Фудбалска репрезентација Србије

  1. Žao mi Vlahovića i još nekih koji stvarno imaju potencijal da budu zajebani igrači, ali na reprezentativnom nivou su osuđeni da igraju za ovu raspalu dolinu plača od zemlje.

  2. Ето брт, а ја не знам ни ко је Влаховић веруј ми и туки ме боли.

  3. Mogu li Orlovi do finala?

  4. стрим сајт неки плс

  5. Pratimo veceras. Generalno me od vremena boleo kurac za reprezentaciju, ali sad mi se nesto poslozilo. Trener nije odvratan, ona tipicna niska jajara bez uverenja koja ganja pare (kod cigana otisao samo jer su mu dali vise para od Partizana sa kojima je imao predugovor), grobari nose napad i odbranu, ciganske njuske koje igraju nisu one odvratne, izbuseni su u savezu.. dakle moze da se gleda. Napred Srbija.

  6. irska izgubila od luksemburga kod kuce, idemo u baraz, mozda i direktno ako ne izgubimo od ciganja u portugalu

  7. Luksemburga se ja plašim, nisu više nivo San Marina i tih govana, imaju solidnu generaciju i onog crnca Žersona, sjajna prilika za jedan stari dobri srpski fudbalski choke

  8. Imaju i po par šiptara i par balija u timu, čistokrvni luksemburgđani
    a sutra Zlatan na kosovo stiže

  9. Meanwhile in Republika Šumska

    Милуновић-Дегенек-Панков су свјетска класа за штоперску линију Србије.

  10. A najžalosnije od svega je što stvarno i jesu klasa kad se uporede, ova trojica su toliko neuigrani i užasni da je to neverovatno. Svaki put kad Mitrović ili Milenković krenu da glavom izbiju neku dugu loptu ona ne ide našim igračima, ne ne, to kao da se od drveta odbila pa samo što dalje od svoje polovine da je izbace. Jedino ovaj Pavlović nekad bljesne pa iznese neku loptu onako jebački al džabe kad ili niko drugi ne isprati taj trk i ne ponudi se da primi loptu, ili se panjina jednostavno zakuca u protivnika sa sve loptom. I nisu samo oni krivi naravno, Gudelj i SMS ne prilaze po loptu skoro pa nikad, nisu to radili ni Račić ni Lukić, pa ni Maksimović, i onda su ovi primorani ili da vraćaju Dmitroviću ili sami nešto da izmišljaju nekim dugim loptama. Koncepcija nula, igra s loptom nula, trčanje i otkrivanje veznih igrača nula, to je sve po običaju na to sam naviko.

  11. Zašto Milinković igra desnog beka, to je pitanje. U štoperskom paru sa Pavlovićem je najperspektivnija linija u Evropi. I opet je sasvim korektno poluvreme odigrao, ako se uzme u obzir da je napad Portugala verovatno najjači trenutno u Evropi.

    Jebena struka deset godina ne može da napravi desnog beka, svaka utakmica druga odbrana. Nek naturalizuju nekog jebeno na desnu stranu kad su nesposobni i imaju štoperski par za deset godina.

  12. Milenković misliš, i igrao je desnog štopera u liniji od tri štopera. I kakvo crno korektno jebote Žota pored njega dva gola glavom dao, Žota visok metar i žilet ovaj skoro dvometraš, užasno je procenio onaj prvi centaršut, kod onog drugog ajde da kažeš nije bio blizu njega toliko ali opet, i za to je kriv, zalepi se za njega ne odvajaj se majmune gde gledaš. Potpuno si u pravu kad kažeš da nemamo krštenog desnog beka, zato se i tripuje svaki novi selektor da smo Juventus neki pa igramo 3 štopera i 2 wingbeka. Lazović teško da bi mogao da igra klasičnog desnog beka u formaciji sa 4 odbrambena. Inače Milenković često u Fiorentini ume da odigra desnog beka, i to skroz solidno što se defanzive tiče, ali ne ide da ti lik od 195cm igra beka. Tako da jebem li ga, bez pravog klasičnog desnog beka bolje da igraju ovako.

  13. bukvalno desni bek bio

  14. kojih 10 godina ustvari, kad se setim da nam je jebeni Rukavina bio tamo..

    Lazović sasvim korektno prvo poluvreme, ali nije on svetska klasa

  15. bukvalno desni bek bio

    E jebiga sad, ko je onda bio levi bek po tebi? Milenković je igrao desnog štopera i verovatno je imao instrukcije kao i Pavlović s leve strane da krene u prostor ponekad kad imamo posed, jedini skroz defanzivni štoper je bio Mitrović. Takva formacija zahteva da levi i desni štoper budu baš baš tehnički spretni i potkovani, tako da igraju nekog hibrida između štopera i beka, vido sam baš danas da su počeli takve igrače da zovu Elbow back, to radi Azpilikueta u Čelsiju, Tirni ponekad u Arsenalu, Danilo u Juventusu.

  16. Ne to mogu ovaj samo Srbi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.