Фудбалска репрезентација Србије

  1. Bio sam na severu i atomsfera je bila pomalo čemerna...

  2. Ма без Лунета и Видића назад ништа. Невен још млад за тако важну позицију. Мада њега сада намерно форсира Антић, на пријатељским, јер ће да му смањи играње на првенству. А ипак да га части јер игра за нашу земљу.

    Уистину, причају да је Невен велики потенцијал. :)

    А што се тиче ових пријатељских, колко ја знам (а знам) најважнија ставка у игри је била "Ко се повреди, ћелава му кева". Све остало што су уигравали су биле ситнице (типа оно код извођења слободњака, корнера са помоћним играчима).

    Мрђа и Жигић тандем за напад(иако је Пантелићу загарантована позиција због пожртвованости)!!!

  3. Ма џабе ти све те паметне речи Банићу, погледај коментаре на Б92 и сличним сајтовима... Страшно шта све људи пишу.

    Иначе, раније сам критиковао навијаче. Само да опет поновим да је оно јуче било срамота од навијања. Да на југу, поготову у мом Нишу постоји један стадион који може да прими, па и само 20000 људи, атмосфера би била боља него што је у БГ-у кад је пуна Маракана. Еј, нас 600 и кусур направимо такву атмосферу у Чаиру кад игра рукометна репрезентација у сваком мечу! Чак и оном пријатељском против француске је била пуна хала.

    Београђани не знају да цене то што имају.

  4. Па добро, ипак је то била пријатељска и није било организованог навијања. А кад нема организованог, онда сви ћуте.

    А да је утакмица имала такмичарског значаја, сви би се драли ко луди. Ево ја крећем од себе. Имао сам карту за Запад и поклонио сам је, јер је пријатељска. А и ко ће да иде за Бг, па да ћутим тамо 90 минута :)

  5. Pa da i ja bacim koje slovo. Da vam razbijem ovu silnu cirilicu. :p

    Najjaci tim koji mozemo izvesti, po mom skromnom misljenju, je:

    Stojkovic
    Bane, Nemanja, Lukovic, Kolarov
    Krasa, Deki, Milijas, Lane
    Zigic, Mrdja

    4-4-2 i vozdra!

    Mrdja je, kako ste vec svi rekli, mnogo prodorniji od Pantelica. Cenim Pantelica, ne kudim ga, ali decko jednostavno ne radi u repki ono sto bi najvise trebalo da radi (da daje golove). Mrdja se mnogo bolje ponasa u reprezentaciji.

    Ostalo... Stojkovic nece napraviti fatalnih gresaka. Ne verujem da cemo zbog njega ispasti ili sta vec. Ako nas neko bude pobedio/izbacio to ce biti zbog nezalaganja citave ekipe ili jednostavno zato sto je druga ekipa za klasu bolja (a takvih je, realno, jako malo).

    Ganu tucemo sa jedan razlike, 1:0 ili 2:1. Nemacka...voleo bih da ih razmontiramo, jer mozemo. :) Ali bice cupavo... Australija - popravljanje gol razlike, ako idioti ne izlome noge Lanetu i Krasi.

    Srbija!!!

  6. Јес вала, то нам јесте најјачи тим.

    Само што ће да игра ипак Пантелић. Труди се он ипак. А и Радомир Антић не сме да експериментише мЛого, јер има тим који се квалификовао у тешкој гупи. И сад ако би он рецимо променио тим, а ми пукнемо, он је директан кривац(тако народ мисли). А ако остави све као што је билу у квалификацијама, а ми пукнемо, онда ће он да изађе на конференцију и да каже "Ми смо имали добар и уигран тим, али нам је кренуло лоше. Све остале утакмице смо одиграли под утисцима прве". :)

    Елем, мен' се Милијаш не свиђа уопште. Нама фали један човек који ће да буде у средини и да помаже одбрани, типа Камбијасо. Тај би човек спречавао шутеве и центар шутеве са 20 метара у средини. Ево рецимо јуче небисмо примили онај 1. гол да имам таквог играча.

    Качар и Кузма су исто нападачки везни.

    Их ал' беседим ка' прави фуЗбалски стручњак.

  7. Па ипак је Антић некакав фудбалски стручњак и није он срећом освојио дуплу круну са Атлетиком и још је тренирао Реал и Барселону. Човек познаје фудбал и имам тотално поверење у њега, а ми требамо да га подржимо и да не сумњамо у његов ауторитет.
    Ми имамо 23 играча у Африци, а он зна која је најбоља комбинација 11 играча са којима можемо да прођемо групу.

  8. Гана има јак везни ред, тако да очекујем 4-3-2-1. Станковић, Кузмановић и Милијаш ће играти у средини, и тиме мало ослободити дефанзивних обавеза Красића И Јовановића. Тиме њих двојица добијају више слободе у нападу. Ако буде играо са 2-ом у средини, Красић и Лане ће морати све време да јуре њихове везњаке, тако да 2 нападача ништа неће вредети.

  9. Osvajamo duplu krunu, bre!

  10. Гана има одличан средњи ред и тог дела се треба највише плашити. Немају баш високу одбрану, осим Ворсаха из Хофенхајма(1,96 м) који ће чувати Жигића.
    Зато је и Антић јуче ишао толико са високим лоптама против Камеруна и могу рећи да се они нису снашли баш најбоље.

  11. Јао још само 3 дана!!!

  12. Човече, сутра играмо!

  13. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

  14. Danas dobijamo 100%.

  15. Nisam ja baš siguran. Nisam zadovoljan igrom.

  16. Nisam ja baš siguran. Nisam zadovoljan igrom.

  17. Мислим да су играчи из напада и нарочито из средине терена превише оптерећени дефанзивним задацима и да данас и није баш Красићев дан.
    Биће боље у другом плувремену! :-) СРБИЈА!

  18. jbm im, dali gol!!!! :((((((

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.