Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ovaj lik SiM je objasnio neke stvari...

  2. To za neresen rezultat da nema bodova, to je totalna nebuloza.Jeste da neke ekipe bas da naprave autobus ispred gola ali ipak i to je nacin igre, defanzivan, kao sto i ovi njihovi protivnici igraju ofanzivan fudbal tako treb da postoji i defanzivan.

  3. Поента је да - СВАКА ЧАСТ било коме, али ВРЕМЕ ИДЕ па су и Пеле, Марадона,
    Жигић и Милоје Бабић времешни нападач Палилулца већ дали свој максимум свако у своје време , зато велико ХВАЛА на свему али ДОСТА ЈЕ, време је за неке НОВЕ клинце.

    Ако СТВАРНО мислиш да у следећим квалификацијама треба да нам игра НАПАДАЧ који има 31 ( ТРИЕС' ЈЕДНУ ГОДИНУ) годину онда си стварно промашио подфорум и молим те да се вратиш коментарисању вести са Новаком Ђоковићем у главној улози.

    Što se pržiš izloženi? Idi na tribinu pa se tamo deri sa svojim kaps lokovima, i teorijama koje kurcu ne valjaju. A Đoković neka ga tebi, kapiram da ga drkaš na njega.

  4. Играмо тамо зато што се одржава међународни конгрес фудбалских менаџера и наркобосова "Играј за живот да те не закопамо у пустињи 2011".

    Едит: радионица на тему "Прање новца преко фудбалског савеза".

  5. A što je u našem narodu ukorijenjeno vjerovanje da je starije uvijek bolje od mlađeg? Zašto ne bi mogao igrati momak od 17 ljeta?

    У нашем народу?! Кол'ко знам, ни Снајдер, ни Меси, ни Кристијано Роналдо, ни Ћави, ни Инијеста, ни Кака, ни Робен, ни Рибери, ни Гомез, нико од њих није са 17 година био у протоколу, а камоли у првом тиму са 17 година, а то су ипак једни од најбољих играча данашњице.
    Задњи који је пикао са 17 у првом тиму репрезентације је био најбољи играч свих времена, Пеле, а Марковић сигурно нема ни пола таквог талента, а о умећу не желим ни да говорим.

  6. Ne može da igra još za prvi tim. Pa da se digne nakon dvije utakmice i da se sjebe fin talenat. Ne može!! Nek guli u mlađim kategorijama, doći će vrijeme za njega. Meni je mnogo drago što se Boško Janković vratio u reprezentaciju, a i Kačar je opet tu. Krivo mi je malo što se Basta nije vratio, al ujeba ga povreda, a eto i Tadić izosta sa spiska. Ali samo neka oni igraju dobro u klubovima, ne može njihova dobra igra proći nezapaženo. I samo igrače koji su u formi u klubovima treba forsirati. Dosta više igrača sa neograničenim kreditima.

  7. Kad je mogao Krkić da se uvali između Inijeste i Vilje, može i Marković i ovi naši klinci umjesto ovih ojebina pa da je zvijezdan sa neba.

  8. Jest se uvalio svaka mu čas'

  9. Većina ovih igrača koje je Gešihte naveo debitovala je za reprezentaciju sa 19 ili 20 godina. Ako idemo tom logikom, Marković će biti zreo za A tim kroz dve godine...

  10. Jebiga, Krka nije uspio zato što mu nisu dali da igra. Ali njima se može da im supertalenat propada zato što ih imaju pregršt i uslove da ih i dalje prave. Mi nemamo i ne smijemo dozvoliti taj luksuz.

  11. Daj ba skočko kakav Krka kakav kurac ? Mnogo ih je prošlo Barsine škole i na kraju karina. Dos Santos je najavljivan kao novi Ronaldinjo a sad ne znam gde je taj dečko... Ono šo oću da kažem, reprezentacije nije i ne treba da bude poligon za dokazivanje nekog za koga se smatra da je talenat. Ako on sa 17 godina jebe keve sa igrom i daje pregršt golova oke, nek igra. Ali ako je on samo talenat koji, koliko sam ga gledao, ni u Partizanu ne pokazuje sad bog zna šta, onda ne treba da igra za reprez...

  12. Nije bitan sad Krkić ni Marković, bitni su svi talenti, bogamu, svi redom kukaju kako talenti bježe i propadaju a niko tim talentima ne da šansu. Tu je problem. A zoveš Mrđu i Veseljka Trivunovića.

    Zagovornik sam stava da se seniorska reprezentacija rastjera, da se puste ovi klinci iz omladinskog pogona i šta nam bog da. Uz Žigaru, Pantelu, Kuma i ekipu teško da se šta više može uraditi.

  13. Ne znam da li pratiš baš te omladince koje hoćeš da ubaciš.. Većina njih ima onaj Baloteli sindrom (Djuričić, Šćepović, Aleksić..)..Nijedan iole priseban selektor ne bi izbacio Kolarova, Kuzmana, Subotića, Ivanovića i još neke koji treba da budu kostur tima. Selektor je, složićeš se, najbitniji. Bilo bi do jaja da je neki stranac, po mogućnosti švabo, da im se najebe matere sa disciplinom, ali džaba mi sve pričamo kad čika Tole menja tapete u kancelariji 5ti put...

