Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ма сви сте ви шатро познаваоци фудбала, а дупе нисте померили из јебене фотеље и само чекате тренутак да неком серете нешто. Пустите човека да ради свој посао и ај у курац, ионако смо дубоко у говнима да дубље не можемо бити.

  2. Брате, значи ЛОЛ. Ладно сте некако успели да направите расправу око овога свега. Видим Џими вас истроловао, мада мрзело ме да читам.

    Ако неће да пева химну СВОЈЕ земље, мрш из репрезентације пичко мала турска.

  3. Shomy23

    Ма сви сте ви шатро познаваоци фудбала, а дупе нисте померили из јебене фотеље и само чекате тренутак да неком серете нешто. Пустите човека да ради свој посао и ај у курац, ионако смо дубоко у говнима да дубље не можемо бити.

    U, jeee. Izvini molim te, čika Frojde, što ti naša diskusija nije po volji. Znaš kako, zajebano je nama morževima da menjamo pološaj, jerbo smo masivni, pa je i u toalet teško otići, te se ovde moramo ovde olakšati.

    Samo, po čemu se razlikuje ovaj tvoj komentar od naših, hm?

  4. Ако неће да пева химну СВОЈЕ земље, мрш из репрезентације пичко мала турска.

    Печат.
    А не могу да буду атеисти, јер онда не смеју да се прекрсте пре уласка на терен.
    Крај.

  5. Ја не капирам што је одбио да пева химну, па нигде се не спомиње ни Исус, ни крс', ни ништа слично, она песма је реално и Зевсу могла да буде испевана.

  6. Hugocavez

    Брате, значи ЛОЛ. Ладно сте некако успели да направите расправу око овога свега. Видим Џими вас истроловао, мада мрзело ме да читам

    Ја сам их истроловао лоло :)

  7. U, jeee. Izvini molim te, čika Frojde, što ti naša diskusija nije po volji. Znaš kako, zajebano je nama morževima da menjamo pološaj, jerbo smo masivni, pa je i u toalet teško otići, te se ovde moramo ovde olakšati.

    Samo, po čemu se razlikuje ovaj tvoj komentar od naših, hm?

    Схватио си ме погрешно, нолајферизам је бољка која сваког од нас дрма. Мислим да је непотребно полемисати оволико о овој теми. Човек истерао говедо које не поштује грб и земљу за коју игра и не знам чему 10 страна расправљања о томе.

  8. Јеботе, да су увели ово правило док је химна била "Хеј, Словени", не би нам играло пола "репстације".

  9. Схватио си ме погрешно, нолајферизам је бољка која сваког од нас дрма. Мислим да је непотребно полемисати оволико о овој теми. Човек истерао говедо које не поштује грб и земљу за коју игра и не знам чему 10 страна расправљања о томе.

    Ako jesam (a, sudeći po ovoj drugoj rečenici, onda definitivno jesam), onda ti se ja izvinjavam zbog toga. Jbg, ovo je tema o fudbalu na forumu jednog sajta, gde sigurno možeš očekivati mali milion komentara koji nas vrte u krug. Tako to ide.

  10. не лажи бре фејзбук сам си себе истролово с том причом, а ја сам вама што имате тај став објаснио како стоје ствари, а бога ми и ови после су рекли паметно, начи победили смо у дебати ваша прича не пије воду

  11. шалим се давиде нисам тролово.

  12. а што је најгоре бгате и да јеси, таман си ми послужио да се изразим по том питању, иначе бих овако ушо у расправу касније са иљаду људи :))

  13. Еј, а зар није Миха био један од оне екипе што је бојктовала бившу химну?

  14. иако јесте имо је зашто, ем је плагијат безобразни за трајни бан ем је комунистичка и савезна што ће рећи да није химна државе чије је боје бранио већ неке друге, непостојеће, дакле ту химну имао је зашто да бојкотује

  15. Па пичка му материна, што не иде онда у Казахстан да игра за њих кад не поштује државу и грб земље за коју игра?

  16. 99% постова је на овој теми ''клупски обојено''. Класика, када се у покрене нека спортска тема. Тако да о објективности нема ни говора. Велика већина оних који су стали на Слинишину страну би, да је ситуација обрнута (селектор гробар, играч циган муслиман лол) имала потпуно другачије ставове.

    Ја ћу још једном да поновим свој:

    Љајић није ИГРОМ залужио дрес, а Слиниша је љомбер најобичнији и гњида.

    И да додам, ако није планирао да пева глупу химну није ни требао да се обавезује да игра за репрезентацију (јер је то очигледно био услов) и да се бламира кад почну квалификације.

  17. 99% постова је на овој теми ''клупски обојено''. Класика, када се у покрене нека спортска тема. Тако да о објективности нема ни говора. Велика већина оних који су стали на Слинишину страну би, да је ситуација обрнута (селектор гробар, играч циган муслиман лол) имала потпуно другачије ставове.

    Добро је да ти ниси клупски обојен. И наравно да бих стао на страну тренера, чим се овај обавезао на то.

  18. Napušite mi se kurčine više i vi sa trolovanjem ..

  19. захтев му је идијотски. то је чињеница

  20. Ljaljič dobio po pički, zasluženo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.