Фудбалска репрезентација Србије

  1. Mogu da se kladim da bi bilo ko od onih koji su cepali malo menadzer na kompu, vodilo bolje reprezentaciju od Pizona.

  2. Ne slažem se sa tom konstatacijom.

  3. Пижон је добар тренер, не одличан али добар, свако ко мисли да би боље водио репку са стажом на менаџеру, нека настави да игра менаџер.
    Једина фрка ми је синоћ била када је извео Красића, мало нерезонски потез, 1:1 и оно боли нас патка дал је икс или изгубљена и он вади колико толико нападачки настројеног Красића.
    По мени можда неко из везе да је изашао, па чак и да је Сутобића извадио било би више логично него Красића.
    Све у свему солидна игра, ништа више нисам ни очекивао, јеботе играли су против Италије а не против Мадагаскара.

  4. Igra li Vidic u Sloveniji?

  5. Idi bre Dube u kurac! Ne podsećaj nas na to jebeno prokleto ukleto prvenstvo, već mi pritisak skočio 300%!

  6. Ne podsjećam na prvenstvo, nego na dobro odigrane kvalifikacije. I sada, gore ne može, a opet imamo sve u svojim nogama. Šteta što nisu ovjerili baraž u Beogradu, ovako se moraju cimati do Slovenije.

  7. Ma idi bre čoveče, gubimo od Estonije, Pižon selektor, Tole predsednik Saveza. Ne znaš šta je gore. Ali ja ti kažem, znaš kako bih se smejao da odigramo x sa Slovencima, vrištao bih. Jebeni slepci. Mada ne verujem ni da se Slovenci nešto oduševljavaju što nemaju ni teoretske šanse za baraž. Ali njih boli kurac, žive u normalnoj državi.

  8. Pa izgubili, jebi ga, desi se svima. Sa Italijom su odigrali solidno, takvom igrom bi trebali Slovence da zgaze. Ne zato što Slovenci ne znaju da igraju, nego zato što nemaju šanse za prolaz, a njihovi navijači neće doći u velikom broju. A tu je i naš inat :)

  9. Mislim da je bolje da ne dobijemo Slovence,jer cemo onda doziveti blamazu od Crne Gore ili tako nekog,sto ce se pamtiti godinama...ovako lepo ispadnes,pustis Estonce da ZASLUZENO igraju kvalifikacije,otpustis govna,oteras jos veca,i krenes u normalnu pricu,i sa ovim igracima i talentima koje imamo,odes na sledece Svetsko kao prvi u grupi... Ja obozavam fudbal,i idem na sve nase utakmice u Bg-u,ali jednostavno,to nije to... Gledam i ne radujem se,gledam tugu od igre,izmene,igrace koji se pozivaju... Koliko god smo losi,uvek sam nas uzdizao,ali vise ne mogu. Ne mogu da trpim golubara na klupi reprezentacija koja ima igrace da bude u top 10 godinama na listi, i da dogura do cetvrtfinala svakog prvenstva,a da gubi od Estonije kuci,da ne moze da dobije Italijane koji su go kurac od onoga sto su ranije bile,i plus im ne treba,koji daje izjave od kojih me hvata transfer blama...,.

  10. Ja sa italijanima nisam ni gleda aukurac kad oteraju onog klovna sa klupe onda ću ih gledam

  11. Sa Italijom su odigrali solidno,

    Dube,u trenutku kada Estonija okrece,a oni znaju za to,jer je gosn Zonpi sam izjavio da ce pratiti sta se tamo desava, nas Pirlo do 30 i kusur godina vrti ko mlade majmune, a nasi ispucavaju loptu u aut. I umesto da poslednjih 15 minuta stisnes muda i krenes u napad,dobijes zabare i da te boli patka za Slovence,mi se branimo. Ja ne znam da li neko sem mene primecuje koliko lopti su dodali Krasic,Tosic i Jovanovic kad je usao. PA pizda vam materina,nek' vam kupe loptu,pa je nosite kuci. A goluba boli picka da ima kaze nesto. I onaj gol sto smo dali je sreca da ne postoji veca... Katastrofa nam je igra,i svaka iole ozbiljnija repka ce nas odrati kao mlade majmune.

  12. Nisam bio ni na jednoj utakmici u ovim kvalifikacijama. Lakše mi je kad ih gledam na tv, valjda zato što se tako manje razočaram. Treba nam neki trener koji će da ih vodi bar 2 ciklusa, a onda da se postavi ovaj što trenira mlade, što je bio u CZ kratko.

  13. Katastrofa nam je igra,i svaka iole ozbiljnija repka ce nas odrati kao mlade majmune.

    Италија није та ИОЛе озбиљна екипа? Добро.

