Forward

1. Forward je igra koju sam sinoc smislio...slucajno.

Poenta je ove igre da posaljete poljubac osobi koja vam je draga i u sledecem postu ta osoba mora poslati sebi dragoj osobi! Ako ta osoba to ne uradi u roku od 8 dana onda dolazi do promene,posiljaoc trazi drugu osobu!

Evo ja cu se prvi izblamirati i prvi :* (poljubac) saljem Merci!

2. kako si ti znao kome treba da posaljes :DD nije fora, odg ce ti :P

3. пољубац шаљем аутору талентовано_глупом ;) хаххахахаххахахаааахахахахахахаххахаха

4. e neprilagodjena, to sam i ja htela da kazem! mnogo bre... ako cemo cekati da neko nekom 8 dana odgovori ovo ce sve onda mnogo sporo da ide... ajd da se svi lepo izljubimo kao ljudi, pa da idemo kucama! :D

5. ne moze da se ceka, nego ko oce da salje kome oce kad god oce poljupce! :)
    btw. :*
    i tako...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.