Фудбалска репрезентација Србије

  1. Nisam verovao u pobedu, ali kako se blizi utakmica postajem sve optimisticniji.

  2. Johni..

    Pa tog Mustafu je Antić i pozivao kad nije imao kluba..Žonpi ga je zvao kad je konačno našao klub..

    Толе није смео да мења Антића и очекивано је било да навијачи буду незадовољни.

    Nemoš ti ono nazvat nezadovoljnim navijačima. Ono je STOKA!!!

    А за Ђенову су криви ФСС и италијанска полиција. Да су сви реаговали како треба, Иван Богданов не би ни ушао у Италију.

    Dakle, ti si rekao u prenesenom značenju "NIsu smeli da ih izazivaju".. Slažem se da je kriva italijanska policija. Ali možda pre carina, što im je uopšte dozvolila da udju u Italiju.. Da su hteli da se meč održi on bi se održo..

  3. Прво, Мустафа није био ни заслужио да буде позван у репрезентацију, а друго, ако је у питању мир у екипи и на трибинама требало би онда уклонити све ствари које би могле да направе проблема репрезентацији.

    Опет питам КО КАЖЕ да није заслужио? КО КАЖЕ!? ТИ? Богданов? Пера из Кикинде? Миленко из Краљева? Во имја Оца.
    Ви се питате наравно, ви сте компетентни.
    Ви одређујете ко прави а ко руши мир у репрезентацији.

    МОРЕ....

    Ако икад сретнем Пижона пружићу му руку јер водити репрезентацију чији народ овако размишља - Бога ми за то требају петља и живци. Јесте да је мутав и да се црвени кад прича али нема везе. Жонпи, имаш пиво од мене.

    Толе није смео да мења Антића и очекивано је било да навијачи буду незадовољни. А за Ђенову су криви ФСС и италијанска полиција. Да су сви реаговали како треба, Иван Богданов не би ни ушао у Италију.

    Дечко, ако ти ово стварно мислиш онда ок, мислим, ко сам ја да ти разбијам илузије. Само напред.

  4. лепи поздрави љубитељима фудбалске игре! сасвим сигурно добијамо словенчеке. не кажем то зато што се разумем већ јер је тако договорено. надам се да вам нисам упропастио вече тиме што сам вам већ обелоданио исход сутрашње утакмице.

    сретен

  5. hvala сретене

  6. Играмо од ноге до ноге и не знам шта више хоћете од реп!?

    Sta hocu? da kao pod Anticem igramo leprsavo,i stvaramo protiv bilo koje reprezentacije GOL SANSE. Mi to protiv Italije nismo imali,i najbolja prilika nam je bila kada je Kolarov sutirao slobodnjak. Nemoj da me pogresno shvatis,jer pratim reprezentaciju od kad znam za sebe,i idem na njene utakmice otkad znam za sebe,i nagledao sam se za te godine svakakvih selektora,katastrofalnih igara,itd... ALi ono sto smo igrali u kvalifikacijama pred Svetsko,i kako smo nesrecno realno ispali sa tog Svetskog,jer jelte,kad promasis 10 sansi,normalno da ce da te kazne,i ovo sada? Pa to ne moze da se poredi jedno sa drugim. Naravno da ce da igraju od noge do noge,kad je vecina njih fudbaler vise klase! To sto nemamo taktiku,i ne secam se,ali stvano se ne secam kada smo izbacili spica 1 na 1 sa golmanom,to nema veze,nego se ide na centarsut Pantelicu sve vreme,i pokusava sutevima iz daljine,pa ako udje,udje... Ova igra je golo govno,i Italijanima da je trebalo,zgazili bi nas kao poslednju gamad!

  7. Ја нећу ни да гледам. Пишам се по онаквој репрезентацији. Можда звучим прегрубо ал док се не промени став играча и још неке ситне ствари као што су рецимо Жонпи, ја репрезентацију Србије не гледам. Пре ћу да играм кантер преко нета са људима које не познајем сутра увече но што ћу да потрошим и минут времена на онај фудбал. Ко их јебе нису ни заслужили. Од мене толико

  8. @SiM: Ја ти понављам: Иван Богданов је могао бити спречен да уђе у Италију, али као да је неко свесно направио пропуст. Хулигана ће увек бити, али ако полиција ради свој посао, неће бити проблема. Јеси ли видео шта су радили Грци и Хрвати у петак? Оно што је Богданов урадио је ништа наспрам оног што се дешавало у Грчкој.

  9. I koji kurac stalno pricaju po novinama da sledecu kidaju?
    Nemamo pokrice za takav stav.

  10. Biće golova večeras.

  11. Gledaću ih, i pored toga što mi kidaju živce...

  12. Tako je, obavezno navuci Kejhilov dres, on nas je sahranio u Africi :D

  13. Od kako je počelo ovo šizenje ja prosto obožavam kad Pantelić igra...

  14. E ono je bio crnjak a najgore je to što je fudbal tj, 'soccer' u Australiji osma rupa na svirali :) Oni više gotive sportove u kojima najlakše možeš nekome da polomiš kosti npr. Australijski fudbal i ragbi. I izgubiti od jedne takve reprezentacije... Ja maltene ni ne znam ko im igra :D

  15. PANTELA DAJ GO - FIKS DANA...

  16. Квота да Пантела даје гол 1.05

  17. Ima Kolarov da ga zavalja, red bi bio.

  18. Krasic ili Tosic daju gol... bar se nadam :)

  19. Пантела але ја лудо волим те знај да уз тебе ја сам све до победе!
    Ако треба ја и живот ћу да дам цео свет нек зна да Пантелу волим ја!

    Пантела але але але але Пантела але але але але

  20. NEMA PANTELE, LEBAC TI JEBEM... ISPADAMO LADNO... ŽONPI ODLAZI!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.