Фудбалска репрезентација Србије

  1. bas smo zemlja puna pateticnih drkadzija.
    ja sam kriv.necu ostaviti tim na cedilu.ja sam general.izgubili smo bitku,ali ne i rat. stvarno je ovo izjavio sve.
    pokusava od sebe da napravi samokriticnog heroja.
    jos kada se na to kokeza i njegovo izvinjenje naciji...

  2. JEDNO BRDO A DWA UNIVERZOOMA

  3. ХОЋЕМОЛ ЈЕБАТ ЛИТВАНЦЕ ЧМАРИЋЕМ ОКО КУРЦА ВЕЧЕРАС???

  4. сад иде најгори сценарио:

    - катастрофа од текме, 4 шута укупно
    - дајемо гол из неког прекида/oдбитка/гужва у шеснестерцу, набијање јер ОПаСни сМо иЗ ПРекИда
    - дајемо други пред крај
    - украјина се отписује као лош дан
    - крстаја реафирмисан као марчело липи
    - пост толе кокезовска клика наставља да влада вечно
    - не одлазимо на евро али иМамо СоЛИднУ баЗу за слЕДеЋи ЦиКЛус
    - из репстације излази матић јер сМеНа ГеНеРаЦијА
    - избија рат
    - бивамо избачени из фифе и уефе
    - српски фудбал званично бива стављен ван закона указом савета безбедности

  5. само да се у следећем животу не родим у земљи чија је фудбалска репстација ОПАСНА ИЗ ПРЕКИДА

    јебем вам семе крваво

  6. kod nas je ok taj trend da ti prvi trenerski posao bude da vodis reprezentaciju.tako je i u mladoj.doduse,tu imamo dobar tim i znamo dobro da odigramo.samo sto nam pola tima ima preko 22 godine.sledeca u21 ce biti sklepana od svega i svacega.
    jebeni srbi zive samo do sutra.
    svim srcem uz siskuskase,stombergase i sabonise veceras.

  7. ФЕНО МЕНО МЕНАЛНО ИГРАШ МИ ТИ
    ФЕНО МЕНО МЕНАЛНО САМО НАСТАВИ

    http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/darko-kovacevic-krstajic-radi-fenomenalno/329406?fbclid=IwAR0kfPo_7Kbe2WQFPSMmehHYTH8RdL_UOR5UYO4XMeHAZohCzqpzUbUfWwU

    да, и у наредном периоду joш наших ,,фудбалских" ,,легенди" се приклања апсолутистичкој власти фсса и продаје душу интегритет част име за који динар и позицију у савезу. разочарење је скоро потпуно.

  8. Ajde ovo uvlačenje na stranu i sve. Ali ima nešto što jebeno ne kontam dugo vremena. Najbolji primeri, Đukić i Krstajić, Đukić, libero - 400 utakmica za ono vreme prejake Deportivo i Vanesiju, Krstajić, bek i štoper - 300 utakmica za Verder i Šalke, nijedan ni drugi jebeno ne umeju da postave odbranu kako treba.

    Razumem Muslina, Milojevića i još neke, bio je jebeni štoper, bek, zadnji vezni i cepa bunker. Ali ga bar kako tako dobro postave.

    Gledam ovo sa Ukrajinom, zadnji vezni ne postoji jebeno (kasni u odbrani, ostavlja rupe, kod prvog ili drugog gola rupa na 20 metara od našeg naznenog), ofanzivni bekovi nisu ni za kurac, nisu učestvovali u odbrani. 3-5-2 je sjajna formacija ali treba je uvežbati i treba trčati. Daje ti mogućnost da se braniš sa 6 igrača, ali i da napadaš sa 6 igrača. Ali opet, lenji droljavci antitalentovani na čelu sa magaretom neće, jebali su neke drolje pre toga verovatno pa im nije do fudbala.

    Jebeni Spajić rupčaga, 4 gola je sjebao, ne zna da isprati igrača, neće da blokira jebeni šut. Nekad mi se činio kao ok rešenje, ali je degen.