  14. Ma ljudi ja ne znam ko uopste moze pomisliti da Markovic sada moze igrati za reprezentaciju?! Mnogi talenti su propadali i mnogi ce propasti ako se ovako nastavi raditi. Oni su propali, jer su prerano pusteni u vatru, u inostranstvo. Ja sam za to da se zabrani (sto je vjerovatno nemoguce) odlazak mladim igracima dok ne napune 25-6 godina, kako bi se jacali domaci klubovi i liga, jer je to jedini nacin i osnov da formiramo jaku reprezentaciju. Poziv u reprezentaciju mnogima pomogne u karijeri, tako da to treba raditi pametno, stvarati igrace za reprezentaciju. Ako niste primijetili, jake evropske ekipe kao sto su Njemacka i Holandija uopste nemaju smjenu generacija sto je njihova velika prednost u odnosu na recimo Brazil i Argentinu, jer oni stvaraju igrace za A tim od samog pocetka. Vazno je da igrac prodje kroz omladinske selekcije, da se njegov razvoj planira i da se na kraju pozove u prvi tim. Naravno, potrebno je da se ti talenti uvode u ekipu, a ako bih nekoga izdvojio, trenutno bi to bio Filip Djuricic.

  15. Šćepović nije bio talenat ni sa 16 godina, znamo ko plaća da se on prozove talentom. :D

  16. Da se nadovežem na ono što je macho gore rekao vezano za propadanje mladih talenata koji su prerano gurnuti u vatru. Tipičan primer takvog igrača je Rojston Drente koji je pre para godina isto tako gurnut u vatru, bio veliki talenat koji je obećavao, prešao u Real iz Fejnorda, a danas je prosečan igrač, igra za Everton, a imao je potencijal da bude bolji od Davidsa!

  17. X puta sam čuo tu komunističku glupos' da igrač ostane do neke 26 godine. Pa nismo Severna Koreja majku mu.. Treba se uzeti primer Rumunije.. Realno, oni su antitalenti za fudbal, i sa onakvom budžetom i stalnom igrom u ligi šampiona, igrači su im manje vredni od naših (u ligi).. Neko će naravno pokupiti kajmak od privatizacije, ali to je jedini izlaz..Pa neka bude najbolji klub u zemlji npr Spartak Zlatibor a tamo neka Vojvodina propadne zbog loše privatizacije, koga briga..I kad je klub stabilan onda može sam sebi da odredi da li će prodati tog novog Piksija Herenvenu za 250.000 ili će čekati da ovaj napuni 21 i proda ga 10 milki...

  18. Ajte, sad, nabrajajte propale talente.

    E, kad završite, počnite nabrajati one koji su bljesnuli i ostali da sijaju.

  19. Što se pržiš izloženi?

    Ичер зеб.

    Idi na tribinu pa se tamo deri sa svojim kaps lokovima, i teorijama koje kurcu ne valjaju.

    Капс лок сам искористио само да скренем пажњу на оно што је битно јер си већ једном омашио поенту к'о Видић пенал па реко' да се не пређеш опет. Иначе, на трибини сам у задње редован к'о Џенан на Фристајлеру, немам времена.

    Битно је да је твоја теорија и виђење квалификација у наредним годинама са нападачем који има 31 годину и трчи као да вуче приколицу пуну лубеница ваљана.

    A Đoković neka ga tebi, kapiram da ga drkaš na njega.

    Надам се да схваташ какву си глупост написао и да се искрено кајеш због тога.

    Сад ме извини, идем да гледам Новака.

    X puta sam čuo tu komunističku glupos' da igrač ostane do neke 26 godine.

    Oпет најбоље успехе смо остварили управо у периоду када је то правило важило. Наравно, гледајући из ове перспективе увести слично правило изгледа ненормално мазохистички.
    Решење је је једноставно а опет, за сад, недостижно: Прибавити и обезбедити клубовима новац. Много новца. И крај приче.

    Бављење фудбалом је постало професија као што је и свака друга, и очекивати да неки радник не пређе у другу фирму у којој ће имати већу плату и боље услове за живот и напредовање је једноставно идиотски. Сваки искрени фудбалер ће вам ово рећи и потврдити.

    Просечан играч рецимо Хајдука из Куле нема никакву животну перспективу ако у дотичном клубу, говорим о садашњим условима, остане цео свој играчки век. Шта ће он када са 34 године окачи копачке о клин а на банковном рачуну има износ идентичан као и возач ГСП-а? Ништа. Постаће тренер петлићима из Борче, продаваће семенке испред стадиона када наши близнанци буду играли узалудне квалификације за ЛШ или ће радити код приватника за 25 иљада без дана радног стажа.

    Новца ова држава тренутно нема ни за нормално функционисање а не за финансирање и потпору фудбалским клубивима, а сва је прилика да га у довољним количинама неће прибавити ни у овом столећу.

    Звучи грубо али није далеко од истине.

  20. Јел има преноса пријатељских уткамица? Да пратимо како трпају мафију.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.