopte golmanu, ali to je do komunikacije i neiskustva igranja zajedno sa Brkićem i Vidićem pozadi.

  15. Мислим да немамо шансе да се пласирамо на ЕП

  16. Odrzan zreb za kvalifikacije za svetsko u Brazilu.
    Mi smo u grupi s Hrvatskom, Belgijom, Skotskom, Makedonijom i Velsom.

  17. OOOOOO RONALDO SRBINEEEEE!!!!!!

  18. Pala nam se najlaksa grupa, ali dzaba kad igramo kao Borac Bivolje..

  19. TO BRE!
    Hvala ti Boze na Hrvatima!

    A inace grupa i nije toliko teska, ok je. Nema nekog posebnog nosioca koji se izdvaja po kvalitetu, kao sto nema ni nekog velikog autsajdera. Bice interesantno

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.