Фудбалска репрезентација Србије

  1. Изгледа да рек'о Жонпи да шутирамо чим можемо, да се хвалимо после како смо их убили у статистици. :)

    Ne bi me čudilo možda ga i Aca zamolio kako bi mogao što češće da se dernja "KAKAV ŠUT"

  2. smesni smo bre.
    kakava kurac severna irska? oces da ides na evropsko prvenstvo ti se tu mucis sa nekakvom kurcevom severnom irskom?! ajde bre o cemu mi pricamo. sudbina ti zavisi od jedne jebene akcije.
    ajde bre mrs kuci majku vam jebem amatersku

  3. Jeste videli kako se Pantela zahvaljuje Radu Lackovicu sto mu je uslisio molitve :D

  4. Jeste videli kako se Pantela zahvaljuje Radu Lackovicu sto mu je uslisio molitve :D

    Наравно

  5. aleksandarkg
    гледаћу ја. толико сам скептичан поводом текме (јебига, верујем пижону, а он, као врхунски тренер, каже да су ирци, ипак, фаворити), али мислим да можемо да извучемо добар резултат. рецимо, 1:1, или тако нешто. лоололо
    не, дупла победа на наше данас (кладионичари сте, знате шта је), дакле негде 0:3, 1:4 би био леп резултат. да, немогуће, ал' можда нас и усере. :Д

    кога и ја зајебавам... 0-1 гол, мртва цела утакмица, па да их пљујемо после овде.

    Momak kobjasnio zadnjom rečenicom još prije 2 sata...

  6. Ово је курчина, реално.

    Две добре акције нисмо имали против СЕВЕРНЕ ИРСКЕ. Шутеви са дистанце целу утакмицу зато што не знамо да упослимо ову двојицу "нападача". И још се надамо неком пласману. Који пласман јеботе са овим сељанима, не можемо Естонце да победимо, а курчимо се да ћемо да играмо фудбал. И да се пласирамо, опет ће нас неке просечне репрезентације карати.

  7. Sakale decko kako mislis nesto da uradimo kad nam je trener zaostao u razvoju???

    Treba da igraju mladi igraci, a ne ovi invalidi..

  8. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=02&nav_id=539305

    Пази наслов јеботе ахахахха. Мора још неко, не може Пантела сам!!1

  9. Пеки, ја као твој бест френд (погле аватар) морам се сложити са тобом. Жонпију састављају тим, иако се пласирамо пући ћемо.

  10. Ajmo malo objektivnosti..Večeras je Srbija igrala najbolje od kako je Žonpi seo na klupu..
    (Ne znači da je igrala odlično)..Goša samo takav, odavno Srbija nije imala boljeg.. Rajković i Subotić objasnili kako se bije protivnik.. Kolarov probijao, Bane ostajao pozadi.. Ninković se stalno otvara, najviše se trudi. Stankelja igra svoju igru, neko voli neko ne voli, po meni igra isto ko u Interu.. Tošketa ja obožavam kao igrača, ali je preterao večeras sa šutevima.. Kuzman srednja žalos', onu dvojicu ne mogu objektivno da prokomentarišem da ga ebeš' ..
    Trener: ima ona Napoleonova: Bolje je da lav vodi magarce nego magarac lavove

  11. Slovenija izgubila, kurac zmajčiki! Srbija do Varšave!

  12. као што сам очекивао... или да их накантамо (да нас крене срећа и да сваки шут иде у гол, јер сам и мислио да ће да шутирају оволико), или да буде 0-1. мртво. говно од фудбала. говнурда. играли смо са северном ирском, и причамо о неким шансама! ма дај. у среду играмо са фаранима, и ту ћемо да дамо два гола, и да жалимо како смо пропустили три сасвим извесне прилике. додуше, мора се признати, вечерас је било боље него против естонаца (еј, естонци!), али... ма, да се не лажемо, више бих волео да не прођемо на европско првенство. обрукаћемо се много против неких дебилтаната (типа израел, малта, или ко год још прође на ЕП). жао ми само што ако овако наставе нећу да гледам утакмице са хрватима у следећим квалификацијама. погазиће нас јебено.

    монотоност. нешто што највише мрзим у фудбалу. ркћу сви кроз средину, па ако прође - прође. све више нам је бедан фудбал, а најгоре је што га ми и даље негде уздижемо, уз констатацију да има и времена и наде за боље. има курац.

  13. Ako može da učačkamo samo jedan šugav i da tako ostane do kraja.

    Fala, pjan malo...Mnogo sam lep i popularan danas.

  14. Pantelija odigrao jednu od boljih utakmica u nacionalnom dresu. Lane poboljšao formu, bio jedan od opasnijih. Kolarov i Šićto bili sjajni po bokovima, stim što je Tošić OČAJNO izvodio kornere. Stanković kao da nije igrao u II poluvremenu. Rajković igrao tekvondo, Ninković se mega-trudio. Subotić i Ivanović standardno dobri, Bane malo podbacio u napadu.
    Nije loše, može se do baraža sa ovakvom igrom.

  15. Od svega mi se najviše svidio sudija. Svaka mu čast kako je vodio meč.

  16. Северна Ирска је до сад примила 3 гола од чега су им 2 забили наши. Одвајкада Острвљани играју тврдо и против ових се неће нико наиграти ни у наредним утакмицама и наредних година. Данас, иако звучи отрцано, сви играју фудбал.

    Е сад наша игра. Имали смо скоро 15 шутева на гол и посед лопте око 70%. Одлични дупли пасови, продори по левој страни, шутеви, играли смо леп фудбал. Већина шутева је била опасна и ишла је у оквир гола. Ако не шутираш нећеш дати гол. Питајте ове из Шамрока. Ирци нису 2 пута прешли пола. Био је пад у игри почетком 2 полувремена али то је нормална ствар, нико не може да одигра целу утакмицу у истом ритму. Не може једна Барса а не српска реп.

    Када противник паркира бус испред шеснаестерца онда су шутеви из даљине логично решење, и ту нема приговора. Ви што сте шутнули лопту 2 и по пута на неком пољанчету немате право гласа и немојте да коментаришете оно у шта се не разумете. Не пљујте ни Пижона ни Пантелића јер овај други има веће срце а и фудбалско знање од вас.

    Заборавили сте очајну игру против Гане, једно добро полувреме против Немачке са играчем више када нас је Стојке спасао, и још пола доброг полувремена од Аустралије. Недовољно. А да, играч више против Француза у квалиф. кући и кукавичка са играчем више. Имали смо тада пуно среће.

    Кад се врате Вида и Красић биће још боље.

  17. Ne seri, ako Pantelić ima veće znanje od nas onda jebiga.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.