    Kolarovu treba nalupati šamare po ljomerskoj retardiranoj faci i izlomiti mu noge svaki put čim kroči u Srbiju zbog tolike kurobolje kad igra.

    Dmitrović je novi Ivica Kralj.

    A da, dobiće Litvaniju što kaže David i onda će opet da seru sa nekim loženjem.

    Posle će da dovedu Latata i onog Antića iz Dinamo Vranja da budu stručni štab.

  9. A kad su pa našim fudbalom upravljale moralne gromade, ne mora čak ni to... pristojne osobe? Ja ne znam, možda neko od vas?

  10. igrali smo kao kurac i kada nam je muslin bio selektor.
    ispao je mucenik i covek kome ne smeju da uguraju milinkovic savica.ok je tu ispao.necu i jebite se.da je ostao isto bi ga duvali.krstajic je splacina koja nema integritet i sisao bi kurac kokezi za dz.
    bukvalno ceo taj savez i klupa reprezentacije deluje kao da su ometeni u razvoju.jos kada progovore i pocnu jedni druge da hvale mentalno zdravu osobu oblije znoj.
    ili su se uvukli na funkcije,pa nece da seru po sami sebi ili su picke pa nece po krstaji jer im je bio saigrac.gotovo niko ne kaze da smo kurac od ovce i da se molimo da nikada ne dobijemo kosovo jer ih ne bi pobedili.

  11. Plan Srbije je da se kvalifikuje na prošireno evropsko prvenstvo 2052. na kome će osim svih evropskih zemalja učestvovati i države zapadne Azije i severne Afrike

  12. Al čekaj nemoguće da u tom savezu ima toooooliiiko keša pa se svi otimaju tamo da rade

    1. Nemamo brend
    2. Nemamo lepe dresove koji bi kupovali i mi i stranci
    3. Nemamo posetu
    4. Ne otimaju se baš jake kuće da nas prenose u nekom prajmu itd.

    Odakle tu tolki novci da bi masa gmizavaca sportskih poletela tamo da radi da uvuče dupe. Molim pojašnjenje

  13. Kad Srbija (kao država, a ne repstacija) izduva za Evropu, a onda nas se odreknu i Rusi, kakve su šanse da postanemo azijska država? Imamo korektne ondose sa Kinom i onim Tažiuzbekirgikazahstanima, pa samo razmišljam. Kapiram da bismo se (sad natrag na fudbal) sa Iranom i Kinom klali za treće mesto, dok Japan i Koreja igraju finale. Mnogo bolje nego da nas redovno jebu ove zapadnije bivše sovjetske države.

  14. ljudi se posle kinte loze i na moc ili na to da budu bitni(ostanu,postanu,nastave...).ne verujem ja da je kovacevicu motiv kinta.siguran sam da je dovoljno zaradio.siguran sam i da nece odbiti ako moze negde da se uzmuze jos.krstajicu,djorovicu,kovacevicu...para ne treba.mogli su da sede na nekoj plazi i da kuliraju do kraja zivota.ovako se igraju funkcionera i trenera.neki i nemaju para,pa se grabe tamo da rade.kokeza ima facu kao neki konjokradica iz vestern filmova tako da verujem da je njemu motiv da otima i da nadomesti svoj peniscic time sto ce se tripovati da je neki funkcioner i da zna.

  15. igrali smo kao kurac i kada nam je muslin bio selektor.

    Ne poričem, ali mislim da ne bismo primili baš 5 komada. bilo bi 1/2 - 0 i to je to, nije baš tolika blamaža.

    Tywin Lannister
    Al čekaj nemoguće da u tom savezu ima toooooliiiko keša pa se svi otimaju tamo da rade

    1. Nemamo brend
    2. Nemamo lepe dresove koji bi kupovali i mi i stranci
    3. Nemamo posetu
    4. Ne otimaju se baš jake kuće da nas prenose u nekom prajmu itd.

