Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sutra u 18:00
fala brt
Grujic nastavlja da promasuje sve
Sudiji bi trebalo jebati majku da nismo dali gol iz ove akcije
Djurdjević zverina, boljeg špica odavno nismo imali.
Hahahah
Pojebase nas i muceni makedonci koje su spanci nabili 5:0
Lalatović hvalio Vučića javno i postao selektor, čovek ni FK Predejane nije sposoban da vodi.
Sto je najgore ubili smo ih u prvom jbg(doduse na individualni kvlt, lalat gowno) i okrenu nas ljudi lagano
Evo ga djurdjevic koji zvezdi ne treba jebem ti terzicu mater
A mrš
Aaaa stativa kevu joj jebem moglo je biti lalat car najveci
mogu da zamislim sta ce da sere psiho lalat zasto ne mozemo da dobijemo rome i sipce iz makedonije.
drzi melega na klupi.jedini koji zna da promeni stranu.
a i da smo dobili, ne bi prosli.trebali bi da dobijemo spaniju,pa da nas usere sve iz druge grupe.sistem je ako popusis prvu,mose se jebes.
Tralalatović vol. 2
Brt da smo dobili ovu i spance mogli smo biti i prvi u grupi
da dobijemo špance sa lalatom si realan xd
Pa nisam ja rekao da je realno, samo sam prokomentarisao njegovu kalkulaciju. Nabice nas spanci ko majmune
i to sve po uslovom da spanci dobiju portugal,mi dobijemo spance i da verovatno portugal dobije makedoniju.onda svi po 6,pa onda ukrstanja.
На страну Лалат и његово тренерско умеће, али немој бре да се зајебавамо, овај Португал је тимчина, а и ова Шпанија је још већа тимчина (као млађе селекције јелте).... Ми смо трећи/четврти фаворити од назад да освојимо првенство били, друга ствар је што Лалат сере по новинама како идемо на титулу.... Без Милинковић-Савића је ова екипа један просечан курац.... Ал' Македонце јебене смо морали добити и поред тога....
Brt za makedonce igraju babunski i avramovski i neki siptari xd
Nije da smo bas toliki autsajderi bili, klubovi u kojima igraju grujic, zivkovic, gacinovic, veljkovic, jovanovic, maksimovic pa i gajic govore o tome
nije bas portugal toliko vauuu.vadi ih vrhunska sredina.