Фудбалска репрезентација Србије

  1. @necro

    A kog to dana mozemo da pobedimo Brazil? :)

  2. Najjace je kad su komentatori 2006te, prvo govorili Ganci, pa onda Ganjani :)

    Za mene su to, prosto i jednostavno, camuge :)

  3. Ja se samo Vladimira Stojkovića bojim.

  4. i ja, Slavk0, to je teška budala

  5. Србија - Пољска 0:0

    Боље издање наших играча у односу на меч са Новим Зеландом. Иако је у првих 30-ак минута Пољска имала теренску иницијативу(играчи се нису прилагодили на терен и на веома тешке временске услове), имали смо доста шанси, доста продора и са десне и са леве стране, као и неколико добрих покушаја за гол(поготово онај Пантелићев). Све у свему играли смо много боље, а као што сам и рекао услови на терену нису дозволили да се покаже више. Пантелић је промашио шансу утакмице, Красић и Јовановић су имали добре продоре по страни, касније је и Тошић имао пар добрих пасова, цела одбрана је била на веома добром нивоу, а Мрђа ме је веома позитивно изненадио. Најважније је да није било повреда.
    Мислим да би требало да покушамо да видимо како би функционисали Мрђа и Жигић у нападу.

  6. Brate, sve je to lepo, nego ovi naši napadači vola ne mogu da ubodu.

    Možda bi Mrđa i Žigić bolje funkcionisali kao što kažeš.

  7. Е је л' знате оно кад неко убаци лопту у петерац и онда одбрамбени играч мора да уклиже да је нападач не би угурао у гол, иако постоји шанса да ће је он сам тим уклизавањем угурати свој гол? То се Пантелићу никад не би десило. Постизање гола је за њега мисаона именица.
    Слажем се да смо били солидни, с обзиром на услове. Одбрана је први пут функционисала без Видића, што је велико изненађење и добар напредак.

  8. Па добро нећемо да критикујемо човека. Сваком може да се деси да промаши са 3 метра. :)

  9. Ма да је то само вечерас... Мора да су човеку хируршким путем одстранили осећај за гол. Мрђа је много конкретнији од њега. А Лазовић је први на листи за црвени картон, пошто мора на сваки досуђени фаул да одреагује, јеб'о га Кежман.

  10. Па то стоји. То нам је најслабији део тима(заједно са голманом), али ту нас Жигић извлачи због висине, али њему треба неки прави нападач који зна да искористи лопте које ће Жигић спустити(као нпр. Кркић).
    Је л' беше оно Лазовић добио црвени картон, зато што је показао судији да је луд?

  11. Радује ме да је Влада "Ја сам најбољи голман на свету али то нико не схвата" Стојковић добро бранио и пре свега сигурно. Кузмановић мршаво, мислим да је Милијаш много бољи поред Декија у средини везног реда.

    Красић добар као и увек, Лане одличан.

    Мрђа добар, Жигић није добио ни једну корисну лопту, Пантелић је велики део посла добро одрадио, али ако онако буде промашио у Африци, болеће остале курац па макар имао 16 других добрих потеза.

    Све у свему, по овој ливади и лошем времену, добра игра и види се да се момци чувају, беже од јачих дуела и евентуалних повреда максимално.

    Коларов мора испред Обрадовића на СП.

    Бога да молимо да се неко не повреди до првенства, без нпр. Красе, Ланета или Банета смо шупљи.

    још 11 дана, идемо момци!!!

    СРБИЈА!

  12. Зола, јесте.

  13. Ма да је то само вечерас... Мора да су човеку хируршким путем одстранили осећај за гол. Мрђа је много конкретнији од њега. А Лазовић је први на листи за црвени картон, пошто мора на сваки досуђени фаул да одреагује, јеб'о га Кежман.

    Ма Пантелић има највећу жељу тамо да нешто уради, али он изгори у тој жељи. У Ајаксу ретко кад промашује такве ситуације...

    А Лазовић је мамлаз, за оно ударање по леђима и глупирање код фаулова би добио црвени на неком такмичарском мечу.

    Зола, да, Лазовић је добио црвени против Француза у БГ-у.

  14. Лазовић не сме ни да помисли да уђе на текму у Африци. :)

    Добри су ови наши и то је то. Имамо сјајну одбрану и веома добар средњи ред, а напад ћемо некако да нагурамо.
    Мислим да ће у Африци у одбрани играти Ивановић - Видић - Суботић - Коларов, у средини Красић - Станковић - Милијаш - Јовановић, а у нападу ће бити Жигић сигурно, а поред њега или Пантелић или Мрђа. Стојковић може понекад да киксне, али то нам је најбоље што имамо, али свеједно није он толико лош голман. Тошић може послужити као прави џокер.

  15. Фале ти ту Луковић и Качар.

  16. Мислим да ће Антић пре дати шансу Коларову него Луковићу, али ће он сигурно почети једну утакмицу. А Качар ће улазити као замена, али мислим да неће он бити у стартној постави.

  17. Неће Суботић, Луковић је сигурни стартер поред Видића, то је 100%.

    Види овако, ја волим Пантелића, кул је он лик и све. Увек има жељу и био би најсрећнији да даје голове ко у Ајаксу, али он игра веома лоше у репрезентацији. Мислим, не увек. Одиграо је против Румуна добро, против Алжира и против Аустрије у гостима али осим тога он никад није на месту.

    Две утакмице против Фарских острва није дао гол, а требао је да напуни мрежу. Он увек касни, пада после сваког контакта, лоше се поставља и промашује све и свашта. Ово сад што је промашио НЕ СМЕ да се промаши на СП. НЕ СМЕ.

    Искрено, Мрђа је бољи у готово сваком елементу игре. Бржи је, продорнији (мада сам од Пантеле и ја продорнији), стално је ту да прими лопту.

    Жигић јесте слабо покретан, али он има велики утицај у игри у ваздуху, а уз то, како год да окренеш, стално даје голове за репрезентацију.

    Уопште ме не би чудило да пресече Антара и гурне неког у тим уместо Пантелића. Ако не Мрђу, онда Лазовића.

    Ипак, селектор најбоље зна. Шта он каже то је најбоље.

  18. Фале ти ту Луковић и Качар.

    Луковић је стартни штопер поред Видића, Качар је тренутно много слаб, само што се опоравио од повреде.

  19. Ја сам у потпуности задовољан свим оним што сам и видио (и што нисам видио!)
    Бићемо први у групи!

  20. .. а мого би Качар играти штопера. Може бити и замјена Ивановићу на десном беку ако се овај, не дај боже, повриједи. Дечко зна да игра на свакој позицији осим голманској.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.