    Odakle tu tolki novci da bi masa gmizavaca sportskih poletela tamo da radi da uvuče dupe. Molim pojašnjenje

    Daje država pare za plate koje su korektne, mogu da se ugrađuju za procenat od transfera i od toga što neki plaćaju da igraju, mito i kurčenje. Pazi, kada imaju kinte neki levi likovi koje nesrećom poznajem, tipa lik je neki ''koordinator ili delegat za mlađe kategorija za oblast južnog banata''. Tako neka leva funkcija, lepo uzima mito od ambicioznih roditelja, ima keša, par kuća i stanova i vozi nov A6.

    A svi traže kintu, pa ako im ne daju, onda kenjaju kao Pižon Misimoviću da je predebeo itd.

  16. Ono što mene buni malo, zar neigrasmo mi pre jedno 3 godine (neke 2016./2017.) recimo beše neku prijateljsku protiv Ukrajine? I zar nas i tad ne potukoše 3:0?

  17. Пукли 2-0, из неког пенала, слободњака нам дали гол на крају, нама играо Б тим тада, тј. сви који нису играли против Велса квалификације пар дана раније, напред нам били типа Тошић, Катаи и неко из домена Шкулетић/Стојиљковић/Павловић, заборавио сам ко....

    Sanitarni čvor
    kod nas je ok taj trend da ti prvi trenerski posao bude da vodis reprezentaciju.

    Није ни то толики проблем ако је играч типа Пирло или Шаби Алонсо, за којег знаш ако постане тренер да ће бити добар, има солидно примера раније и данас и са репрезентацијама и са клубовма да дебитанти кидају, друга ствар је што Крстајић још увек не показује потенцијал доброг тренера и што је лику пало на памет да експериментише против екипе од које не само да имамо све поразе, већ екипе којој ни гол до сад нисмо дали.... Није ни он најгори што нас је водио (Ћурчићу и Савићевићу мислим да нико не може да присмрди ту), ал' јебем ли га није ваљда критеријум - па није ни он толико лош....

    Гвардиола и Мурињо заједно да нас воде исто би срање било, имали смо ми и сасвим пристојна тренерска имена па је увек била иста прича као и сад, играче је или болео курац или се савез понашао као и увек (узму мало новца за себе, нешто више за актуелну власт (као и у Звезди и Партизану), а овамо шта остане, а конкретно се на развоју фудбала не ради ништа), за Бошкова је играче болео курац да га слушају, Антић се више свађап са савезом, мање са играчима итд....

  18. Па јеб'о те плејмејкера крштеног не можемо направити (играчи као Тадић су изузетак, не и правило), код клинаца предњаче физички доминантни играчи и даље....

  19. pa obicno je bolje kada prvo vodis drugi tim unterhahinga nego odma reprezentaciju.i to jos na svetskom.kada su vec oterali muslina,nekako je bilo logicno da bude neko od pomocnika.jedini je problem sto je krstajic tolika slina da se ni za sta ne pita.
    da,tesko je pomoci nekome ko ne zna,ali je bolje imati nekog ko zna da mu objasni,nego krstaju koji ceka da mu kazu sta da radi.nadam se da ce nas dobiti litvanija kako ne bi vise gajili iluzije.i da raja vidi koliko su pajseri ovi iz saveza kada postave pericu ognjenovica za novog selektora.ili u tom rangu nekog.

  20. Па јеб'о те плејмејкера крштеног не можемо направити (играчи као Тадић су изузетак, не и правило), код клинаца предњаче физички доминантни играчи и даље....

    Pa za to ti trebaju inteligentni momci, ja od kako znam za sebe fudbalom se bave balvančine ograničene i apsolutni intelektualni mediokriteti, naravno iznikne tu poneki izuzetak al on odustane zbog fakulteta, i tu se nastavlja i tvoja konstatacija da se uvijek ganjaju oni ultra fizikalci međedi od malena. I to funkcioniše do seniora, i to je tako u svakom jebenom sportu kod našeg naroda. Ganjaju se neki rezultati u uzrastu od 5 do 8 godina, umjesto da ga uči osnovama, da ga nadograđuje iz godine u godinu da sa 16 godina bude naučen tehnici pa tek onda da krene da se krlja, kod nas se ganjaju oni najveći da bi se dobijale utakmice u jebenoj ligi pjetlića.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.