Фудбалска репрезентација Србије

  1. Čitanje komentara na b92 sidu leči

  2. Труте у праву си суштински али та ситуације деведес и неке не може да се упореди са овом данас, политичка нестабилност оног времена се огледала у репки што сада је далеко мање заступљено

  3. а диви га овај што прозива михајловића дечко и шаком и капом из чиста мира, ало чиме ти је дао повода децхко?!!?!?!?!?!?!?!?

  4. menijesamodosadno

    99% постова је на овој теми ''клупски обојено''. Класика, када се у покрене нека спортска тема. Тако да о објективности нема ни говора. Велика већина оних који су стали на Слинишину страну би, да је ситуација обрнута (селектор гробар, играч циган муслиман лол) имала потпуно другачије ставове.

    Kakav pucanj u prazno, jebote. Nikog normalnog ne zanima to, pogotovo što je on igrao za Vošu pre Zvezde.

  5. Контам сад. Ипак је добро што Миха држи до дисциплине. Да није тако могао би једног дана да му неко од играча саставља тим или да добије црвени и изађе кад му се не свиђа на неком већем такмичењу.

  6. на пример тај фазон

  7. Јебига, само што онда Миха ставља себе у ситуацију маторих који пурњају нон-стоп, а лупају шамаре деци кад их виде са цигаром.

  8. Јебига, само што онда Миха ставља себе у ситуацију маторих који пурњају нон-стоп, а лупају шамаре деци кад их виде са цигаром.

    I Ferguson purnja, kao i Prosničeki, Marčelo Lipi i ostali što ne znači da Runi, Lazović i Kjelini treba da dodju sa štekom malbora na pripreme..

  9. Fenomenalne su mi ove glave sto od igre prave nauku i sto od nicega prave pamet. A glupi su kao kurac.
    To da li je selektor grobar ili cigan zanima samo maloumnike koji nisu videli dalje od prigradske pripizdine ili ovcojebacke vukojebine u kojoj su nastanjeni. Jebiga, kada zagazis malo na kaldrmu van svoje pizdematerine, onda skapiras da preko malo ko i zna za Zvezdu i Partizan, odnosno da jedino znaju zemlju iz koje si dosao. I ta slika je prilicno ujebana, bas zbog maloumnika koji imaju gore navedene stavove. Pa kada bi neki od tih maloumnika izvadio sosku i odjebao odavde, te smrdeo negde drugde jelte, skapirao bi da je jako lepo kada tvoja zemlja urinira drugoj po lobanji u nekom sportu...ili makar ne uriniraju drugi po njoj. Onda bi mu to bilo vaznije od toga da li mu repku vodi Sinisa ili Antara.

  10. I Ferguson purnja, kao i Prosničeki, Marčelo Lipi i ostali što ne znači da Runi, Lazović i Kjelini treba da dodju sa štekom malbora na pripreme..

    То што сам ја рекао нема везе са цигаретама.

  11. Мислим да је Синиша "морао" овако да реагује јер је од самог почетка хтео да заведе ред и дисциплину и знао је да ако већ на самом почетку направи компромис - све пада у воду. Мислим, стао бих у одбрану Љајића да није било потписивања овог уговора или шта већ, апсолутно не разумем чему првобитно потписивање па пљување самог себе.

    Читам коментаре и неки кажу да је нпр. Суботић такође ћутао као мулац па га Синиша није казнио и да је дволичан. Могуће, само што је разлика највероватније у томе што му је Миха одржао буквицу после утакмице и ова буква је обећала да ће убудуће певати као славуј. Пробао је тако и са Љајићем али је овај остао чврст у свом ставу да неће певати химну и крај.

    Време ће показази да ли ће Миха остати карактер и одстрањивати сваког ко убудуће буде одбијао да пева химну или је све ово била парада и циркус.

    Моје питање за Љајића би било од прилике овако: У реду, не желиш да певаш химну Србије и то је у реду. Ево, не бих певао ни ја. Имам своје резлоге. А ти, како би ТИ чином певања "престао да поштујеш и респектујеш себе", како си навео у оном интервју!?

    Готово сам 99% сигуран да не би умео да ми одговори.

    Исто тако сам 99% сигуран да ово нема везе са клупским бојама и слично.

  12. Колико истрипован ум мораш да поседујеш да би целу ову причу повезао са Звездом и Партизаном... Ја од тебе менијесамодосадно већу букву на овој вукајлији нисам видео. Имаш нека размишљања која су крајње дискутабилна, да не употребим неку тежу реч. Волео бих да следећи пут када будеш имао неку такву мудру мисао, да поштедиш нас са вукајлије и овековечиш је на неком прикладном сајту за такве мисли, нпр. Спортал, Спортске, Б92...

  13. Ништа ја нисам ''повезао'' са клубовима, изнео сам чињеницу која вас је наљутила. Погодите зашто!?

  14. изнео сам чињеницу

    Изнео си своје мишљење, никако чињеницу.

    Едит. Обожавалац, свако има право на своје мишљење, не дај се изнервирати, млад си, оде притисак и све то..

  15. Зато што си буква и зато што када прочитам неки твој пост мени скочи притисак, јер ретко ко може толико глупости писати а и даље мислити да је у праву...

  16. Зато што си буква

    Biranim recima receno.

  17. @Obozavalac_fanova - не знам који су то моји ''дискутабилни'' ставови кад си их упамтио, јер ја твоју појаву на сајту сада примећујем први пут. Нема потребе да се нервираш, ако се не слажеш са људима, ти пробај да даш неки аргумент против или одјеби са теме. То што осећаш немоћ да смислено одговориш, а опет се осећаш прозваним (јер вероватно се уклапаш у обојене) па дођеш и за нечији пост кажеш да је глупост, само чини да испаднеш управо такав. Доста лекција из опште културе за данас.

  18. Je l' to znaci da ces nadalje da nas lisis svojih "cinjenica" koje si pokupio na casu fizickog?

  19. 1.Boli me kurac kakav je Mihajlović kao osoba. On je trener, njegova zadnja.
    2.Glupo je to što ih je sve natjerao da potpišu da će pjevati himnu, jer je to slobodna volja igrača. Bilo bi lijepo da pjevaju svojom voljom himnu. Lijepo za vidjeti, ne mora biti lijepo za čuti. Ali pošto je Miha navratio iz Italije, a tamo pjevaju svi, osim Kamoranezija koji je Argentinac, odlučio se za još jedan pasus u sporazumu sa igračima.
    3.Kad su potpisali, onda nema nazad. Igrač koji to nije razumio ne zaslužuje veliku pažnju.
    4.Imamo igrače za formaciju koju su igrali protiv Španije. Malo muljanja oko igrača sredine terena i biće sve super. Što se tiče napadača, naći će se neki. Kad Urugvaj ima 3, ima i u Srbiji nešto.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.