    Игра уопште није лоша. Прво, репрезентација никада није играла онако добар пресинг. Па бар 10 лопти укупно су Италијани морали да избаце у аут или упуте напамет ка нашем шеснаестерцу. Друго, нема оних дугих нерезонских лопти као у време Михајловића и његових следбеника. Играмо од ноге до ноге и не знам шта више хоћете од реп!? То су наше реалне могућности. Ко ово не схвата нек навија за Шпанију, они увек газе и пуцају на прво место.

    Једино, фалио је Нинковић са убацивањем у средину из другог плана али играмо против Италије, нико, али НИКО се никад против њих није наиграо нити играо како је желео. И гледајући састав нису играли никакви анонимуси већ све одлични играчи. Ко прати фудбал зна о чему причам. Овде не рачунам ове познаваоце што играју ПЕС само са Барсом и МУ или цепају менаџер са Звездом и играју вазда финале ЛШ.

    Утакмицу са Естонијом Жонпију не рачунам јер је прва, ко да је и имао времена да нешто промени и утиче на нешто. Ваљда су играчу били у жалости за Антаром. Утакмицу са ИТАЛИЈОМ у ИТАЛИЈИ не рачунам јер је тренер био Богданов. Њему на душу и осталима који су онај сценарио изрежирали.

    Дакле, без те две утакмице Жонпи има скор 3-2-0 уз сасвим солидну игру.
    Ово не причам јер желим да браним Петровића већ зато што желим да браним ове момке који играју за ову земљу и дају све од себе. Ко то не види слеп је код очију. Ко мисли да може боље широко му поље!

    Мислим да су се сад опекли и да им више неће пасти на памет да гледају у туђе двориште и чекају да их други пласирају у бараж.

    Ајд' репрезентативци сад сам вас подржао и нахвалио до неба а ви победите Словенце и немојте да ме демантујте да вас не бих сачекао на аеродрому са тону динамита.

  14. Tumbakovic na mesto selektora.

  15. Ја за Ђенову кривим Пижона и Толета. Да нису били упорни и да терају инат већини навијача у Србији и већини репрезентативаца, не би за утакмице са Естонијом и Италијом звали оног јањичара, Мустафу. Због тог идиота смо и изгубили бодове. Да тај идиот није играо имали бисмо 6 бодова више.

    А и сумњам да можемо да победимо Словенце сутра. Иако сам по природи непоправљиви оптимиста, некако нисам сигуран у нашу победу. Ми Словенце никад нисмо добили, увек смо играли нерешено, а и кад нам је 2001. била потребна победа против њих у Београду, ми смо играли само 1:1. Словенци су после отишли у бараж, а после и на СП у Јапану и Јужној Кореји.

    Ако Пантелић не уваља неки гол као против Ираца, не верујем да можемо да победимо другачије. Једноставно, толико ме је она незаслужена победа Естоније против Северне Ирске бацила у неки бедак, да сам помало и равнодушан пред сутрашњу утакмицу.

  16. Ја за Ђенову кривим Пижона и Толета. Да нису били упорни и да терају инат већини навијача у Србији и већини репрезентативаца, не би за утакмице са Естонијом и Италијом звали оног јањичара, Мустафу.

    Дечко да те питам једну ствар користећи методу капс лок : КО СУ НАВИЈАЧИ ДА СЕ У ИЈЕДНОЈ НОРМАЛНОЈ ЗЕМЉИ А ДА НИЈЕ СОМАЛИЈА И ГАНА ПИТАЈУ ЗА САСТАВ ТИМА!? КО ЈЕ ПИЖОН ДА СЕ ЊИМА ПРАВДА!?

  17. Jebeno...

    Nadam se da će Slovenci biti u bedaku sutra jer nemaju nikakve šanse, pa neće valjda igrati oni najjači igrači.. Nama je izgleda najveći problem neigranje Kuzmanovića i dosta malo prilika za Pantelu..Kuzma je jedan motor ekipe i od svih igrača reklo bi se da je u najvećoj formi..Ako ponove igru protiv Italije do 60'tog minuta verujem u pobedu..
    SRBIJAAA!!!

  18. Прво, Мустафа није био ни заслужио да буде позван у репрезентацију, а друго, ако је у питању мир у екипи и на трибинама требало би онда уклонити све ствари које би могле да направе проблема репрезентацији.

    Толе није смео да мења Антића и очекивано је било да навијачи буду незадовољни. А за Ђенову су криви ФСС и италијанска полиција. Да су сви реаговали како треба, Иван Богданов не би ни ушао у Италију.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.